Világsztárok, amikor koszorúslánynak állnak

esküvő koszorúslány Pippa Middleton menyasszony Rihanna Jessica Biel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mit szólnál, ha a koszorúslányod Rihanna vagy Jessica Biel lenne, és jobban figyelnének rá, mint rád, a menyasszonyra? Vagy a barátság áll mindenek felett? A világsztárok is rajonganak a lagzikért, és egy számukra kedves személyért bármikor beállnak koszorúslánynak. Mutatjuk is, ők hogyan csinálják!

Pippa Middleton

Katalin hercegnő húgának világhírnevet hozott a 2011-es esküvő, amikor nővérét kísérte oltár elé ebben a szépséges Alexander McQueen ruhában. Hónapokig szinte többet beszéltek Pippa tökéletes popsijáról, mint Katalinról, sőt saját Facebook-rajongócsoportja is lett a csinos testrésznek. Pippa körül azóta csendesebbek a dolgok, ha pedig minden jól megy, hamarosan már ő kereshet koszorúslányt...

Forrás: AFP

Rihanna

Csak semmi átlátszó vagy merészen felsliccelt ruha: Rihanna levendulaszínű koszorúslányruhában pózolt asszisztense, Jennifer Rosale idén áprilisi esküvőjén.

Forrás: Northfoto

Beyoncé

Az énekesnő és testvére, Solange nagyon közel állnak egymáshoz, így nem volt kérdés, ki lesz a koszorúslány Solange lagziján. A nagy esemény természetesen szuperstílusosra sikerült, ITT nézhetsz is róla néhány fotót!

Forrás: Instagram/Beyonce

A Kardashian lányok

Kim Kardashian és Kanye West tavaly május 10-i esküvőjén a celeblány összes testvére és kislánya, North West is megkapta a koszorúslány szerepét.

Forrás: Instagram/KendallJenner

Lena Dunham

A színésznő legeslegjobb barátnője, Isabel Halley tavaly júniusi lagziján kapta meg a koszorúslány szerepét.

Forrás: Instagram

Jessica Biel

A szép színésznő rendhagyó módon egy csokibarna estélyiben "koszorúslánykodott" barátnője, Beverley Mitchell olaszországi esküvőjén. A két hölgyemény együtt játszott anno a Hetedik mennyország című sorozatban.

Forrás: Northfoto

Jennifer Lawrence

A dögös filmcsillag tavaly októberben egy csodás nude estélyit viselt bátyja nagy napján.

Forrás: Instagram

Paris Hilton

Ő csak nemrég próbálta ki a koszorúslányszerepet, és szerintünk jól is vizsgázott: pár hete testvére, Nicky Hilton esküvőjén mutatta meg, milyen jól ál neki a kék. A lagziról ITT mutattunk szuper fotókat!

Forrás: Northfoto

Ki volt a legszebb koszorúslány?

Ne gyűlöltesd meg magad a koszorúslányokkal! Íme a legjobb tippek menyasszonyoknakhttp://www.life.hu/trend/20150707-ne-gyuloltesd-meg-magad-a-koszoruslanyokkal-ime-a-legjobb-tippek-menyasszonyoknak.htmlHamarosan esküvőd lesz, ezért éjjel-nappal ezzel kapcsolatos cikkeket olvasol? Idén lesz a nagy nap, te pedig nyakig benne vagy a szervezésben? Feszült vagy és ideges, úgy érzed, sosem érsz a végére, és azt veszed észre, hogy már a barátaidat sem érdekli a lagzitéma? Tóth Mihály ceremóniamester elárulja, melyek azok a jelek, amik arra utalnak, hogy szokás szerint túlszervezed a dolgokat - a héten a tettre kész koszorúslányok kerülnek a fókuszba. Trend--18 intő jel, hogy túltolod az esküvőszervezésthttp://www.life.hu/trend/20150630-eskuvoszervezes-ezek-a-jelek-ha-tulsagosan-sokat-foglalkoztal-a-lagzival.htmlHamarosan esküvőd lesz, ezért éjjel-nappal ezzel kapcsolatos cikkeket olvasol? Idén lesz a nagy nap, te pedig nyakig benne vagy a szervezésben? Feszült vagy, és ideges, úgy érzed, sosem érsz a végére, és azt veszed észre, hogy már a barátaidat sem érdekli a lagzitéma? Tóth Mihály ceremóniamester elárulja, melyek azok a jelek, amik arra utalnak, hogy szokás szerint túlszervezed a dolgokat. Trend--Esküvőre mész? Így öltözz fel stílusosan!http://www.life.hu/trend/20150701-eskuvore-mesz-igy-oltozz-fel-iden-nyaron.htmlEsküvőre vagy hivatalos, de fogalmad sincs, milyen legyen az a ruha, ami csinos, kényelmes a kánikulában, ráadásul még jól is áll? Segítünk egy kicsit, mutatunk 3 szuper szettet, amik biztosan beválnak nyári esküvőkön.TrendThinkstockMilyen a tökéletes menyasszonyi smink? Larion Oscar elárulja!http://www.life.hu/trend/20150502-eskuvoi-smink-tippek-es-trukkok-larion-oscartol.htmlA menyasszonyi ruha, a tökéletes helyszín, a zenekar kiválasztása mellett a smink apróságnak tűnik, pedig nem az: egy kevésbé jól sikerült make-up ugyanis nemcsak az esküvői fotókon mutat rosszul, de az ara kedvét is nagyon elronthatja. Kerüld el a bakikat – Larion Oscar sminkmester elárulta, hogyan!Trend--Mit viselnek a magyar menyasszonyok 2015-ben?http://www.life.hu/trend/20150126-menyasszonyi-ruha-trendek-itthon-2015-ben.htmlA tüll és a csipke változatlanul hódít, de természetesen idén is vannak új trendek a menyasszonyi ruhák terén. No és ott van még a menyecskeruha, ahol a tűzpiros jelentősége sokat veszített az utóbbi években. Lássuk, mik az idei népszerű trendek itthon.Trend--Kacér menyasszonyok, romantikus hősnők: menyasszonyiruha-trendek 2015-benhttp://www.life.hu/trend/20140918-menyasszonyi-ruhatrendek-2015-ben-eskuvoi-alomruhak.htmlHa jövőre esküvőt tervezel, akkor már 2014-ben érdemes elgondolkodnod azon, milyen ruhát választasz majd életed nagy napjára. Következzen egy kis inspiráció - lássuk a jövő évi trendeket!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.