Álomruhák a Golden Globe-gálák vörös szőnyegéről

fashion week Emma Watson ruha Angelina Jolie Golden Globe-díj Julianne Moore vörös szőnyeg Jessica Alba Diane Kruger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap éjszaka tartják az év egyik legjelentősebb filmes és egyben vörös szőnyeges eseményét, a Golden Globe-gálát. Már alig várjuk, mit viselnek majd kedvenceink a díjátadón, de addig is nosztalgiázzunk kicsit: mutatjuk is az utóbbi évek legmesésebb szettjeit!

Cate Blanchett

A színésznő szereti a színes ruhakölteményeket: a 2005-ös gálán viselt Jean Paul Gaultier ruhacsodában pompásan festett.

Forrás: AFP

Eva Longoria

A Született feleségek legszexibbje 2007-ben viselte ezt a tengerészkék Ungaro darabot.

Forrás: AFP

Charlize Theron

Álomnő Diorban - ehhez kétség sem fér. A 2009-es gála legszebb asszonya címet tőlünk a dél-afrikai szépség kapta.

Forrás: AFP

Emily Blunt

A színésznő mesésen festett a 2007-es gálán: a gyöngyökkel kombinált, fehér Herve Leger ruha olyan volt, mintha csak ráöntötték volna.

Forrás: AFP

Diane Kruger

A német színésznő abszolút nem biztonsági játékos: 2010-ben egyszerűen káprázatosan festett ebben a rózsaszínű Christian Lacroix csodában. Lehetett volna rémes a végeredmény, de a filmcsillag tökéletesen eltalálta az arányokat!

Forrás: AFP

Emma Stone

A színésznő 2012-ben ott volt a legelegánsabbak között: a Lanvin márka mindig is nagy kedvence volt a filmcsillagnak.

Forrás: AFP

Angelina Jolie

A színésznő a Golden Globe-gálákon mindig odateszi magát, így nem volt könnyű egyetlen ruhát kiválasztani tőle: egyik nagy kedvencünk a 2012-ben viselt Atelier Versace szett volt.

Forrás: AFP

Jessica Alba

Barackszínben a vörös szőnyegen? Rosszul hangzik, Jessica Alba 2013-ban, Oscar de la Rentában mindenre rácáfolt.

Forrás: AFP

Emma Watson

Bár nem klasszikus nagyestélyi, mégis ez a Dior szett az egyik kedvenc Golden Globe-ruhánk a vörös szőnyegről. Izgalmas, érdekes, meglepő - épp olyan, mint maga Emma Watson. A színésznő 2014-ben viselte ezt a ruhát.

Forrás: AFP

Julianne Moore

Tavaly eszméltünk arra, hogy milyen gyönyörű és stílusos lett az ötvenes világsztár. Ez a Givenchy haute couture darab az egyik legszebb ruha volt a 2015-ös gálán.

Forrás: AFP

Ki viselte a legszebb ruhát?

Egy fehér szemceruza csodákat tesz a sminkeddel!http://www.life.hu/trend/20160104-smink-feher-szemceruza-igy-hasznald-larion-oscar-tippjei.htmlKorán reggel feleakkorák a szemeid, mint egyébként, de még mindig nem találtál rá a tökéletes sminktrükkre, amivel ezt ellensúlyozhatod? Használj fehér szemceruzát - Larion Oscar sminkmester el is árulja, miért! TrendThinkstockHa január, akkor leárazás - 3 alapdarab, amit ilyenkor érdemes beszerezned!http://www.life.hu/trend/20151230-elkezdodtek-a-learazasok-szemes-nora-szemelyi-stylist-elarulja-mit-erdemes-megvenni.htmlKarácsony után az üzletek nagy részében megjelentek azok a bizonyos méretes feliratok, melyekre a megrögzött vásárlásmániások egész évben várnak. Ilyenkor vitathatatlan, hogy nagy a csábítás, ám ha nem akarod teljesen lenullázni magad január közepére, érdemes megfogadnod egy szakértő tanácsait! TrendThinkstockÍgy teszik tönkre az álomcipők a lábadat!http://www.life.hu/trend/20151229-cipok-amik-konnyen-tonkreteszik-a-labat-ezekre-figyelj-oda.htmlAz év utolsó napján egészen biztosan a kényelmetlen, ámde mesés lábbeliké az egyik főszerep, ám jó, ha tudod, milyen gondokra számíts, ha a következő trendi darabok közül válogatsz!TrendThinkstockErzsébet királynő lett a legstílusosabb 50 feletti hírességhttp://www.life.hu/trend/20151230-erzsebet-kiralyno-lett-a-legjobban-oltozott-es-legstilusosabb-50-feletti-hiresseg.htmlMindenkit maga mögé utasított a 89 éves brit uralkodónő, akit a legjobban öltözött 50 feletti sztárnak választott egy közvélemény-kutatás. Trend--Erzsébet királynő miatt vágatta le haját Katalin hercegné?http://www.life.hu/trend/20151221-katalin-hercegne-erzsebet-kiralyno-miatt-vagatta-le-hajat.htmlÚgy tudni, nem kizárólag saját döntése volt Katalinnak, hogy megvált régi frizurájától, és frufrut vágatott magának. Trend--Nem Kendall, és nem is Gigi: megvan az év modelljehttp://www.life.hu/trend/20151222-az-ev-modellje-anna-ewers-nemet-szupermodell-lett.htmlA Models.com 2015-ben is megválasztotta az év modelljét, aki idén a német származású Anna Ewers lett. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.