stílusmustra pasztell Kerry Washington Miranda Kerr Heidi Klum Naomi Watts
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Neccruha, dekoltázs, tavaszváró outfitek és tökéletes street style szettek – mutatjuk a hét legjobb ruháit!

Tavaszi zsongás

Nem is tudnánk megmondani, hogy a csodás pasztellt vagy a vibrálóan élénk színeket szeretjük jobban, mindenesetre miattuk várjuk már nagyon, hogy végre igazán kitavaszodjon. Addig pedig csodálhatjuk Kerry Washington és Miranda Kerr ruháját.

Kerry Washington, Miranda Kerr Forrás: AFP, Northfoto

Kinek a választása jön be jobban?

Hollywoodi csillogás

A hollywoodi glamour életérzést ezen a héten Naomi Watts és Dita Von Teese hozta. Naomi Watts választása szabásában visszafogott, de mégis figyelemfelkeltő – tökéletes választás. Dita Von Teese ruhájáért korántsem rajongunk ennyire: unjunk ezeket az óriási dekoltázsokat.

Naomi Watts, Dita Von Teese Forrás: AFP, Northfoto

Kinek a ruhája tetszik jobban?

Túlkomplikált feketék

Ritkán jönnek be nekünk ezek a neccruhák, így Zoe Kravitz választása sem lett a kedvencünk, ahogy a frizurája sem jött be. A modell és színésznő Maggie Q ruhája kissé túlkomplikáltnak tűnik. Selyem, bársony, csipke és rojtok: nekünk ez egy kicsit túl sok egyetlen ruhán.

Zoe Kravitz, Maggie Q Forrás: AFP

Ki hibázott nagyobbat?

A legjobb street style szettek

Nagy kedvenceink a farmeros outfitek, amit Heidi Klum és Rosie Huntington-Whiteley is kiválóan reprezentált. Míg Heidi fekete bőrdzsekivel és szintén fekete magas sarkúval párosította a farmert, addig Rosie szürke felsővel és világosbarna kabáttal dobta fel a szettjét.

Rosie Huntington-Whiteley, Heidi Klum Forrás: Northfoto

Melyik outfit jön be jobban?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.