Szexszimbólumból plasztikrém lett a 75 éves Faye Dunaway

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frederick M. Brown -
Bonnie és Clyde Faye Dunaway színésznő plasztikrém szépészeti beavatkozás plasztikai sebészet szexszimbólum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma már csak árnyéka egykori önmagának a 60-as, 70-es évek ikonja, akit a minap bevásárlás közben kaptak lencsevégre.

Ami Jane Fondának sikerült, az sajnos Faye Dunawaynek már kevésbé. A Bonnie és Clyde színésznője az évek során a plasztikai sebészkés segítségével igyekezett megőrizni szépségét és fiatalságát, ám ez inkább visszafelé sült el. Az immár 75 éves hollywoodi sztárt a minap bevásárlás közben kapták lencsevégre Los Angelesben - a képekért kattints ide!

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frederick M. Brown

Sajnos jól látszik, hogy Faye Dunaway felett eljárt az idő: az egykor ragyogó külsejű hollywoodi sztár már a legkevésbé sem hasonlít egykori önmagára.

A legjobb és legrosszabb sztárplasztikák

A Jackson klán tagjai, Nicole Kidman, Priscilla Presley vagy Jocelyn Wildenstein nevét sokan a túlzásba vitt plasztikai beavatkozásokkal kötik össze. Pedig rajtuk kívül is vannak olyan hírességek, akik kés alá feküdtek. A rengeteg elrettentő példa mellett olyanokat is felsorakoztattunk, akiknél a kitűnő eredmény még bennünket, szkeptikusokat is meglepett. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.