Ők a foci EB legdögösebb játékosai - Nézelődj kedvedre!

játékos foci EB 2016 foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még akkor is, ha a játék élvezetéért ül egy nő képernyő elé a foci EB ideje alatt, akkor sem tudja nem észrevenni, hogy bizony helyes pasik szaladgálnak a pályán. Mutatjuk is a kedvenceinket.

Graziano Pellé

Az olasz válogatott egyik támadója az igazi olasz férfi megtestesítője. Napbarnított bőre és rosszfiús szakálla nem véletlenül jön be nekünk, magyar lányoknak. Egyébként neki pedig bejönnek a magyar lányok, ugyanis éppen egy magyar modell, Varga Viktória a barátnője immáron 3 éve.

Forrás: AFP/Vincenzo Pinto

Gerard Piqué

Ő az, aki valószínűleg minden válogatásba bekerül, hiszen magas, gyönyörű ajkai vannak, ráadásul apaként is elbűvölte már a világot. Felesége, Shakira pedig a focistabarátnőkről szóló összeállításunkban tündökölt.

Forrás: El Mundo Magazine , Instagram/Gerald Piqué

Nassolj bűntudat nélkül! Szuperfinom falatok a foci-Eb-re

Ugye tudod, hogy ha minden meccs alatt popkornt vagy csipszet esztek a pároddal, akkor annak rossz vége lesz? Próbáljatok ki inkább az egészségesebb, de annál finomabb házi készítésű falatokat a foci-Eb alatt!

Cristiano Ronaldo

Piqué mellett a másik nagy sztár, aki nem hiányozhat a hasonló összeállításokból. Nem is véletlen, hogy Ronaldo a legdögösebb modellekkel keveredett rövidebb-hosszabb viszonyokba. De bármekkora nőcsábász is legyen, mellette szól, hogy minden közeli ismerőse csupaszív embernek írja le, aki családját és barátait is támogatja érzelmileg és anyagilag is.

Forrás: CR7

Olivier Giroud

Ők a 2014-es vébé legcukibb apukái és sztárcsemetéi című cikkünkben mutattuk be először Giroud-t. A jóképű és még csak 29 esztendős francia csatár olyannyira magával ragadott minket a világbajnokságon, hogy akkor bekerült a Life.hu álomválogatottjába is, és azóta is imádjuk őt. Jelenleg az angol Arsenal csapat játékosa, de szerencsére az EB-n is sok lehetőséget kap, és nemzeti válogatottja is továbbjutott a csoportjából.

Forrás: AFP

Kádár Tamás

Természetesen az a csapat sem maradhat ki, akire a legbüszkébbek vagyunk. Nehezen választottunk a magyar válogatottból, de végül Kádár Tamásra esett a választásunk, akinek nagyon jól áll a hosszú haj és a szakáll, hogy a tetoválásokról már ne is beszéljünk.

Forrás: AFP

Focilázban ég a pasid? Így vond magadra a figyelmét!

Alig kezdődött el a foci-Eb, máris azt érzed, hogy a pasid sokkal kevesebbet figyel rád? Itt az ideje felvenni a kesztyűt, és újra elcsavarni a fejét – ne félj bevetni hozzá focitrükköket sem.
Kecskeszőrrel kipótolt szemöldök? Igen, volt amikor ez volt a trend!http://www.life.hu/trend/20160608-szemoldoktrendek-kleopatratol-mona-lisan-at-napjainkig.htmlTudtad, hogy volt idő, amikor kecskeszőrrel pótolták a szemöldököt? Vagy észrevetted már, hogy Mona Lisának egyáltalán nincs is szemöldöke? Íme, a a történelem 5, talán leglátványosabb, legmeghökkentőbb szemöldök trendje. TrendOrigoTanulj tőlük! Így szurkolnak a francia nőkhttp://www.life.hu/trend/20160608-tanulj-toluk-igy-drukkolnak-a-francia-nok.htmlKözel egy hete focilázban égünk. Szabadtéri helyszíneken és otthon is szívesen nézünk meccset, és persze lelkesen drukkolunk a magyaroknak. Te is szállj be az őrületbe, és lesd el a francia nőktől, hogyan kell igazán elkötelezett szurkolónak lenni! Trend--Filléres szépségpraktikák a nyár kedvenc gyümölcsévelhttp://www.life.hu/trend/20160608-szepulj-citrommal-szuper-tippek.htmlA citrom köztudottan nagyon egészséges déligyümölcs, salátákhoz is szuper, de a víz ízesítésére is kiváló. Azt viszont már kevesebben tudják, hogy a citrom a szépségápolásban is jól hasznosítható csodaszer. Trend--Az 5 legnagyobb hiba, amit semmiképpen ne kövess el az esküvőd napjánhttp://www.life.hu/trend/20160610-tipikus-hibak-amiket-minden-menyasszony-elkovet.htmlTény, hogy a legtöbb menyasszony túlszervezi az esküvőjét, és így sokszor pont a lényeg vész el. De nem is csoda: olyan komoly iparág épült már az egész esküvősdi köré, hogy az ember hajlamos teljesen beleveszni, vagy még rosszabb, belebolondulni az egész szervezésbe. Hogy megkönnyítsük éppen menyasszonyi teendőiket ellátó olvasóink helyzetét, megosztunk most velük 5 tipikus hibát, amit mindenki elkövet az esküvőszervezés közben. Trend--Csak egy póló és egy sort: kapd magadra a legcsodásabb nyári életérzést! http://www.life.hu/trend/20160609-nagy-polokorkep-a-nandi-a-pamut-apparel-es-a-life-is-tshirt-tervezoit-kerdeztuk.htmlRendíthetetlenül hiszem, hogy a napsütésen túl egy sort és egy csodás, egyedi póló kelti igazán életre a nyári életérzést. Ebben lehet igazán elhinni, hogy eljött a szabadság, a végtelen utazások, a naplementék és napfelkelték időszaka. Ezúttal három magyar tervezőt kérdeztünk, akik szintén hisznek az egyedi alapdarabokban (nem csak nyáron). TrendOrigoA szivárványhajtól a bob frizuráig – A legmenőbb hajtrendek 2016 nyarárahttp://www.life.hu/trend/20160608-frizuratrendek-es-hajapolasi-tippek-2016-nyarara.htmlMilyen formák és színek lesznek divatosak 2016 nyarán? Mit változtass a hajadon, ha bevállalós vagy, és mit tegyél, ha csak egy kicsit módosítanál a frizurádon? Milyen hajápolási tippeket kell követni a nyári napsütésben? Íme, a válaszok! TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.