Sztárhalloween: Mihalik Enikő a legszexibb párduclány

modell Mihalik Enikő Halloween
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már csokorba szedtük, hogyan készülnek a halloweenre a külföldi sztárok. De persze a magyar celebek sem maradhatnak ki.

Király Linda Piroskának öltözött, Tóth Gabi halott menyasszony lett. Iszak Eszti pedig zombiápolónő. A legújabb fotót Mihalik Enikőtől kaptuk, aki párduclányként tündököl:

#halloween

Eniko Mihalik (@mreniko) által közzétett fénykép,

Just one sip #halloween

Eniko Mihalik (@mreniko) által közzétett fénykép,

Sokkoló estélyi ruhák a vörös szőnyegen – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20161027-heti-stilusmustra-szerepel-benne-iman-penelope-cruz-gwyneth-paltrow-dakota-fanning.htmlEzen a héten elképesztően sok vörös szőnyeges eseményen láthattuk kedvenc sztárjainkat, ugyanis rengeteg estélyt és gálát rendeztek az elmúlt napokban, amelyeken, szokás szerint, meglepő ruhákból sem volt hiány. Trend--Sztárhalloween: Király Linda szétkarmolt Piroskaként bulizikhttp://www.life.hu/trend/20161029-kiraly-linda-enekesno-szetkarmolt-piroskakent-bulizik-halloweenkor.htmlAzt már csokorba szedtük, hogyan készülnek a Halloweenre a külföldi sztárok. De persze a magyar celebek sem maradhatnak ki. TrendFotó: Szabó Gábor - OrigoSztárhalloween: Tóth Gabi halott menyasszonyként is dögöshttp://www.life.hu/trend/20161029-toth-gabi-enekesno-halott-menyasszonykent-is-dogos-halloweenkor.htmlAzt már csokorba szedtük, hogyan készülnek a Halloweenre a külföldi sztárok. De persze a magyar celebek sem maradhatnak ki. TrendOrigoSupermanként lépett színpadra a Star Academy zsűritagjahttp://www.life.hu/trend/20161029-kirany-viktor-enekes-supermankent-lepett-szinpadra-a-star-academy-zsurijekent.htmlA Star Academy szombati élő adásában ezegyszer nem Ördög Nóra ruhája okozott fejtörést, hanem Király Viktoré. Trend--Katalin hercegné fellendítette a plasztikapiacot: mindenki az ő orrát akarja!http://www.life.hu/trend/20161029-katalin-hercegne-vilmos-herceg-neje-mindenki-az-o-orrat-akarja.htmlMíg korábban mindenki Pippa-popsit akart, addig mára a legtöbben Katalin szaglószervét szeretnék maguknak. Az ő orrformáját kérik ugyanis a legtöbben Nagy-Britanniában. Trend--Sminkeld magad zombira – Videó!http://www.life.hu/trend/20161025-sminkeld-magad-zombinak-varady-polett-videoja.htmlVárady Polett újabb halloweensminkkel készült nektek! Ezúttal zombivá válhattok a segítségével. Mutatjuk is, hogyan! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.