"Úgy nézek ki, mint egy pandamaci" - Marcsi szemhéjplasztikát nyert

Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy átalakítás játékunk második szerencsés nyertese Marcsi, aki a Life.hu-castingon nemes egyszerűséggel pandamacinak aposztrofálta magát. Már csak emiatt is felfigyeltünk rá, hát még akkor, amikor elmesélte, hogy másodjára is sikerült elkapnia a bárányhimlőt. Mert bizony ilyen is van.

Marcsi szemhéjműtétre jelentkezett, és azért került szóba a bárányhimlő, mert ez a betegség nagyban hozzájárult ahhoz, hogy észrevegye: képtelen kisminkelni a szemét. Hogy ez hogyan történt pontosan, és hogy Marcsi miért rettegett úgy a műtéttől, hogy dr. Németh Tamás plasztikai sebész alig tudta megnyugatni, a videóból kiderül.

NÉZZÉTEK MEG, HOGYAN KÉSZÍTETTÉK FEL MARCSIT A MŰTÉTRE!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=JQL0wBu7QYnBN4YS


"Én voltam a kis Maki" - Segítettünk Reninek, hogy szép fülei legyenekhttp://www.life.hu/ujtestujelet/20111019-aesthetica-atalakitas-plasztikai-mutettel-varazsoltunk-szebb-fuleket-reninek.htmlSzemhéjplasztikahttp://www.life.hu/ujtestujelet/20110930-aesthetica-szemhejplasztika.htmlFülplasztikahttp://www.life.hu/ujtestujelet/20110928-fulplasztika.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.