Nézegess bikinis világsztárokat a tomboló kánikulában!

világsztár kánikula bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vörös szőnyeg? Felejtsd el: nyáron a sztárok a bikinis fotóikkal halmozzák el a világhálót, mi pedig valljuk be, szívesen leskelődünk, mert keressük a hibákat, és persze irigykedünk is egy sort. A Photoshop nélküli fürdőruhás hírességek és a legdögösebb magyar celebek után most ismét sztárok következnek, méghozzá olyanok, akik mesterien pózolnak a lehető legkisebb ruhadarabokban is. 

Kendall Jenner

A szupermodellek tényleg mindig minden helyzetben tökéletesen festenek? Úgy tűnik, igen, Kendall Jenner a bikinis szettjét még egy méretes nyaklánccal is megfejelte. Praktikus? Nem igazán! Menő? Hát persze!

Forrás: Instagram

Elle Macpherson

Hogy miért mosolyog olyan nagyon a modell? Szerintünk azért, mert azon csakis nevetni lehet, hogy valakinek 51 évesen is ilyen teste van. Mi is roppant boldogok lennénk...

Forrás: Northfoto

Kylie Jenner

Ezt a szexi fürdőruhát nővérétől, Kimtől csente el a fiatal Jenner lány, aki imádja a feltűnést, a dögös holmikat, és persze a magamutogatást.

Forrás: Instagram

LeAnn Rimes

A művésznő a minap Miamiban süttette tökéletes hasizmait. Mi irigykedünk!

Forrás: Instagram

Irina Shayk

Ha van nő a világon, akinek a testére mindenkiénél jobban irigykedünk, az Irina Shayk. Indokolni sem kell, miért, ugye?

Forrás: Instagram

Bar Refaeli

Tökéletes test, szép arc, de őt is meg lehet unni - bár ha az ember lányát maga Leonardo DiCaprio dobja, az talán kissé frusztráló...

Forrás: Instagram

Lady Gaga

Extrém ruhák, sokkoló szettek, de ha akar, Gaga is tud dögös lenni. Itt épp a Bahamákon pihent...

Forrás: Instagram

Gigi Hadid

A modell nagyjából hetente mutat meg magáról bikinis fotókat. Ez a szösszenet még márciusban készült, bennünket pedig csakis az sokkol, hogy Gigi még mamabugyiban is szuperszexi. ITT nézegethetsz róla még ennél is dögösebb képeket!

Forrás: Northfoto

Sarah Jessica Parker

Kedvenc sorozatsztárunk csokibarnára sülve élvezte a vakációt San Juanban. Ami az alakját illeti, semmi oka nem lehet panaszra, pedig idén ő is elmúlt már 50 éves.

Sarah Jessica Parker Forrás: Instagram

Reese Witherspoon

És íme, ilyen egy boldog, háromgyermekes édesanya cuki fürdőruhában. Imádunk, Reese!

Forrás:Instagram

Ki a legdögösebb bikiniben?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.