40 éves lett Fresh Andi: nem volt benne biztos, hogy megéli a kerek szülinapot

betegség Fresh Andi remény gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május 20-án lett 40 éves Villányi Andi. Az énekesnő számára nagyon fontos szülinap az idei, korábban még nem volt biztos abban, hogy megéli ezt a kerek évfordulót.

Fresh Andi embert próbáló időszakon van túl. Tavaly januárban egy csomót talált a mellében, a vizsgálatok pedig kimutatták, hogy rosszindulatú daganatról van szó.

Az énekesnőt sokkolta a hír, ráadásul a 16 alkalmas kemoterápiát azonnal el kellett kezdeni, hogy meg tudják operálni. Andit nagyon megviselte a kemoterápia, volt olyan nap, amikor harminckétszer hányt. Szerencsére szerelme, akivel az első kezelés előtt kötötték össze az életüket, végig mellette állt és tartotta benne a lelket.

Több mint egy évvel később, megannyi küzdelmes hónap után végre megnyugodhatott, hiszen sikeresen legyőzte a rákot. Az énekesnő a napokban ünnepelte a 40. születésnapját, ami hatalmas mérföldkő az életében, korábban nem volt biztos abban, hogy megéli ezt a kerek évfordulót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.