Esélyes lehet, hogy Liptai Claudia ikreket vár

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
ikrek terhesség TV2 Nagy Duett Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután több mint egy hete hivatalosan is bejelentette a műsorvezető, hogy gyermeket vár, elindultak a találgatások, fia lesz-e, vagy lánya Claudiának, akiről még az is elképzelhető, hogy ikreket vár.

Liptai Claudia a Nagy Duett adásában jelentette be, hogy gyermeket vár. Mivel párjának előző – eddig még le nem zárult házasságából - ikerlányai születtek, így jó esély van arra, hogy a műsorvezető is két babát hord a szíve alatt – írja a Story.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

A lap arról is beszámolt, hogy Claudia remekül kijön anyósjelöltjével, aki erős, határozott asszony, és ha fiúunokája születne, az lenne számára a legnagyobb boldogság.

Sztárok, akiknek ikrei vannak

Sági Szilárdnak tavaly év elején születtek meg ikerfiai, Apáti Bence balettművész, a Kismenők zsűritagja nemrég mutatta meg ikerfiait, pár hete pedig kiderült, hogy Baby Gabi is ikreket hord a szíve alatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.