Nemrég tért haza több hónapos nyaralásából Bódi Guszti, és szinte első útja az orvoshoz vezetett. A zenész ugyanis megállíthatatlanul szédül, egyelpre viszont nem tudják, hogy mi a baja. 

Bódi Guszti több hónapot töltött Thaiföldön, alig ért azonban haza, máris kórházba kellett mennie. A zenész ugyanis folyamatosan szédül, az orvosok pedig egyelőre nem tudják, mi pontosan a baja. Mindenféle vizsgálaton átesett már Guszti, de még mindig nem találják a szédülés pontos okát, csak találgatnak.

Bódi Guszti és Bódi MargóForrás: Muzsika tv

"Sosem tapasztaltam még ilyet, hogy egy fordulás után el kelljen kapni. Amikor már napok óta járni se bírtam, a gyerekeim azt mondták, kórházba kell mennem. Azt hittem, megint infarktusom van. Margó összetört, félt, hogy elveszít... Teljes körű kivizsgálást kértem: vérvétel, nyaki ultrahang, röntgen a fülemről, a derekamról, a nyakamról, és azóta is vizsgálnak. Először azt gondolták, hogy napszúrást kaptam kint, és majd elmúlik a szédülés, de nem lett jobb. Most arra gyanakodnak, hogy a fülemben lehet valami, amitől rossz az egyensúlyérzékem. Tovább kell járnom vizsgálatokra, legutóbb a nyaki ereimet nézték, az sem kizárt, hogy elmeszesedett valami" - mondta Guszti a Story Magazinnak. A zenész most gyógyszereket szed, tornázni jár és megfogadta, hogy lassít a tempón.