Siker, pénz, hírnév, puccos partik és rongyrázás. De mi zajlik a színfalak mögött? Szinte lehetetlen örökké szépnek lenni, ifjúnak maradni és a maximumon teljesíteni, miközben a paparazzók és a kiéhezett riporterek hada kíséri minden lépésüket. Így nem csoda, ha olykor a sztárok is beadják a kulcsot. A Life.hu Divatbotrányok sorozatában ezúttal a celeb-idegroncsok kerültek terítékre.

Egy földi halandó akár káromkodhat az utcán, verheti a kormányt a dugóban, vagy éppen négykézláb is távozhat egy szórakozóhelyről. Legrosszabb esetben néhány, számára ismeretlen ember kuncog majd egy jót, akikkel valószínűleg soha többé nem fog találkozni. A hírességek azonban minden érzelmi kirohanás után azonnal a címlapokon találják magukat. Az olvasók pedig megállapíthatják, hogy kedvencük nem tökéletes, sőt, olyan ember, mint mindenki más. Vagy mégsem? A sztárok hiába igyekeznek kifogástalan képet mutatni. Az erőfeszítés legtöbbször hiábavaló, hiszen a kínos pillanatok legalább olyan kelendőek, mint maguk az elkövetőik. Vad bulik, alkohol és drogok, anyaság kontra karrier és persze a szerelmi cívódások. A lélekbúvárok állítják, hogy az állandó reflektorfény, a konkurencia és az öregedés ellen folytatott küzdelem a sztárok idegeit kikészíti. Ők pedig erre a kijelentésre nem is cáfolnák rá.

Forrás: AFP
A botrányairól híres, alkohol és drogproblémákkal küzdő Lindsay Lohan

A pophercegnő, Britney Spears 2007-ben például kopaszra nyírt fejével sokkolta a rajongóit. Miután házassága válságba került, az énekesnő újabb és újabb jelenetekkel "lepte meg" egyre fogyatkozó közönségét. Mutatkozott ízléstelen csipkés kombinéban, sőt, egy nyilvános helyen alsónemű nélkül jelent meg, és kivillantotta a legintimebb testtáját is. Majd azzal hallatott magáról, hogy lehányta legújabb barátját. Végül túlszárnyalta önmagát, és tarkopaszra borotváltatta a fejét. Sőt, néhány tetoválást is varratott magára. Britney idegállapota az elmúlt évek alatt javult egy keveset, de a magánéletének és a karrierjének nehézségeivel továbbra sem tud megbirkózni. Az egykor sokak által irigyelt, bájos tinisztárból 32 éves korára valóságos idegroncs lett.

 

 

A hírnév különösen nagy teher, főként egy gyerek számára. A felnőttek izgalmasnak tűnő világa könnyedén beszippanthatja az óvatlan csemetéket. Kevesen tudják talán, de Drew Barrymore igazi visszaesőnek számított. Az E.T.-ben feltűnt sztárpalánta már gyerekfejjel állandó vendége volt a hírhedt Studio 54-nek, első elvonókúrája idején pedig mindössze 13 éves volt. Ma azonban Drew Barrymore csodálatosabb és sikeresebb, mint valaha. A tehetséges színésznő, rendező, producer és édesanya felelősségteljes és tudatos életet él, pedig hajdanán még a középiskolát sem végezte el a drogproblémái miatt.

Forrás: AFP

Kedvenc rosszcsontunk, Macaulay Culkin karrierje viszont - a korai éveit leszámítva - nem nevezhető gyümölcsözőnek. A színész már csak árnyéka régi önmagának. Ugyan a Mila Kunisszal való kapcsolata idején kicsit összeszedte magát, de sem ez, sem pedig a viszonyuk nem bizonyult hosszú életűnek. Culkin a karácsony előtti napokban akart véget vetni életének, próbálkozása azonban kudarcba fulladt. A heroinnal túladagolt sztárra barátai találtak rá az otthonában. A sikertelen öngyilkossági kísérlet után csak annyit mondott, azért tette, mert úgy érzi, élete már hiábavaló.

Forrás: AFP

A sztárok idegeit és érzelmeit persze a szerelmi bánat sem kíméli. Mikor az Alkonyat álompárjának útjai szétváltak a Kristen Stewart kisasszonyról és legújabb filmjének nős rendezőjéről készült kompromittáló fotók miatt a lány bánatában régi ismerőséhez, Giovanni Agnellihez költözött. A producer hiába jó barát, elég nehezen viselte a színésznő jelenlétét. Kristen állítólag napokig nem tisztálkodott, sőt még ruhát sem váltott. Egyfolytában csak zokogott és fagylaltot evett. A fiatal sztár nagyon megbánta, amit tett, és azon volt, hogy visszanyerje Robert Pattinson bizalmát. Eleinte azonban nemigen sikerült neki, ezt pedig látni is lehetett rajta. Depresszióba esett, képtelen volt mosolyogni. A színésznőnek volt is miért kétségbeesni, hiszen Robert kezdetben képtelen volt szemet hunyni a félrelépés felett. A sztár ma már ragyog, mert úgy tűnik, Roberttel rendeződtek a dolgai.

Forrás: AFP

Vajon mitől ilyen sikeresek ezek a sztorik? Tökéletességükért szeretjük a sztárokat, vagy éppen azért, mert olyanok, mint bárki más? Egy-egy szaftos történet hallatán öröm vagy káröröm a reakció? Az biztos, hogy képtelen elvárás lenne a folyamatos tökéletesség és önfegyelem a sztárok részéről, hiszen ők is csak emberek.

 

Divatbotrányok: Férfias nőiességhttp://www.life.hu/legytrendi/20130103-divatbotranyok-nok-ferfias-ruhaban-ez-a-boyfriend-stilus.html Divatbotrányok: Sztárszabászathttp://www.life.hu/legytrendi/20121219-a-lifehu-divatbotranyok-sorozataban-vilagsztarok-plasztikai-mutetei-szerepelnek.html Divatbotrányok: Metroszexuális férfiakhttp://www.life.hu/legytrendi/20121219-divatbotranyok-metroszexualis-ferfiak-akiknek-a-figyelemfelkeltes-a-fontos.html Divatbotrányok: Sokkoló testékszerek (18+)http://www.life.hu/legytrendi/20121213-a-lifehu-divatbotranyok-sorozataban-a-testekszerek.html Divatbotrányok: Pornó a színpadon (18+)http://www.life.hu/legytrendi/20121129-divatbotranyok-durva-ruhakban-lepnek-szinpadra-a-vilagsztarok.html Divatbotrányok: A miniszoknya születésehttp://www.life.hu/legytrendi/20121115-mary-quant-divattervezonek-koszonheto-a-miniszoknya.html