fashion week Britney Spears Drew Barrymore Macaulay Culkin botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Siker, pénz, hírnév, puccos partik és rongyrázás. De mi zajlik a színfalak mögött? Szinte lehetetlen örökké szépnek lenni, ifjúnak maradni és a maximumon teljesíteni, miközben a paparazzók és a kiéhezett riporterek hada kíséri minden lépésüket. Így nem csoda, ha olykor a sztárok is beadják a kulcsot. A Life.hu Divatbotrányok sorozatában ezúttal a celeb-idegroncsok kerültek terítékre.

Egy földi halandó akár káromkodhat az utcán, verheti a kormányt a dugóban, vagy éppen négykézláb is távozhat egy szórakozóhelyről. Legrosszabb esetben néhány, számára ismeretlen ember kuncog majd egy jót, akikkel valószínűleg soha többé nem fog találkozni. A hírességek azonban minden érzelmi kirohanás után azonnal a címlapokon találják magukat. Az olvasók pedig megállapíthatják, hogy kedvencük nem tökéletes, sőt, olyan ember, mint mindenki más. Vagy mégsem? A sztárok hiába igyekeznek kifogástalan képet mutatni. Az erőfeszítés legtöbbször hiábavaló, hiszen a kínos pillanatok legalább olyan kelendőek, mint maguk az elkövetőik. Vad bulik, alkohol és drogok, anyaság kontra karrier és persze a szerelmi cívódások. A lélekbúvárok állítják, hogy az állandó reflektorfény, a konkurencia és az öregedés ellen folytatott küzdelem a sztárok idegeit kikészíti. Ők pedig erre a kijelentésre nem is cáfolnák rá.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A botrányairól híres, alkohol és drogproblémákkal küzdő Lindsay Lohan

A pophercegnő, Britney Spears 2007-ben például kopaszra nyírt fejével sokkolta a rajongóit. Miután házassága válságba került, az énekesnő újabb és újabb jelenetekkel "lepte meg" egyre fogyatkozó közönségét. Mutatkozott ízléstelen csipkés kombinéban, sőt, egy nyilvános helyen alsónemű nélkül jelent meg, és kivillantotta a legintimebb testtáját is. Majd azzal hallatott magáról, hogy lehányta legújabb barátját. Végül túlszárnyalta önmagát, és tarkopaszra borotváltatta a fejét. Sőt, néhány tetoválást is varratott magára. Britney idegállapota az elmúlt évek alatt javult egy keveset, de a magánéletének és a karrierjének nehézségeivel továbbra sem tud megbirkózni. Az egykor sokak által irigyelt, bájos tinisztárból 32 éves korára valóságos idegroncs lett.

A hírnév különösen nagy teher, főként egy gyerek számára. A felnőttek izgalmasnak tűnő világa könnyedén beszippanthatja az óvatlan csemetéket. Kevesen tudják talán, de Drew Barrymore igazi visszaesőnek számított. Az E.T.-ben feltűnt sztárpalánta már gyerekfejjel állandó vendége volt a hírhedt Studio 54-nek, első elvonókúrája idején pedig mindössze 13 éves volt. Ma azonban Drew Barrymore csodálatosabb és sikeresebb, mint valaha. A tehetséges színésznő, rendező, producer és édesanya felelősségteljes és tudatos életet él, pedig hajdanán még a középiskolát sem végezte el a drogproblémái miatt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kedvenc rosszcsontunk, Macaulay Culkin karrierje viszont - a korai éveit leszámítva - nem nevezhető gyümölcsözőnek. A színész már csak árnyéka régi önmagának. Ugyan a Mila Kunisszal való kapcsolata idején kicsit összeszedte magát, de sem ez, sem pedig a viszonyuk nem bizonyult hosszú életűnek. Culkin a karácsony előtti napokban akart véget vetni életének, próbálkozása azonban kudarcba fulladt. A heroinnal túladagolt sztárra barátai találtak rá az otthonában. A sikertelen öngyilkossági kísérlet után csak annyit mondott, azért tette, mert úgy érzi, élete már hiábavaló.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A sztárok idegeit és érzelmeit persze a szerelmi bánat sem kíméli. Mikor az Alkonyat álompárjának útjai szétváltak a Kristen Stewart kisasszonyról és legújabb filmjének nős rendezőjéről készült kompromittáló fotók miatt a lány bánatában régi ismerőséhez, Giovanni Agnellihez költözött. A producer hiába jó barát, elég nehezen viselte a színésznő jelenlétét. Kristen állítólag napokig nem tisztálkodott, sőt még ruhát sem váltott. Egyfolytában csak zokogott és fagylaltot evett. A fiatal sztár nagyon megbánta, amit tett, és azon volt, hogy visszanyerje Robert Pattinson bizalmát. Eleinte azonban nemigen sikerült neki, ezt pedig látni is lehetett rajta. Depresszióba esett, képtelen volt mosolyogni. A színésznőnek volt is miért kétségbeesni, hiszen Robert kezdetben képtelen volt szemet hunyni a félrelépés felett. A sztár ma már ragyog, mert úgy tűnik, Roberttel rendeződtek a dolgai.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Vajon mitől ilyen sikeresek ezek a sztorik? Tökéletességükért szeretjük a sztárokat, vagy éppen azért, mert olyanok, mint bárki más? Egy-egy szaftos történet hallatán öröm vagy káröröm a reakció? Az biztos, hogy képtelen elvárás lenne a folyamatos tökéletesség és önfegyelem a sztárok részéről, hiszen ők is csak emberek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.