Katalin hercegnő stílusát imádjuk, de az igazság az, hogy csak azóta követjük figyelemmel, amióta eljegyezte őt Vilmos herceg. Pedig 2010. november 16. előtt is volt élete a Middleton lánynak. Kedvenc hercegnőnk január 9-én ünnepli 32. születésnapját, ennek alkalmából átnéztük, hogyan is lett egy középszerűnél is rosszabbul öltözködő angol polgárlányból Anglia legstílusosabb asszonya. 

 

Sportos elegancia

Ha épp nem kormányfőkkel találkozik, Katalin szívesen választ sportosan elegáns szetteket. Arra az évek során ő is rájött, hogy így is lehet csinos és nőies. Telitalpú szandál, sötét farmer és jól megválasztott kiegészítők - Katalin szerencsére mára búcsút mondott a cowboykalapnak és a béna színkombinációknak. Sőt, már azt is tudja, hogy létezik csinos lovaglócsizma is.

Szoknya helyett ruha

Kedvenc hercegnőnk hat éve még képtelen volt elszakadni a mamás, harang alakú, durva anyagból készült szoknyáktól. Nem is értjük, hol lelt ilyen darabokat a húszas évei közepén... No de mindegy is, hiszen Katalin hercegnő már sosem venne fel efféléket, ellenben ruhákat annál inkább. Szerencsére most már azt is tudja, hogy nagy hiba takargatnia kecses, karcsú alakját, így Katalin ma már előszeretettel választtérdig vagy térd fölé érő, szűkebb és sokkal nőiesebb fazonokat.

Kattints a képre a galériáért!Forrás: Northfoto, AFP

Földszínek helyett púder

Vajon mi vitte rá Katalint 7 évvel ezelőtt – 25 évesen –, hogy ehhez a komor, kopottzöld szetthez hosszú szárú csizmát húzzon? Most már felesleges ezen filozofálni, az viszont tény, hogy a hercegnőnek százszor jobban állnak az üde színek és a púderes árnyalatok, mint a komor zöld és a natúrbarna. Szerencsére a hercegnő stylistjai erre idejekorán rávilágítottak, így az utóbbi 2-3 évben Katalin kedvencei a púderszínek lettek.

A kulcs a megfelelő fazon

Katalin nem egy kebelcsoda, így ügyelnie kell arra, hogy okosan hangsúlyozza a melleit. A nyakba megkötős fazon nagyon nem passzolt a hercegnőhöz, ellenben a romantikus csipkekreációk annál inkább illenek hozzá. Az biztos, hogy a stílustanácsadók egyértelműen Disney-hercegnőt akartak varázsolni az egyszerű lányból, de jól tették: Katalinnak remekül áll ez a stílus.

Egy jó kalap aranyat ér

Igazi angol lányhoz híven Katalin is rendszeresen viselt kalapokat, de ritkán sikerült eltalálnia a megfelelő stílust. Ez szerencsére megváltozott, az újdonsült anyukapedig szebbnél szebb kalapkölteményekkel bűvöl el bennünekt az utóbbi években.