fashion week Oscar 2015 ruha Oscar 2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Káprázatos ruhakölteményekben nem, élénk színű kreációkban azonban igencsak nagy hiány volt a 86. Oscar-gálán. Hatalmas bakik ezúttal sem történtek, néhány kedvenc stílusikonunk azonban sajnos kreatívabbnak bizonyult az év többi napján, mint a legfontosabb vörös szőnyeges eseményen. A púderszín ismét hódított, arra pedig nagyon kevesen vállalkoztak, hogy a legelcsépeltebb színben, feketében lépjenek a vörös szőnyegre. Következzen a ruhamustra a vasárnap esti Oscar-gáláról.

Akikben csalódtunk

Emma Watson

A színésznő stílusáért odáig vagyunk, mert szinte minden alkalommal valami különleges, egyedi kreációval rukkol elő. Ez alkalommal sajnos nem ez történt: a Vera Wang ruhaköltemény inkább egy idősödő sztárhoz, mint a fiatal stílusikonhoz passzolt.

A gála legviccesebb pillanatit nézd meg galériánkban! Forrás: AFP/Robyn Beck

Jennifer Lawrence

Az élénknarancs Dior-ruha ezúttal nem volt elég. A baj ott lehet, hogy a világsztár túl magasra tette a lécet. Tavaly elaléltunk Jen krémszínű ruhacsodájától, az Oscar után pedig a lábai előtt hevertünk a számtalan mesés ruhakölteménye láttán. Most is szerettünk volna elájulni kicsit, de a varázs nem történt meg. Annak viszont örülünk, hogy az imádnivaló sztár legalább színes ruhára voksolt. A színésznőn azonban ezúttal is kifogott a magas sarkúja.

Nézd meg Jennifer eséséről és más vicces pillanatokról készült galériánkat is! Forrás: AFP/Getty Images/Kevork Djansezian

Margot Robbie

A Wall Street farkasa című film szépsége az egyik titkos favoritunk volt: azt vártuk, hogy a szőke filmcsillag túlragyogja majd a világsztárokat. Margot azonban nem tervezte, hogy meghódítja a vörös szőnyeget - sötétbarna hajjal, Megan Fox-klónként alig fedeztük fel a sztárok között.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Julia Roberts

A színésznő Givenchy couture csipkeruhája nem hatott meg bennünket. Julia ragyogott, mint mindig, de a ruha nem lett a kedvencünk. Lehet, hogy a sötét szín az oka, de az sincs kizárva, hogy már nagyon unjuk a peplumos darabokat.

Forrás: AFP/Getty Images/Michael Buckner

Ireland Baldwin

De nem Julia az egyetlen, aki belebukott a csipkébe. Lehet, hogy kicsit rosszmájúak vagyunk, de a selfie-királynő Baldwin lánytól nem vártunk sok jót. A jóslatunk igaznak bizonyult: Alec Baldwin szupermodell babérokra törő lánya nem úgy festett, mint egy 18 éves lány - a bordó csipkeruha rémesen öregítette.

Az Oscar-gála nem csak a csillogásról szólt. A legviccesebb pillanatokat galériánkban találod! Forrás: AFP/Getty Images/Jason Merritt

Jessica Biel

A Chanel Couture kreáció sokkal jobban mutat Jessicán, mint amikor nemrég a kifutón egy piszkafa modellen megpillantottuk. A gyönyörű színésznő is mindig nagyon kreatív a vörös szőnyegen, szettjei megjegyezhetők és egyediek - ez alkalommal azonban beleolvadt a pasztellruhák tömkelegébe.

Forrás: AFP/Getty Images/Michael Buckner

Akik hozták a formájukat

Amy Adams

A színésznő a mélyen dekoltált darabok helyett ezúttal egy pánt nélküli, a test vonalát szorosan követő, éjkék, sellőfazonú Gucci Première darabra volsolt. Amy csodaszép volt, mint mindig, de talán a túl egyszerű frizura teszi, hogy a "dög" ezúttal hiányzott belőle. Ha kiengedi gyönyörű, vörös haját, talán a szettje láttán kimondtuk volna, hogy hűha, ezúttal azonban ez nem történt meg.

Forrás: AFP/Getty Images/Frazer Harrison

Penélope Cruz

A spanyolok legszebbje ezúttal is káprázatosan nézett ki. A görögös stílusú Giambattista Valli ruhaköltemény mesésen állt a kétgyermekes édesanyának. Csakis azért nem került az abszolút kedvenceink közé, mert a két évvel ezelőtti megjelenését nem tudta felülmúlni. De attól még imádtuk!

Forrás: AFP/Getty Images/Jason Merritt

Charlize Theron

A dél-afrikai szépség egy Dior Couture ruhában érkezett a gálára. Charlize drámai megjelenését elsőre imádtuk, a ruha pántja azonban túlságosan emlékeztet bennünket a rémisztő szilikonpántokra - csakis ez az oka, hogy nem adnánk csillagos ötöst Hollywood egyik leggyönyörűbb csillagának.

További képeket a gáláról nézegess galériánkban! Forrás: AFP/Getty Images/Michael Buckner

Anne Hathaway

A színésznő ezúttal egy, a tavalyi Prada ruhához igen hasonló Gucci ruhakölteményt viselt. De míg 2013-ban a babás rózsaszín mellett döntött, idén bevállalta a feketét, méghozzá hatalmas kristályokkal. Jól tette - lényegesen dögösebb volt, mint egy évvel ezelőtt.

Forrás: AFP/Getty Images/Michael Buckner

Kate Hudson

A színésznő stílusát imádjuk, így nem túlzás azt állítani, hogy az Atelier Versace ruhacsodában ő volt az est egyik legszebbje. Egyetlen szívfájdalmunk csupán az, hogy Kate nem valami színeset viselt.

Forrás: AFP/Getty Images/Jason Merritt

Sandra Bullock

A Gravitáció sztárja káprázatosan festett az éjkék Alexander McQueen kreációban: a frizurája és az egész megjelenése tökéletesen passzolt a hollywoodi csillogáshoz. Szép volt, jó volt, köszönjük, Sandra!

Forrás: AFP/Getty Images/Jason Merritt

Akikért odáig voltunk

Lupita Nyong'o

Az újdonsült Oscar-díjas színésznő azok között volt, akiket a legjobban vártunk a vörös szőnyegen. A fiatal szépség hónapok alatt lett stílusikon, és ezúttal sem hazudtolta meg önmagát. Csodásan állt neki a halványkék Prada kreáció, ami saját bevallása szerint hazája, Nairobi egére emlékezteti. Az egyetlen dolog, ami zavart bennünket, az a ruha dekoltázsrésze, de ezen hamar túl tudtunk lépni. Csak így tovább, Lupita!

A különleges szépség is szerepel viccelődő galériánkban, amit ide kattintva érhetsz el! Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Camilla Alves

Az újdonsült Oscar-díjas Matthew McConaughey kedvese volt az est egyik legszebbje. A brazil modell kilógott a sellőfazonú ruhát választó sztárok közül a halványrózsaszínű, uszályos ruhakölteményével. Imádtuk a választását, Camilla szebb volt, mint valaha!

Forrás: AFP/Getty Images/Jason Merritt

Cate Blanchett

Jól sejtettük, amikor megtippeltük, melyik márkától választ majd az újdonsült Oscar-díjas sztár ruhakölteményt. Cate egy finom arany-nude Armani Privé ruhában mutatta meg, hogy a stílusérzéke kifogástalan. A ruha gyönyörű volt, különleges, és mesésen állt a színésznő alabástrom bőrén.

Forrás: AFP/Getty Images/Michael Buckner

Angelina Jolie

Álmunkban sem gondoltuk volna, hogy a vadóc, feketemániás színésznő, aki legutóbb maszulin stílusban ragyogott, a legromantikusabb ruhaköltemények tervezőjétől, Elie Saabtól választ ruhát az Oscar-gálára. Angelinának ezúttal is bejött a meglepetés ereje: imádtuk a libanoni tervező ruhacsodáját, és azt is, hogy a káprázatos darab mellé Angelina nem cicomázta túl a haját és a sminkjét.

A gyönyörű szénésznőről és férjéről további képeket ide kattintva találsz! Forrás: AFP/Getty Images/Kevork Djansezian

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.