Daniellának több folyadékot kell innia – de nem mindegy, milyet!

víz szántó daniella gyümölcslé új élet projekt tea kávé folyadék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahhoz, hogy egészségesek és fittek legyünk, elengedhetetlen, hogy elég folyadékot igyunk. Egy egészséges felnőtt folyadékszükséglete átlagos igénybevétel mellett napi 2–2,5 liter! Persze nem mindegy, hogy ezt a mennyiséget milyen minőségben visszük be a szervezetbe. 

Daniellától már a Kezdj új életet projekt elején kérte Fekete Kriszta dietetikus, hogy növelje a napi vízfogyasztását, viszont vigyázzon a tejtermékekkel, illetve a gyümölcslevekkel, hiszen ezekben nem kevés energia is van, tehát beleszámítanak a napi előirt kalóriamennyiségbe is.

Te eleget iszol? Tudj meg Te is mindent a folyadék fogyasztásról!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Ha Daniellához hasonlóan Te is fogyni vágysz, vagy csak egészséges szeretnél lenni és napközben szeretnéd, ha a közérzeted, fizikai és szellemi teljesítőképességed minél jobb legyen, különösen ha sportolsz is, érdemes megnézned ezt a videót.

A 7 legfőbb érv, hogy bringára pattanj!http://www.life.hu/ujelet/daniella/20140326-a-7-legfobb-erv-hogy-bringara-pattanj.htmlVégre itt a jó idő! Ez a legjobb alkalom, hogy elővegyük porosodó bringánkat, és elkezdjünk tekerni az egészségünkért és a jókedvért. Bemutatunk 7 remek érvet a biciklizés mellett, amiről talán nem is tudtál.DaniellaOrigoDaniella megmutatja, hogyan erősíthetsz a szabadban!http://www.life.hu/ujelet/daniella/20140325-daniella-megmutatja-hogyan-erosithetsz-a-szabadban.htmlGajdos Tamás, a Life.hu sztárszerzője a minap a Margitszigetre invitálta a fogyni vágyó menyasszonyt, Daniellát, ahol a szabadtéri tornapályáján a szabad ég alatt végeztek különféle izomerősítő gyakorlatokat. DaniellaFotó: Hámori Zsófia/Life.huDaniella futócipőt húzotthttp://www.life.hu/ujelet/daniella/20140318-daniella-futocipot-huzott-es-futo-edzesre-vittek-mozgaskoordinatorai.htmlDaniella - talán nem haragszik meg, ha leírjuk - szó szerint nehezebb esetnek ígérkezett már a kezdet kezdetén is, mint Kinga, akinek azért mégiscsak volt bizonyos sportolói múltja. De hiszen nyíltan vállalta is, hogy azért jelentkezett pályázatunkra, hogy segítségünkkel ledobjon pár kilót és jobban érezhesse magát a bőrében a nyár végi álomesküvőjén.DaniellaFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.