Idétlen érvek, miért lesz jó a vasárnapi zárva tartás

vásárlás krém olcsó előny vasárnapi zárva tartás fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, március 15-től vasárnap zárva lesz a boltok többsége. Ráadásul a hét utolsó napján rendelni sem lehet majd az interneten keresztül. És hogy mi lesz ebben a jó? Összegyűjtöttük!

A Life.hu 5 pontban összegyűjtötte, miért is lesz jó, ha vasárnap nem tudunk nagybevásárlást intézni és plázázni.

Forrás: Thinkstock

1. A vasárnapi zárva tartás előtt szombat este olcsóbban lehet majd hozzájutni a romlandó termékekhez, így van esély rá, hogy zöldséget, gyümölcsöt és húst baráti áron szerezzünk be a záróra előtt.

2. Valószínűleg vásárlás helyett több időt áldozunk a szerelmeskedés oltárán, így több gyerek is születhet 9 hónap múlva, azaz december végén és jövő év januárjának elején. Legalább a mostani termékeny generációnak nem kell aggódnia a nyugdíjáért, lesznek, akik kitermelik.

Miért jó pont vasárnap szexelni?

A Life.hu korábbi sorozatában bebizonyítottuk, hogy igenis minden egyes napon kell, lehet, érdemes, ajánlott szexelni. Hiszen minden nap számít, és mindig van ok az örömre, boldogságra, szerelemre, gyönyörre, vágyakozásra. Ide kattintva elolvashatod, milyen érvek szólnak a vasárnapi hancúr mellett.
Forrás: Thinkstock

3. A gyakoribb szerelmeskedéssel rengeteg szépítő kencét, arcápoló krémet és pakolást is megspórolhatnak a nők, hiszen egy jó hancúr után kisimultabb, ragyogóbb lesz a bőrük.

Jelek, amelyek szerint sürgősen szexelned kell

Nem csak a fénytelen, sápadt bőr árulkodik arról, hogy jó ideje nem szeretkeztél, hanem egyéb jelei is vannak az önkéntes vagy nem egészen önkéntes önmegtartóztatásnak. Ezeket korábbi cikkünkben összegyűjtöttük. Ide kattintva indulhat az öndiagnózis.

4. Ha már spórolás: nem indulunk el vasárnap céltalanul plázázni, amiből szinte mindig egy jó kis bevásárlás kerekedik, hisz nem lehet semmiképpen sem az üzletben hagyni azt az éppen leértékelt cipőt vagy tündéri rucit.

5. És akaratlanul is diétázunk: nincs hova gyorsan leszaladni azért az alapanyagért, ami éppen a hétvégi édességhez vagy bármely ételhez hiányzik.

Januárban még ne böjtölj!

Ha a januári diétádat léböjttel indítanád, ne tedd! Szakértőnk elárulja, miért lehet veszélyes a szervezet számára egy ilyen akció. Tanácsaiért kattints ide!

A rendelet azonban márciusban lép életbe, így akkor már nyugodtan méregteleníthetsz. Korábban azt is elárultuk,hogyan végezd a méregtelenítést helyesen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.