Vajon meglep bennünket Jennifer Aniston? Megtippeltük, mit viselnek a sztárok a Golden Globe-on

fashion week Keira Knightley ruha Golden Globe-díj Julianne Moore Amy Adams Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Helyi idő szerint vasárnap este rendezik az Oscar előszobájának is nevezett Golden Globe-gálát, ahol szokás szerint tiszteletét teszi majd a sztárok színe-java. Persze kíváncsiak vagyunk a győztesekre, de arra, hogy ki mit visel majd, mégjobban. Azon ábrándoztunk, mi mit adnánk a női jelöltekre. 

Julianne Moore

A színésznő mostanában rengeteg merész dolgot bevállal a vörös szőnyegen. Mi mégis szívesen látnánk valami klasszikusban - ezért választottuk neki ezt a bordó Valentino kreációt.

/1501/Julia201519185111

Jennifer Aniston

A színésznő kemény dió. Kétségkívül a letisztult darabok híve, ráadásul az utóbbi időben többnyire feketét visel. Korábban láttuk már mélyen dekoltált ruhában, ami remekül állt neki, nadrágban viszont még nem pózolt jelentős díjátadón. Hátha idén megteszi - a színésznő egyik kedvenc divatházától, a Saint Laurent-től választottuk neki ezt a nagyon szexi darabot.

/1501/Jenni201519185220

Rosamund Pike

Az egykori James Bond-lány egy hónapja adott életet első gyermekének, és már csúcsformában van a szülés után. Nemrég egy cseles ruhában pózolt a vörös szőnyegen az angol filmcsillag, szerintünk a Golden Globe-on is egy lefelé bővülő darabot választ, esetleg egy angol divatháztól, mondjuk az Erdemtől.

/1501/Rosam201519185255

Helen Mirren

A szintén angol sztár is szívesen viseli a hazai tervezők kreációit, így nem lenne meglepő, ha a brit Jenny Packhamre voksolna. Továbbá Helen már nem mai csirke, így jól tudja, hogy az ő korában nem feltétlenül kell ujjatlan ruhába bújni, így valószínűleg eszerint választ majd kreációt.

/1501/Helen201519185439

Keira Knightley

Az állapotos színésznő szerintünk nem vállalja be gömbölyödő pocakkal a feszülős darabokat, viszont valószínűleg nagy kedvencétől, a Chaneltől választ majd. Meglesve a legfrissebb kínálatot, mi ezt a darabot tudjuk elképzelni rajta. Modern, feltűnő, ugyanakkor nem harsány.

/1501/Keira201519185527

Reese Witherspoon

Az idei év egyik nagy esélyese gyakran választ Zac Posen divattervezőtől, ráadásul a szőke hajához és kék szeméhez jól állna ez a narancspiros ruhaköltemény.

/1501/Reese201519185558

Jessica Chastain

A gyönyörű színésznő rajong Oscar de la Rentáért, ez a kreáció pedig tökéletesen passzolna vörös hajához és alabástrom bőréhez.

/1501/Jessi201519185629

Amy Adams

Elie Saab ruhacsodáit bármikor felvennénk, ez a káprázatos szín pedig mesésen passzolna a vörös színésznőhöz.

/1501/Amy_A201519185656

Emily Blunt

A színésznő nem fekete-párti, általában színes darabokat visel a vörös szőnyegen. Kedvencei a púderszínek, de látni piros kreációkban is. Mi a helyében ebben a Zuhair Murad csipkecsodában mennénk a díjátadóra.

/1501/Emily201519185722

Emma Stone

A színésznőnek remek stílusa van, ha vörös szőnyeges szettekről van szó, nem csoda, ha ő az egyik nagy kedvencünk. Többször viselt már Giambattista Valli kreációt, így mi is a tervezőtől választottunk Emmának egy extrább darabot - reméljük, elkészítik neki ugyanezt mondjuk fenyőzöldben.

/1501/Emma_201519185751

Life.hu tipp

Hogy kik lesznek az idei Golden Globe győztesei? Katz Dávid megtippelte. A Life.hu riportere a vörös színésznőkre voksol, és elárulta, melyik film a legesélyesebb az idei mezőnyben. Vajon igaza lesz? Olvasd el a cikkét!
Köszönjük, Katalin! 3 ruhadarab, ami a hercegnő miatt lett újra slágerhttp://www.life.hu/trend/20150108-katalin-hercegno-miatt-lett-ujra-nepszeru-a-fekete-harisnya-a-nude-cipo-es-a-military-kabat.htmlAhhoz kétség sem férhet, hogy amióta eljegyezte Vilmos herceg, Katalin igazi stílusikon lett. A nők világszerte követik a január 9-én 33 éves anyuka öltözködését, és ha a hercegnő például egy fast fashion márkától választ ruhát, azt szinte percek alatt elkapkodják Anglia-szerte. Jó pár ruhadarab neki köszönheti a "nagy visszatérést" - mutatjuk is a 3 legnépszerűbbet. Trend--10 dolog, amit megtanultam a leárazásokrólhttp://www.life.hu/trend/20150107-learazasok-veszelyei-ezekre-figyelj-jo-tapasztalatok.htmlFüggő vagyok - leárazásfüggő. Imádom, ha a szezon elején kinézett méregdrága ruhákat féláron kínálják, imádom várni, ahogy az árak egyre lejjebb csúsznak, a mérethiány viszont rettentően zavar. Jó néhány éve "aktívan" shoppingolok, ez idő alatt pedig szerencsére megtanultam, hogyan is vásároljak okosan, a leárazásokon is.TrendOrigoMeddig vadulhat még Pásztor Anna és Ördög Nóra? - Kulisszatitkok a Rising Star-gardróbbólhttp://www.life.hu/trend/20150106-rising-star-ruhak-holdampf-linda-ordog-nora-es-pasztor-anna-stylistja-mesel.htmlEgyre izgalmasabb ruhákat látunk hétről hétre a Rising Star színpadán: Pásztor Anna látványos fejdíszei, Ördög Nóra dominakosztümje – és ez még csak a kezdet. Meddig durvulhatnak a ruhák? Mennyire vadulhat meg Ördög Nóra a jövőben? Holdampf Linda stylistot faggattuk ruhaválasztásról, magyar tervezőkről, kedvenc szettekről. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.