Mila Kunis elárulta, hogyan fogyott le a szülés után

Forrás: AFP -
Ashton Kutcher diéta Mila Kunis fogyás szoptatás szülés fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig telt el néhány hónap Mila Kunis első gyermeke, Wyatt születése óta, a színésznő újra bombaformában van. 

Októberben született meg Mila Kunis és Ashton Kutcher kislánya, és a színésznő azóta ismét a legjobb formájában van. Februárban mutatják be a Jupiter felemelkedése című filmet, amelyben csodás menyasszonyként is látható lesz. Hogy érte ezt el?

Forrás: AFP

A kis Wyatt születése előtt Mila a jógára és a pilatesre esküszött, hogy formában tartsa magát, azóta viszont inkább a babához szeretne közel lenni, amennyit csak lehet, így vele sétál rengeteget a levegőn. Ha tehetik, elmennek hegyet mászni Ashton Kutcherrel, de a kemény edzéseket egy ideig szünetelteti a színésznő. Állítása szerint nem csak a nagy séták, de a szoptatás is remek edzés. Ráadásul Mila imádja az egészséges ételeket, így pedig nem nehéz szuperül kinézni.

Melyik diétát választja Katalin hercegnő?

A fél világ találgat, vajon hogyan fogy majd le Katalin hercegnő második babája születése után. Az erről szóló cikket ITT elolvashatod!

Kim Kardashian húga méhlepény kapszulákkal fogy a szülés után, Christina Aguilera pedig kemény diétával. Mi inkább ezeket a módszereket javasoljuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.