Felíciát, a gyönyörű kismamát láttuk ezen a héten vendégül. Öröm volt minden vele töltött perc, hatalmas szeretet és harmónia sugárzik belőle!

Amikor jelentkezik hozzánk valaki, rendszerint kérjük, hogy írják le az apropót, miért szeretnének egy kicsit megújulni, változtatni a külsejükön. Erre a kérdésre rendszerint különféle válaszokat kapunk, Felícia levele pedig különösen felkeltette az érdeklődésünket:

 „Sajnos édesanyámat még óvodásként elveszítettem, ezért közvetlen női, anyai példa nem állt előttem, így sokkal nehezebb volt megtalálnom magamban a nőt. Ma már a női szereppel egymásra találtunk, viszont most meg - a munka és a család mellett - semmi időm nincs az örömteli szépülésre. Reggel körberajzolom a szemem, megfésülöm a hajam, felveszem, ami épp tiszta, és indul a rohanás. Jó lenne kicsit átgondolni a sminkelést, a frizurát (imádom, hogy végre megnőtt a hajam), a ruhák színét.”-  írta Felícia a jelentkezési lapján.

Felícia átalakítás előttFotó: Molnár Gábor

Lehet erre nemet mondani? Amikor pedig megláttuk a jelentkezési laphoz csatolt fotókon, hogy épp áldott állapotban van, azonnal tudtuk, hogy ezen a héten vele szeretnénk egy napot eltölteni. Mindenki izgatottan várta a csinos kismamát, aki teljesen elbűvölte a csapatot, amikor megérkezett, pocakjában Emmával. Kis beszélgetés után munkához is láttunk, elsőként kivételesen rajtam volt a sor: a technika ördöge közbeszólt és Nikiék csak később érkeztek meg az átalakításra. Így én ugrottam be fodrászként. Nyugalom! Hajat nem vágtam, és nem is festettem, csak lazán hullámosra sütöttem. Ezután Dórin és Oscaron volt a sor.

/1503/Fel_c201533153253

Ruha: Waiting for you, Cipő: Primadonna Collection

Dóri: "Felícia egy tündéri kismama, aki egész eddig fiús anyukaként élte a mindennapjait, ám nemsokára érkezik kislánya, Emma is. Ez alkalomból szerette volna, ha megmutatjuk neki, hogyan lehet igazán nőies anyuka. Rögtön kaptam az alkalmon, hogy keressek neki egy gyönyörű, kék, csipkés kismamaruhát, ami tökéletesen passzol szőkés hajához és világos bőréhez. Ezt feldobtam egy kék masnival a pocakján. A végeredmény káprázatos lett."

/1503/Fel_c201534124756

Oscar: "Az arctisztítás után a csodakrémmel hidratáltam a bőrét, majd egy folyékony alapozóval egységesítettem a bőre színét. Orcáit barackos arcpírral élénkítettem. Szemöldökét megformáztam és a hajszínéhez igazítottam, hogy kifejezőbb legyen a tekintete. Szemét türkiz árnyalattal festettem, amit egy picit kontrasztosítottam vadszilva árnyalatú szemhéjpúderrel. Ajkának frissességéhez egy korall árnyalatú ajakrúzst választottam."

/1503/Gy_ny201533153630

Minden készen állt: haj, smink, ruha rendben volt. Közben nagyon jól szórakoztunk, biztos vagyok benne, hogy Emma is élvezte ezt a csajos napot odabentről… Gábor gépe előtt minden remekül ment, Felícia érezte a pózolást, így könnyedén készültek csodás, megható képek az elragadó kismamáról. Az egész családnak kívánunk a jövőben jó egészséget, boldogságot!