Az MTV Movie Awards nem az a díjátadó, ahol a világsztárok olyan mesés estélyikbe bújnak, mint az Oscar-gálán, és nem is olyan szuperextrém összeállításokban padádéznak, mint a Grammy-n. Az azonban biztos, hogy most vasárnap éjszaka is látunk majd néhány sokkoló ruhakölteményt, előtte azonban jöhet egy kis visszatekintés az utóbbi évekből. 

Halle Berry - 2000

Mindig tudtuk, hogy ő az egyik leggyönyörűbb sztár Hollywoodban, de 2000-ben tényleg olyan teste volt, hogy nehéz rá szavakat találni.

Forrás: AFP/Lucy Nicholson

Lil Kim - 2001

A világsztár igyekezett beírni magát a díjátadó történelmébe azzal, hogy 2001-ben leginkább csak egy nadrágban érkezett a gálára. 

Forrás: Northfoto

Christina Aguilera - 2001

Ez volt az az időszak, amikor az énekesnőnek még az égvilágon semmi súlyproblémája nem volt. A kényes pontinkább a smink.

Forrás: AFP/Lucy Nicholson

David és Victoria Beckham - 2003

Hát nem hihetetlen, hogy a manapság oly stílusos Beckhamné így festett 12 évvel ezelőtt? Azóta sok minden megváltozott: Victoria leginkább feketében jár-kel, eltüntette a focilabda méretű cickóit, a legszexibb kiegészítője azonban még mindig mellette van!

Forrás: Northfoto

Hilton-nővérek - 2003

Paris és Nicky nagyjából az összes Movie Awards díjátadón megfordultak, ám 2003-ban szőkébbek és barnábbak voltak, mint valaha. A stílus pedig már akkor sem volt az erősségük.

Forrás: Northfoto

Beyoncé - 2003

A popdívacsakis előnyére változott az elmúlt bő egy évtized alatt. 2003-ban még bepróbálkozott ilyen rémes színű ruhákkal is, de most már biztosan nem tenne hasonlót. Legalábbis reméljük.

Forrás: Northfoto

Scarlett Johansson - 2010

Van, ami sosem változik. Ilyen Scarlett Johansson szépsége is. 

Forrás: AFP/Valerie Macon

Katy Perry - 2010

Amikor a világsztár még mindig és minden körülmények között a sokkoló hajszínre voksolt. 

Forrás: AFP/Valerie Macon

Cameron Diaz - 2011

A színésznőneknem lehetett oka panaszra 2011-ben. Ezek a combok megérnek egy misét. 

Forrás: AFP/Valerie Macon

Jessica Biel - 2012

Jess most mindenórás kismama, 3 éve leginkább az kötötte le, hogyan száríttassa ilyen tökéletesre a gondosan vágott frufruját. 

Forrás: AFP/Joe Klamar

Kesha - 2013

2 éve az énekesnő vitte el a gála legbizarabban öltözött démonja címet. 

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Rita Ora - 2014

Kíváncsian várjuk, Rita Ora idén mivel lep meg bennünket. 2014-ben a mély dekoltázst választotta, idén pedig láttuk már bugyi nélkül is a vörös szőnyegen. 

Forrás: AFP/Michael Buckner

Rihanna - 2014

De hiába a mély dekoltázs, a tavalyi díjátadón Rihanna combjairólszólt mindent. Ezen nem is csodálkozunk. 

Forrás: AFP/Christopher Polk