Cate Blanchett nadrágkosztümben is álomszép - Heti stílusmustra

fashion week Jane Fonda mustra Rachel Weisz Cate Blanchett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten Salma Hayek viselte a legszebb estélyit, Jennifer Lopez pedig a legbevállalósabb szettet, de rajtuk kívül is volt ám élet a vörös szőnyegen. Következik a Life.hu heti stílusmustrája. 

Ha valami nagyon nem klappol

Úgy tűnik, a Billboard Latin Music Awardsra egyedül Jennifer Lopez tudott alkalomhoz illően felöltözni. Nem is volt kivel versenyeznie ruha terén: Laura Sanchez estélyije hiába volt jó választás, a hajszín egyszerűen rémes. De Kika Rocha kreációja sem nyerte el a tetszésünket - fodrokból abszolút megárt a sok!

Hová lettek a tavaszi rúzsok?

Fogalmunk sincs, a világsztárok a héten ugyanis a sötét bogyószíneket preferálták. Szó se róla, Jenna Dewan-Tatum így is káprázatosan szép, és Elizabeth Olsennek is jól áll ez a szín, mi mégis hiányoljuk a friss árnyalatokat.

Kényelmes vagy szexi?

A legstílusosabb sztárok az utcára sem lépnek ki gondosan megkomponált szett nélkül. Jessica Alba ezúttal a halványkékre és a fehérre szavazott, Kate Hudson pedig egy falatnyi farmersortban és tűsarkúban mutatta meg tökéletesre edzett virgácsait.

Jöhet a feltűnő nyakánc

Imádjuk az egyszerű, klasszikus ruhákat feltűnő kiegészítőkkel. Így van ezzel Aimee Mullins is, aki egy igen méretes ékszerrel dobta fel egyszerű, fekete ruháját. Carey Mulligan is hasonlóképp gondolkodott: a letisztult, tengerészkék Lanvin ruhához remekül passzolt a gyöngyös nyakék.

A sztárok kedvence: a nadrágkosztüm

Persze egy klasszikus nadrágkosztüm is jól működik a vörös szőnyegen: Rachel Weisz a Givenchytől választotta ezt a pöttyös szettet, ami ugyan különleges volt, de mégsem annyira elegáns, mint Cate Blanchett kreációja: a színésznő az Armani márka 40. születésnapját ünnepelte Milánóban, természetesen Armaniban.

Aki nem öregszik

Közelebb van a 80-hoz, mint a 70-hez, de kit érdekel: Jane Fonda évek óta egy percet sem öregszik, vagy legalábbis remekül titkolja. A héten is kitett magáért - szerintetek melyik szettje a csinosabb?

Lesd el Rita Ora stílustrükkjeit! 5 dolog, amit tanulhatsz tőlehttp://www.life.hu/trend/20150407-lesd-el-rita-ora-stilus-trukkjeit-5-dolog-amit-tanulhatsz-tole.htmlSemmi kétség, Rita Ora stílusikon, aki minden egyes alkalommal újabb és újabb oldalát mutatja meg, legyen szó hétköznapi szettekről, sminkekről vagy vörös szőnyeges kreációkról. Lesd el a trükkjeit!Trend--Korrektor: az álcázás nagymestere - tanulj a profitól!http://www.life.hu/trend/20150424-igy-hasznald-a-korrektort-larion-oscar-tippjei.htmlEgy jó korrektor nélkül nincs neszeszer, ráadásul rengeteg mindenre használhatod. A Life.hu Larion Oscar sminkmestert kérdezte olyan trükkökről, amiket minden nőnek el kellene sajátítania. Trend--Blake Lively egy percet sem öregszik - divattörténeti utazásra hív a gyönyörű színésznőhttp://www.life.hu/trend/20150424-adaline-csodalatos-elete-blake-lively-ruhai-zanin-eva-tarsadalomtortenesz-velemenye.htmlA napokban kezdték játszani az Adaline varázslatos élete című filmet, amelyben a gyönyörű Blake Lively egy olyan nőt alakít, aki a 20. század elején született, de egy baleset következtében 29 éves korától nem öregszik. Blake egy igazi stílusikon a hétköznapokban, a filmben pedig rajta keresztül követhetjük nyomon a divat változását évtizedek alatt. Zanin Éva társadalomtörténészt és divatkritikust kérdeztük arról, szerinte mennyire oldották meg hitelesen a jelmeztervezők a nem kis feladatot.Trend--10 év, 10 ruha - kedvenc kreációink a Met-gálákrólhttp://www.life.hu/trend/20150429-10-emlekezetes-ruha-a-met-galak-utolso-10-evebol.htmlMájus 4-én rendezik a New York-i Metropolitan Múzeum éves gáláját, amit mi mindig jobban várunk, mint az Oscart. A Met-gálán ugyanis a sztárok elengedik a fantáziájukat, és minden évben szuperextra szettekben vonulnak a vörös szőnyegen. Idén a gálán Kína lesz a téma, így biztosan látunk majd nagyon különleges ékszereket is a világsztárokon. Hangolódásképp megmutatjuk 10 kedvenc kreációnkat a Met-gálák utolsó 10 évéből. Nálatok ki viszi a prímet? TrendAFPJáték a tincsekkel, fazonokkal - álomszép frizurák tavaszrahttp://www.life.hu/trend/20150422-frizuratrendek-2015-tavaszara-ilyet-valassz-mit-mond-a-fodrasz.htmlA naptárban piros betűs ünnep, amikor fodrászhoz megyünk, hiszen utána többnyire olyan érzésünk van, mintha újjászületnénk. A tavasz pedig a megújulás ideje, így ha vágysz egy fazonra, egy szokatlan stílusra, itt az ideje belevágni! Mutatjuk is a legtrendibb frizurákat 2015 tavaszi-nyári hónapjaira, egyenesen a kifutóról, extra tippeket pedig Huszka Petra, a Jónő-team fodrásza ad a Life.hu olvasóinak. Trend--Jennifer Lopez testhez tapadó csipkében feszít - mindenkit lekörözötthttp://www.life.hu/trend/20150501-jennifer-lopez-volt-a-legszebb-a-billboard-latin-music-awards-on.htmlKétség sem férhet hozzá, hogy a csütörtök esti Billboard Latin Music Awards-on Jennifer Lopez mindenkit lekörözött. Mutatjuk is, miről beszélünk!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.