A héten Salma Hayek viselte a legszebb estélyit, Jennifer Lopez pedig a legbevállalósabb szettet, de rajtuk kívül is volt ám élet a vörös szőnyegen. Következik a Life.hu heti stílusmustrája. 

Ha valami nagyon nem klappol

Úgy tűnik, a Billboard Latin Music Awardsra egyedül Jennifer Lopez tudott alkalomhoz illően felöltözni. Nem is volt kivel versenyeznie ruha terén: Laura Sanchez estélyije hiába volt jó választás, a hajszín egyszerűen rémes. De Kika Rocha kreációja sem nyerte el a tetszésünket - fodrokból abszolút megárt a sok!

Hová lettek a tavaszi rúzsok?

Fogalmunk sincs, a világsztárok a héten ugyanis a sötét bogyószíneket preferálták. Szó se róla, Jenna Dewan-Tatum így is káprázatosan szép, és Elizabeth Olsennek is jól áll ez a szín, mi mégis hiányoljuk a friss árnyalatokat. 

Kényelmes vagy szexi?

A legstílusosabb sztárok az utcára sem lépnek ki gondosan megkomponált szett nélkül. Jessica Alba ezúttal a halványkékre és a fehérre szavazott, Kate Hudson pedig egy falatnyi farmersortban és tűsarkúban mutatta meg tökéletesre edzett virgácsait. 

Jöhet a feltűnő nyakánc

Imádjuk az egyszerű, klasszikus ruhákat feltűnő kiegészítőkkel. Így van ezzel Aimee Mullins is, aki egy igen méretes ékszerrel dobta fel egyszerű, fekete ruháját. Carey Mulligan is hasonlóképp gondolkodott: a letisztult, tengerészkék Lanvin ruhához remekül passzolt a gyöngyös nyakék.

A sztárok kedvence: a nadrágkosztüm

Persze egy klasszikus nadrágkosztüm is jól működik a vörös szőnyegen: Rachel Weisz a Givenchytől választotta ezt a pöttyös szettet, ami ugyan különleges volt, de mégsem annyira elegáns, mint Cate Blanchett kreációja: a színésznő az Armani márka 40. születésnapját ünnepelte Milánóban, természetesen Armaniban. 

Aki nem öregszik

Közelebb van a 80-hoz, mint a 70-hez, de kit érdekel: Jane Fonda évek óta egy percet sem öregszik, vagy legalábbis remekül titkolja. A héten is kitett magáért - szerintetek melyik szettje a csinosabb?