Van, akit nem érdekel, ha kellemetlenül érzed magad a bikinije miatt

fashion week strand kellemetlenség videó plus-size vlogger kérdés fürdőruha bikinialak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi az, hogy bikinialak? Miért mások mondják meg neked, hogy mit vehetsz fel a strandon, és mit nem? Ezekre a kérdésekre kereste a választ a plus-size divatvlogger, Loey Lane.

„Miért van az, hogy mások beleszólhatnak abba, hogy mibe öltöztesd a saját tested azért, hogy ők ne érezzék magukat kellemetlenül miatta?" - teszi fel videója elején a kérdést Loey Lane.

Az egyetemista vlogger, akit igazi Youtube-sztárként emlegetnek divatról szóló videói miatt, úgy döntött, itt az ideje leszámolni a nők testét megbélyegző jelzőkkel és a rájuk vonatkozó szabályokkal. Íme, a teljes videó:

Egy nagyobb, nőiesebb idomokkal rendelkező hölgynek például miért kell előírásszerűen többet eltakarnia a testéből, mint vékonyabb társainak? És vajon miért érzi magát kellemetlenül a többi strandoló az ő fürdőruha-választása miatt?

Ilyenek az igazi nők meztelenül

Már lassan 5 éve annak, hogy a divatvilágban hihetetlen népszerűségre tettek szert a nőies idomokkal megáldott modellek. Kerek popsik, gyönyörű keblek, formák itt-ott - egyszerűen nem lehet rájuk nem azt mondani, hogy nagyon csábítóak. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.