Mi az, hogy bikinialak? Miért mások mondják meg neked, hogy mit vehetsz fel a strandon, és mit nem? Ezekre a kérdésekre kereste a választ a plus-size divatvlogger, Loey Lane.

„Miért van az, hogy mások beleszólhatnak abba, hogy mibe öltöztesd a saját tested azért, hogy ők ne érezzék magukat kellemetlenül miatta?" - teszi fel videója elején a kérdést Loey Lane.

Az egyetemista vlogger, akit igazi Youtube-sztárként emlegetnek divatról szóló videói miatt, úgy döntött, itt az ideje leszámolni a nők testét megbélyegző jelzőkkel és a rájuk vonatkozó szabályokkal. Íme, a teljes videó:

Egy nagyobb, nőiesebb idomokkal rendelkező hölgynek például miért kell előírásszerűen többet eltakarnia a testéből, mint vékonyabb társainak? És vajon miért érzi magát kellemetlenül a többi strandoló az ő fürdőruha-választása miatt?

Loey kitért továbbá arra a furcsa tényre, hogy a nagyobb testméretekkel rendelkező hölgyek vonalai még mindig inkább kívánják a környezet visszacsatolását, mint a karcsúbbaké. Egyetlen nő, legyen akármilyen testméretű, férfi és emberi lény sem várja a jóváhagyásod vagy a dicséreted azért, amit éppen visel” - szögezi le videója végén a fiatal lány. A bikinialakhoz tehát semmi más nem kell, csak egy bikini és egy test - és kész is!

Ilyenek az igazi nők meztelenül
Már lassan 5 éve annak, hogy a divatvilágban hihetetlen népszerűségre tettek szert a nőies idomokkal megáldott modellek. Kerek popsik, gyönyörű keblek, formák itt-ott - egyszerűen nem lehet rájuk nem azt mondani, hogy nagyon csábítóak. A Life.hu cikkéért kattints ide!