Jógaórára invitáltuk a csinos táncost, ám ő igazi eminensként túlteljesített minden gyakorlatot, és a tökéletes ászanák után megmutatta, milyen hajlékony.

Molnár Andi táncosnőt, az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! műsorának dzsungelkirálynőjét, meginvitáltam a jógaórámra. Természetesen egy cseppet sem tartottam attól, hogy Andin kifognak a testtartások, hiszen igazi örökmozgó táncosként tökéletes testtudattal rendelkezik. 

Fotó: Marton Szilvia/Origo

„A jóga nyújtó, erősítő hatását ismertem, mert a tánc fejlesztő gyakorlatai is hasonlítanak az ászanákhoz. Próbáltam is már különféle jógaórákat, mert nagyon jól kiegészítette a táncedzéseket. A bikram jóga nagyon tetszett. Ott ugyanazt a gyakorlatsort csináltuk végig, felfűtött teremben, és 10 alkalom alatt megfigyeltem, hogyan fejlődöm" – mondta Andi, aki már a jóga szellemiségéből is kapott ízelítőt. 

„Egyszer betévedtem egy jógaórára, amit egy idősebb hölgy vezetett, ahol meditálás és légzésgyakorlatok is voltak. Az is izgalmas, érdekes, ismeretlen világba kalauzolt" – mosolygott a táncművész, aki elmondta véleményét a gerincjógaórámról. 

Fotó: Marton Szilvia/Origo

„Kedvelem az olyan órákat, amelyeken intenzíven részt kell venni, szeretek elfáradni és utána meditálni, megpihenni. Egyre kevesebb időm van nyújtani, és egy jógaóra után remek érzés, hogy felszabadul a gerincem, és mozgékonyabb leszek. Azért is kértem tőled, hogy csavarásokat végezzünk, mert tudom, hogy mennyire jólesik a szervezetemnek" – mondta Andi, akit arról kérdeztem, hogy a tánc stresszoldó hatású-e a számára. 

„Régebben pont a tánc okozott stresszt, mert az foglalkoztatott, hogy lesz-e belőlem bajnok, és ez testben és lélekben is problémákat okozhat. Ma már ezeket letettem, és az élvezetért táncolok, így stresszoldó hatású, és kikapcsol, segít feldolgozni a problémákat" – magyarázta Andi, aki a jóga nagy előnyének tartja, hogy megfigyeli, tudatosítja a légzést. 

Fotó: Marton Szilvia/Origo

„A gyermek tanítványaimon látom, időnként annyira koncentrálnak, hogy ellilul a szájuk. Az oxigénhiányos állapot nem jó, sem az agynak, sem a testnek, ezért őket is nevelni kell arra, hogy a légzés együtt kell, hogy áramoljon a mozgással. A tánc abban különbözik a jógától, hogy ott adott esetben egy-egy kitartásnál megállítjuk a légzést, jóga közben viszont állandó áramlás van" – mondta a dzsungelkirálynő, akit arról is kérdeztem, mostanában hogyan telnek a napjai, és a dzsungel mit hozott az életébe. 

Fotó: Marton Szilvia/Origo

„Jelenleg magántanítványokat vállalok, mert a nagyüzemű órákban elfáradtam. Régen a nagycsoportos oktatást és a versenyeket nehezen tudtam összeegyeztetni, és abban az időszakban a magánéletem rá is ment a munkára. Emellett a Fever nevű formációval járunk fellépni rendezvényekre. A dzsungel pont jókor jött, mert szerettem volna kikapcsolni. Nagy megnyugvást hozott számomra, hogy ott a nap nagy részében néztem a patakot és a természetet. Mikor hazaértem, változtattam az életmódomon. A magánéletem is egyenesbe jött, a családomra is jobban figyelek" – mesélte Andi. 

Nézd meg galériánkat a különleges jógaóráról! 

/1511/Moln_20151130162126
Így jógáznak a Life.hu-val a sztárok
Istenes Bencét kicsavartuk egy jógaórán, a Barátok közt sztárját, Józan Lászlót fejre állítottuk, Molnár Anikót jól megdolgoztattuk, Szinetár Dóra profi módon mutatta be az ászanákat, A Hot Men Dance szexi táncosai pedig tökéletes felsőtestet villantottak.