Molnár Andi táncos Celeb vagyok, ments ki innen! Szombat esti láz jóga spárga koreográfia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jógaórára invitáltuk a csinos táncost, ám ő igazi eminensként túlteljesített minden gyakorlatot, és a tökéletes ászanák után megmutatta, milyen hajlékony.

Molnár Andi táncosnőt, az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! műsorának dzsungelkirálynőjét, meginvitáltam a jógaórámra. Természetesen egy cseppet sem tartottam attól, hogy Andin kifognak a testtartások, hiszen igazi örökmozgó táncosként tökéletes testtudattal rendelkezik.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

„A jóga nyújtó, erősítő hatását ismertem, mert a tánc fejlesztő gyakorlatai is hasonlítanak az ászanákhoz. Próbáltam is már különféle jógaórákat, mert nagyon jól kiegészítette a táncedzéseket. A bikram jóga nagyon tetszett. Ott ugyanazt a gyakorlatsort csináltuk végig, felfűtött teremben, és 10 alkalom alatt megfigyeltem, hogyan fejlődöm" – mondta Andi, aki már a jóga szellemiségéből is kapott ízelítőt.

„Egyszer betévedtem egy jógaórára, amit egy idősebb hölgy vezetett, ahol meditálás és légzésgyakorlatok is voltak. Az is izgalmas, érdekes, ismeretlen világba kalauzolt" – mosolygott a táncművész, aki elmondta véleményét a gerincjógaórámról.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

„Kedvelem az olyan órákat, amelyeken intenzíven részt kell venni, szeretek elfáradni és utána meditálni, megpihenni. Egyre kevesebb időm van nyújtani, és egy jógaóra után remek érzés, hogy felszabadul a gerincem, és mozgékonyabb leszek. Azért is kértem tőled, hogy csavarásokat végezzünk, mert tudom, hogy mennyire jólesik a szervezetemnek" – mondta Andi, akit arról kérdeztem, hogy a tánc stresszoldó hatású-e a számára.

„Régebben pont a tánc okozott stresszt, mert az foglalkoztatott, hogy lesz-e belőlem bajnok, és ez testben és lélekben is problémákat okozhat. Ma már ezeket letettem, és az élvezetért táncolok, így stresszoldó hatású, és kikapcsol, segít feldolgozni a problémákat" – magyarázta Andi, aki a jóga nagy előnyének tartja, hogy megfigyeli, tudatosítja a légzést.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

„A gyermek tanítványaimon látom, időnként annyira koncentrálnak, hogy ellilul a szájuk. Az oxigénhiányos állapot nem jó, sem az agynak, sem a testnek, ezért őket is nevelni kell arra, hogy a légzés együtt kell, hogy áramoljon a mozgással. A tánc abban különbözik a jógától, hogy ott adott esetben egy-egy kitartásnál megállítjuk a légzést, jóga közben viszont állandó áramlás van" – mondta a dzsungelkirálynő, akit arról is kérdeztem, mostanában hogyan telnek a napjai, és a dzsungel mit hozott az életébe.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

„Jelenleg magántanítványokat vállalok, mert a nagyüzemű órákban elfáradtam. Régen a nagycsoportos oktatást és a versenyeket nehezen tudtam összeegyeztetni, és abban az időszakban a magánéletem rá is ment a munkára. Emellett a Fever nevű formációval járunk fellépni rendezvényekre. A dzsungel pont jókor jött, mert szerettem volna kikapcsolni. Nagy megnyugvást hozott számomra, hogy ott a nap nagy részében néztem a patakot és a természetet. Mikor hazaértem, változtattam az életmódomon. A magánéletem is egyenesbe jött, a családomra is jobban figyelek" – mesélte Andi.

Nézd meg galériánkat a különleges jógaóráról!

/1511/Moln_20151130162126

Így jógáznak a Life.hu-val a sztárok

Istenes Bencét kicsavartuk egy jógaórán, a Barátok közt sztárját, Józan Lászlót fejre állítottuk, Molnár Anikót jól megdolgoztattuk, Szinetár Dóra profi módon mutatta be az ászanákat, A Hot Men Dance szexi táncosai pedig tökéletes felsőtestet villantottak.
Jóga az adventi időszakban - fontosabb, mint hinnéd!http://www.life.hu/ez-zsir/20151126-jogaiskola-a-jogaklikkel-joga-az-adventi-idoszakban.htmlSok nőben csak a gyermekvárás és a szülés időszakában tudatosul igazán, hogy a teste ki van téve a természet törvényeinek. Másokra az idő múlása, az évszakok változása hat intenzívebben. A jógagyakorlás közben is érhetnek téged hasonló felismerések arról, hogy a természet része vagy, és akkor is hatnak rád a változásai, ha erről néha megfeledkezel! Ez Zsír!ThinkstockIstenes Bencét kicsavartuk - Jógaórára vittük a műsorvezetőthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151005-istenes-bencet-az-rtl-klub-musorvezetojet-egy-jogaorara-vittuk-ahol-kicsavartuk-es-megneztuk.htmlA pörgős életet élő sztárt megleptük egy gerincjógaórával, és megmutattuk neki, hogy a pasiknak is jól áll, amikor szép testtartásban pózolnak. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoFejre állítottuk Józan Lászlót – aztán ő is minkethttp://www.life.hu/ez-zsir/20151021-jozan-laszlo-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-jogara-vittuk-es-fejre-allitottuk.htmlA Life.hu újságírója meginvitálta gerincjógaórájára a Barátok közt sztárját, akivel még a fejállás is pofonegyszerű volt. Ez Zsír!--Szinetár Dóra: "Sokszor kerestem a leírhatatlan, vágyak nélküli állapotot"http://www.life.hu/ez-zsir/20151116-szinetar-dora-szinesznot-meginvitaltuk-egy-jogaorara-ahol-remekul-teljesitette-az-aszanakat.htmlA színésznőt meginvitáltuk egy jógaórára, a gyakorlás után pedig nyíltan beszélgettünk vallásról és párkapcsolatról, amelyben megtalálta, amit régóta keresett. Ez Zsír!--Molnár Andi extrém fotókkal búcsúzik a versenytánctólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140716-molnar-andrea-a-szombat-esti-laz-tancos-koreografusa-kulonleges-fotosorozattal-bucsuzik-a.htmlKülönleges fotók készültek a Szombat Esti Lázból megismert gyönyörű táncosnőről. A lélegzetünk is elállt.Ez Zsír!OrigoMolnár Anikót jógaórára vittükhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151104-molnar-anikot-az-egykori-nagy-ot-jogaorara-vittuk-es-megdolgoztattuk-az-izmait.htmlAz egykori Nagy Őt meginvitáltuk egy gerincjógaórára, és bár tinédzserkora óta nem próbálta az ászanák világát, ügyesen hajtotta végre a nyakatekertebb pózokat is. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.