Amióta Vilmos herceg eljegyezte, Katalin hercegnő stílusikon lett, ehhez kétség sem férhet. 2013-ban, az első terhessége alatt és utána is szuperstílusos volt, és ez nem volt másként 2014-ben sem. Most megmutatjuk, idén mire voksolt, ha színekről, fazonokról és kiegészítőkről volt szó. 

A kék kabát kötelező

A hercegnő imádja a kéket, és a terhessége alatt sem mondott le a magassarkúról. Stílusos kismama volt, az nem vitás! Azt viszont nem tudjuk eldönteni, hogy a világoskék vagy a navykék áll jobban Katalinnak... 

Forrás: AFP

A kabátruha szerelmese

Katalin abszolút rajong a kabátruhákért, és szerintünk is remekül állnak neki ezek a holmik!

Forrás: AFP

Kismamáknak kötelező a rózsaszín?

Nem feltétlenül, Katalinnak azonban nagyon édesen állt ez a púderszínű kabát a bájos kalappal. De volt, hogy élénkebbre vette a figurát, és a pinkre voksolt. 

Forrás: AFP

Az év egyik legfontosabb pillanata

Milliók várták, hogy megszülessen Sarolta hercegnő, és nem csak a Life.hu női szerkesztősége volt kíváncsi arra, vajon hogyan és miben hagyja el a kórházat a hercegnő május 2-án. A választása egy fehér-sárga virágos ruhára esett, és amíg mi megmutattuk, hogy a fazon rajongói hol szerezhetnek be hasonlókat, addig a fél világ összeesküvés-elméleteket szőtt arról, hogy mégis miért nézett ki ENNYIRE jól a hercegnő pár órával a kislánya világrajövetele után. 

Forrás: AFP

A legelegánsabb

Idén július 5-én tartották Sarolta hercegnő keresztelőjét, amin Katalin természetesen hihetetlenül elegáns volt. Mesésen állt neki a krémszínű Alexander McQueen ruha, ITT pedig azt is elolvashatod, miért is keresztelték a pici babát abban a hatalmas csipkeruhában. 

Forrás: AFP

A legélénkebb

Katalin a szülése után nemegyszer mutatkozott élénk pipacspirosban – imádtuk rajta ezt a színt! 

Forrás: AFP

Sportos elegancia

Katalin nem először választott sötétkék, arany gombos zakót csíkos felsővel, hiszen jól tudja, ez a páros abszolút örök divat! 

Forrás: AFP

Bordó csipke

A hercegnő sötét hajához nagyon szerettük ezt a bordó csipkeruhát!

Forrás: AFP

A legkacérabb

A legújabb James Bond-film őszi premierjére a hercegnő egy csodás, halványkék Jenny Packham ruhát választott, és melltartót sem viselt!

Forrás: AFP

Katalin és a minták

A hercegnő viszonylag ritkán viselt idén mintás holmikat, ami nem is baj, mert sokkal elegánsabban festett az egyszínű holmikban. De legalább kilépett a komfortzónájából! 

Forrás: AFP

Érdekes megoldások

Imádtuk, amikor a hercegnő bevállalt modern megoldásokat – nagy kedvencünk ez a szürke-türkiz szett volt! 

Forrás: AFP

 

Mit mond a szakértő?
Szemes Nóra személyi stylist nagyon elégedett a hercegnő idei stílusával. „Különösen tetszenek a szettjei, mert letisztultak, elegánsak, nőiesek, a klasszikus vonalat képviselik, mégsem unalmasak. A személyi stylist remek munkát végez, már csak azért is, mert nagyon figyel a színválasztásra. Katalin a nyár típusba tartozik, így remekül állnak neki a pasztellszínek, a kékek, a szürkék – és nagyon sokszor is visel ilyeneket."