Müller Attila és gyönyörű barátnője, Larion Zoé szuper párost alkotnak, ez pedig egy jógaórán vagy tovább mélyül, vagy a felszínre törhetnek az ellentétek. Nos, náluk abszolút a harmónia és az összetartozás erősödött.

A pár örömmel mondott igent, amikor meginvitáltam őket a jógaórámra, ahol természetesen páros jógagyakorlatokkal készültem. Zoé és Atti nagy mosollyal és malával (gyöngyfüzér, rózsafüzér) a nyakában érkezett. Amikor megláttam őket, tudtam, hogy ez egy remek hangulatú foglalkozás lesz. A kreatív szerelmesek olyan jól érezték magukat, hogy elhatározták, egyszer majd akkor is ellátogatnak az órára, amikor nem csattogunk körülöttük fényképezőgéppel. 

Fotó: Dudás Szabolcs/Origo

„Régebben több időm volt, és rendszeresen jártam jógázni, nagyon szerettem, és nemcsak azért, mert megnyújtja az izmokat, és átmozgatja a testet, hanem a jógaórák hangulatát, a meditálást, a füstölőket is kedvelem. Vallási tekintetben nem vagyok elkötelezett, de például a prána nadi gyógyászatba már belekóstoltam, szoktam is alkalmazni az ott tanultakat, a meditáció pedig megnyugtat" – kezdte Zoé. 

Fotó: Dudás Szabolcs/Origo

„Nagyon sok szempontból az a kapcsolatunk egyik alapja, hogy vallásról és világszemléletről egyformán gondolkodunk. Én is prána nadizom, érdekelnek a keleti filozófiák, keleti harcművészetekkel is foglalkozom. Régebben karatéztam, ahol a mesterem által tanított nyújtógyakorlatok hasonlítanak a jógaászanákhoz" – magyarázta Attila a jógaóra előtt. 

Fotó: Dudás Szabolcs/Origo

A szerelmesek a páros gyakorlatokat tökéletesen végrehajtották, és csak egy-egy apró javításra volt szükség. Zoé alkata teljesen passzol a jógához, Attilán pedig látszott, hogy megfelelő testtudattal rendelkezik. Így aztán még a nehezebb ászanákat is simán végrehajtotta a páros. 

„Voltunk már együtt jógaórán, de ott külön-külön gyakoroltunk. Azért tetszett a páros jóga, mert sokkal hatékonyabban tudtuk nyújtani az izmokat egymásnak köszönhetően" – mondta Zoé.

Fotó: Dudás Szabolcs/Origo

„Szerintem egy pár, ha harmóniában van egymással, akkor ez egy újabb remek kaland a kapcsolatukban, ha azonban egymásra sem tudnak nézni, akkor nyűg a páros jógaóra. Természetesen az is fontos, hogy mindketten nyitottak legyenek rá, erőltetni azonban nem szabad" – mosolygott Attila, aki azt is elárulta, szoktak úgynevezett relaxnapokat tartani, amikor megadják a módját egymás kényeztetésének. 

Fotó: Dudás Szabolcs/Origo

„Közös fürdőzés, virágszirmok a vízben, masszázs, füstölő, kedveljük az ilyen meghitt, lazító programokat. A lakásunkban is vannak Buddha-szobrok, keleti tárgyak, ilyenkor olyan, mintha Indiában lennénk" – mosolygott sejtelmesen Attila. 

Nézd meg galériánkat a sztárpár jógaórájáról! 

/1512/Zo___20151210131358
Így jógáznak a Life.hu-val a sztárok
Istenes Bencét is kicsavartuk egy jógaórán, a Barátok közt sztárját, Józan Lászlót fejre állítottuk, Molnár Anikót jól megdolgoztattuk, Szinetár Dóra profi módon mutatta be az ászanákat, a Hot Men Dance szexi táncosai tökéletes felsőtestet villantottak. Molnár Andi lement nekünk spárgába, Sarka Katán pedig csavartunk egyet.