Sokak számára 2016. a diétázás vagy éppen az életmódváltás éve volt. Nézzük, kik azok a világsztárok, akik sikerrel fogytak idén, és új külsejükkel elkápráztatták a világot. 

Scarlett Moffatt 

Idén ősszel állt elő a nagy változással a Gogglebox brit valóságshow sztárja, Scarlet Moffatt. Akkor volt ugyanis a 26. születésnapja, amit egy ilyen volt, ilyen lett fotóval ünnepelt. A lány az orvosai tanácsára kezdett fogyásba, ugyanis félő volt, hogy a kettes típusú cukorbetegség is kialakulhat nála. Ő pedig úgy döntött, száműzi az étrendjéből a chipset, az édességeket, a felesleges kalóriákat, és edzeni kezdett, amivel testsúlyának közel a felét leadta. Később bikinis fotón is megmutatta magát!

Scarlett MoffattForrás: Instagram/Scarlett Moffatt

Rosie Mercado 

Hiába volt elképesztően nagy rajongótábora a plus size modellnek, hiába azonosult vele több százezer nő, ő mégis úgy döntött, hogy lefogy, ami miatt a rajongók körében el is szabadultak az indulatok. Sokak szerint Rosie egy hazug csaló, aki csak a népszerűség kedvéért vallotta azt, hogy kövéren is boldog. Most pedig, hogy lefogyott, gúnyt űz a túlsúlyos emberekből. Ő azonban mit sem törődik a kritikákkal, boldogan osztja meg közösségi oldalán új formáját. 

Rosie Mercado plus size modellForrás: Instagram/Rosie Mercado

Rebel Wilson 

Mivel kevés olyan karakter van a színészvilágban, mint Rebel Wilson, sokáig nem engedték, hogy diétázzon. Egy ponton azonban megelégelte ezt a színésznő, és egészséges életmódra váltott, aminek természetesen látványos fogyás lett az eredménye. 

Rebel WilsonForrás: AFP

Timothy Spall 

A Harry Potter-filmekben Peter Pettigrew-t alakította a színész, aki idén ősszel mutatta meg új formáját a velencei filmfesztiválon. Az 59 éves férfi mindig is duci volt és pocakos, most pedig rá sem ismerni. A színész egyébként két éve figyel arra, mit eszik, és saját bevallása szerint nem fogyaszt „szemetet”. 

Timothy SpallForrás: AFP

Adele 

Az elmúlt egy évben nagyjából 20 kilótól szabadult meg a csodás hangú énekesnő, aki a legújabb hollywoodi diétaőrületet követi – a Sirtfood-diétáról mi is írtunk részletesen –, emellett természetesen edzésekre is járt. 

AdeleForrás: AFP

Melissa McCarthy 

A Szívek szállodájából megismert színésznő az elmúlt hónapokban több mint 20 kilótól szabadult meg, és alig lehetett ráismerni. Nem is olyan régen nem mindennapi módszerét is elárulta: „Két lábbal a földön járni, nem csinálni semmi szórakoztatót, és este fél 8-kor ágyba kerülni – ez a titok.” 

Melissa McCarthyForrás: AFP

 

Zach Galifianakis 

Míg a Másnaposok című filmben több kiló felesleggel rendelkezett, ma már inkább sportosabb külsejével hívja fel magára a figyelmet. A 25 kilós fogyás több dolognak is köszönhető. „Felhagytam az ivással. Az alkoholt teljesen kizártam az életemből, és változtattam az életmódomon. Jól érzem most magam. Esténként sportolok, és nem bárokba járok” – mesélte a sztár. 

Zach GalifianakisForrás: AFP