Apák napján, aki teheti, felköszönti édesapját. Ez egy csodás ünnep, bár sokan tartják úgy, hogy igazából az év összes napja – egyet kivéve – az övék, de szerintünk az apák is megérdemlik, hogy külön emlékezzünk meg róluk. Mi most azokat a sztárapákat hoztuk el, akik a szerkesztőség kedvencei.

David Beckham

Bár férjnek nem mindig volt a legjobb, apaként remekül teljesít. Három fia után – akikkel irigylésre méltó kapcsolatot ápol –, 2012-ben lánya született. A kis Harpert pedig híres exfocista apukája igazi királylányként hordozza a tenyerén. Ezen a képen például egy LEGO-kastélyt épített neki: „valaki nagyon meg fog lepődni reggel”. Hát nem édes?

David BeckhamForrás: Instagram/davidbeckham

 

David Beckham és gyermekei, Brooklyn, Cruz, Harper és Romeo (balról)Forrás: Instagram/victoriabeckham

Chris Pratt

A Jurassic World és A galaxis őrzői sztárja 2012 óta az apai szerepet is a magáénak tudhatja. Bár Anna Faris színésznővel házassága tavaly zátonyra futott, kisfiával továbbra is szoros kapcsolatot ápol. A kis Jack egyébként koraszülöttként jött a világra, de ez ma már semmiben sem befolyásolja őt. Ez a kép tavaly nyáron készült, egy igazi apa-fia programon.

Chris Pratt és fia, JackForrás: Instagram/prattprattpratt

The Rock, alias Dwayne Johnson

A sziklaként emlegetett expankrátor ma már népszerű színész. Szerepei között épp úgy találunk erős, maszkulin karaktert, mint kedveset és vicceset. Mi személy szerint imádjuk, de ezzel nem vagyunk egyedül. Három lánya is természetesen odavan az edzésmániás apukájukért, aki nagyon büszke rájuk. A legifjabb Johnson áprilisban született, így jelenleg egy kész hölgy - aki előző házasságából született -, egy saját szárnyát épp bontogató kislány és egy karon ülő hercegnő teszi teljessé Rock mindennapjait.

Dwayne Johnson és lánya, Tiana GiaForrás: Instagram/therock

 

Dwayne Johnson, a nagyobbik lánya, Simone Alexandra (balra), és kisebbik lánya, Jasmine (jobbra)Forrás: Instagram/therock

Michael Bublé

Az énekes két fiával és feleségével, Luisana Lopilatóval a tökéletes család életét élték. Ezt azonban 2016-ban, az akkor csupán hároméves Noah betegsége hirtelen felborította. Michael Bublé, amint megtudta, hogy milyen nehéz és küzdelmekkel teli időszak vár családjára, egyből visszavonult, hogy apaként és férjként is 100 százalékosan helyt tudjon állni. Szerencsére a kisfiú legyőzte a májrákot, sőt, azóta a pár már harmadik gyermekét várja.

Michael Bublé és fiai, Noah és Elias, valamint felesége, Luisana LopilatoForrás: Instagram/michaelbuble