Súlyos kilókat szedtek fel! Sztárok, akik meghíztak 2016-ban

hízás egészség életmód sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy látszik, a hollywoodi és a magyar sztárok is egyre jobban odafigyelnek az egészséges életmódra, ugyanis számba véve a 2016-os év nagy átalakulásait, sokkal több fogyásról tudunk beszámolni, mint azokról, akik elhagyták magukat. De azért mégiscsak nézzük meg, kik voltak azok, akik felszedtek magukra néhány kilót.

Jennifer Garner

Év elején még hangos volt a sajtó Ben Affleck és Jennifer Garner válásától. A válási procedúra rendesen meg is viselte a színésznőt, akit nem sokkal az ünnepek után kaptak lencsevégre a lesifotósok igencsak rossz passzban. Láthatólag sikerült felszednie jó pár kilót, amit a képek is megörökítettek.

Jennifer Garner szupercsinosan a magánéleti problémák előtt, és pár fölös kilóval utána Forrás: AFP, Northfoto

Christina Aguilera

Az énekesnő manapság nincs jó formában. Rajta egyébként már korábban is láttuk a jojóeffektus tüneteit. Ennek a drasztikus diétázás lehet az oka, jobban tenné, ha inkább életmódot váltana, mint Britney Spears, így biztosan nem hízna meg többször. Manapság 20 kilóval nehezebb, mint az ideális testsúlya.

Christina Aguilerán jól látszik a jojóeffektus Forrás: AFP

Hollywoodi sztárok a jojóeffektus fogságában

A hollywoodi celebek talán még nagyobb nyomás alatt vannak, mint mi, hiszen róluk mindennap címlapokon ítélkeznek. A nagy nyomás miatt sokszor rossz útra tévednek, és például az egészséges életmód helyett különböző, hosszú távon kicsit sem hatékony diétákba kezdenek. Kik a jojóeffektus leghíresebb hollywoodi áldozatai? Mutatjuk!

Jennie Garth

A 44 éves színésznő nehéz időszakon van túl. Nagyon nehezen állt lábra négy évvel ezelőtti válása után. A dolog annyira megviselte a sztárt, hogy iszonyatosan lefogyott, amivel egyből a magazinok címlapjára került. Most viszont kerekded alakjával hívta fel magára a figyelmet.

Jennie Garth 2013-ban szinte már ijesztően soványra fogyott, mostanra azonban egészen kikerekedett Forrás: Northfoto

Tyson Fury

A híres bokszoló nyáron, a Klicsko elleni visszavágó sajtótájékoztatóján büszkélkedett el a világnak méretes hasával. Félmeztelenre vetkőzött, és lelkesen rezegtette zsíros hasát, miközben azt ecsetelte, Klicsko szégyellheti magát, amiért egy ilyen kövér ember ellen képes volt veszíteni. "Mindig is az maradok, egy kövér cigány" - mondta a bokszoló.

Tyson Fury is magára szedett pár kilót, de őt ez egyáltalán nem zavarja Forrás: AFP

Az év leghíresebb hízása

Meglepő, de az idei év legnagyobb hírverését nem egy sztár kikerekedése hozta. Egy edző, aki 30 kilót hízott, hogy aztán lefogyhasson az ügyfelével, igazi világsztár lett. A 35 éves brooklyni férfi, Adonis Hill 8 évvel ezelőtt depresszióba zuhant, amiért csődbe ment a vállalkozása. Bezárkózott az otthonába, és az egyetlen dolog, amiben örömét lelte, az evés volt. Fel is szedett 45 kilót, végül az egyik barátja vette rá a mozgásra. Ezzel került ki a gödörből, ráadásul új értelmet nyert az élete: személyi edző lett, de nem is akármilyen. Csak azért, hogy inspirálni tudja egyik vendégét, és megmutassa neki, hogy igenis lehetséges, felszedett 30 kilót, hogy aztán vele együtt égesse a kilókat.

Adonis Hill 30 kilót hízott, hogy utána együtt fogyjon le ügyfelével Forrás: A&E Networks

A zugevő magyar énekes

Aradszky László táncdalénekes megjelenése mindig is fiatalos volt, így 82 éves kora ellenére is zavarja, hogy kissé meghízott. Kedvese segítségét kérte, aki gondosan összeállított étrenddel próbálta kordában tartani Aradszky László súlyát. Ám idővel sajnos az éhség és a kísértés győzött. "Éjszakánként, mikor senki sem látott, szinte minden este kiszöktem a hűtőhöz, hogy néhány falattal enyhítsem az éhségem. Ám idővel ez kiderült, amitől Éva teljesen összetört" - mesélte Aradszky, aki komoly fogadalmat tett, miszerint ezentúl sportolni fog, és az étkezésre is odafigyel.

Aradszky László titokban evett Forrás: aradszky.hu, MTI/Zih Zsolt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.