Hasbarát spenótos frittata: a reggelik királya


Az egészséges reggelik koronázatlan királynője ez a spenótos frittata, ami fehérjében, vasban és kalciumban is gazdag, így nem csupán a csontok egészségét támogatja, de segít az izomtömeg fejlesztésében és megtartásában is! Oh és azt mondtuk már, hogy elképesztően finom is?

Milliószor hallottuk már, hogy egy jó reggeli megalapozza a napodat, de sokszor a rohanásban sem időnk, sem energiánk nincs hosszú, értékes percekig a konyhában álldogálni, hogy összedobjunk egy tápláló fogást.
Nos, a jó hír, hogy egy olyan ínycsiklandó receptet hoztunk neked, amit már előző este 10 perc alatt összedobhatsz és a hűtőben úgy összeérnek az ízek, hogy reggel egy igazi ízorgiát kapsz majd!
Ráadásul az egész frittata mindössze 530 kalória, így a fogyókúrád miatt sem kell aggódnod – mi ez, ha nem win-win?
1. Olajon pirítsd üvegesre a hagymát, majd add hozzá fokhagymát és a spenótot. Ha megfonnyadt, vedd ki a serpenyőből.
2. Verd fel a tojásokat a fehérjével, keverd hozzá a zsemlemorzsát, a bazsalikomot, a borsot, sót és a citromhéjat.
3. Keverd össze a serpenyőben a tojásos keveréket, a spenótot, a felvágott paradicsomot és a fetát, majd alacsony hőmérsékleten, fedő alatt süsd addig, míg a frittata teteje aranybarna nem lesz.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.