Ez a ValóVilág - A másodikból lesznek az elsők?

Forrás: RTLKLUB, Just Creative, Bencze Zoltán -
valóvilág VV Éva VV Alekosz TV2 VV Laci ÖsszeEsküvők (tévéműsor) Éjjel-nappal Budapest Majka Nádai Anikó Molnár Anikó VV Aurelio VV Milo VV Attila RTL Klub VV Szabolcs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor a szerkesztőségben elkezdtünk azon gondolkodni, vajon mit tudunk a ValóVilág korábbi szériáinak játékosairól, megdöbbentünk, hogy a 12 évvel ezelőtt útjára induló valóságshow szereplőinek már jórészt a nevére sem emlékszünk.

Olyannyira, hogy a győztesek neve sem minden esetben ugrott be nekünk elsőre, sőt, az első szériákban feltűnt arcok közül sokkal inkább a második helyezettek lettek azok, akik később ilyen vagy olyan okból kifolyólag rendszeresen szerepeltek a bulvárlapok címoldalán. De a Google a barátunk, így segítségül hívtuk egy kis múltidézéshez...

A 2002-ben elinduló ValóVilág első szériáját túlzás nélkül szinte az egész ország figyelemmel kísérte. A nálunk akkor még ismeretlen formátum volt az első (a TV2-n ugyanakkor induló Big Brotherrel együtt - amelynek a hírek szerint a harmadik szériáját ősszel műsorára tűzi a csatorna) olyan műsor, ahol nap mint nap vadidegeneket "kukkolhattunk" és amely egy csapásra ismertté tette a minden különösebb produktum nélküli szereplőit. Bár külföldön akkor már nagy sikerrel futottak a ValóVilághoz hasonló, civileket szerepeltető beköltözős-kiszavazós show-k, a hazai játékosok később arról beszéltek, fogalmuk sem volt, miként változtatja meg az életüket az ismertség.

Nádai Anikó (VV4) az Éjjel-Nappal Budapestben játszik, Majka (VV1) műsorvezetőként vált ismertté, de Molnár Anikó (VV2) is a címlapokon maradt Forrás: RTLKLUB, Just Creative, Bencze Zoltán

Az első széria győztese, Mészáros Szabolcs, amikor kikerült a villából, arról beszélt, gőze sem volt arról, hogy mire vállalkozik. Olyannyira nem, hogy azt gondolta, egy túlélőshow-szerű műsorra toboroznak játékosokat, és nem annyira mentális, sokkal inkább fizikai erőpróbának teszik ki villalalkókat. Ahogy a későbbi szériák szereplői már a beköltözésükkor elmondták, hogy a valóvilágos szerepléssel országos ismertséget és természetesen a média berkein belüli munkát szeretnének, addig az első évad játékosai közül talán egyedül Majka ismerte fel a műsorban való részvétel általi óriási lehetőséget.

Szabolcs a győzemét követően nagyon gyorsan eltűnt a szemünk elől, politizálni kezdett, majd miután sikeresen felderítette egy gazdasági bűncselekmény szálait, nyomozónak állt. Nem így Majka, akiről - bár a második helyen végzett - leszögezhetjünk hogy az eddigi magyarországi valóságshow-k legnagyobb nyertese. Előbb - Dopeman segítségével, akivel országos címborából ellenségekké lettek - zenei karriert futott be, majd miután kapcsolatuk elmérgesedett, már "mentora" nélkül is sikert sikerre halmozott. A Curtissel közösen készített Belehalok című dala a tavalyi év egyik legnagyobb slégere volt.


Majka neve elől gyorsan elkopott a VV jelző, előbb a Cool Tv, a Danubius Rádió és a Viasat fedezte fel magának a tehetséges srácot, majd a 2010-ben már az egyik legnagyobb kereskedelmi csatorna, a TV2 Ezek megőrültek és a A Nagy Duett műsorának műsorvezetője lett, a legutóbb pedig a Sztárban Sztár zsűrijében találkozhattunk vele. Sok ismert barátnő - mint például a Barátok közt-szereplő Kiss Ramóna - után népszerűségét csak növelte, hogy gyereke született az egykori modelltől, Dundikától, akivel boldog szerelemben él. Híres papája mellett már a kicsi Marián is igazi sztár, egészen gyakran találkozhatunk vele a bulvárlapok oldalain.

Itt beleshetsz a VV1 első szériájába. Ugye, már te sem emlékeztél arra, hogy nézett ki 12 éve Majka, mint ahogyan arra sem, hogy a villa falain belül akkor sem volt ritka a balhézás. Jó, a köpködés, mint szerelmi vallomás, akkor még nem volt divat.


Ahogy Szabolcsról, úgy a második VV-széria győzteséről, Vitkó Laciról sem sokat lehet hallani mostanság. A most 41 éves VV-nyertes elhagyta az országot és Angliában kezdett új életet, ahol különböző éttermek menedzsere lett. Laci nemrég azt nyilatkozta, hogy nem is lehetne boldogabb, ugyanis egy évvel ezelőtt megházasodott. A harmonikus életet azonban jó néhány melléfogás előzte meg, a srác előbb összetörte a nyereményautóját, elköltötte a lakás árát, és rossz befektetéseinek köszönhetően mindene odalett.

A széria második helyezettjének, Molnár Anikónak egy ideig sikerült megvetnie a lábát a média világában. 2004 tavaszán saját műsort kapott, Nagy Ő címmel, majd háromszor szerepelt a nyuszis magazin címlapján, ami hazánkban abszolút rekordnak számít. Kapcsolata volt több híres férfival, többek között Bochkor Gáborral és Klauszmann Viktorral, ám hosszú távon sokáig nem sikerült párra találnia. Magánéleti válságai miatt Amerikába költözött, kitanulta a sminkes-maszkmesteri szakmát, majd hazajött, és amellett hogy ducimodellként is dolgozik, elhagyott kutyákat ment. A bulvár a mai napig nyomon követi Anikó pályafutását. Az egykori villalakó nem él fényűző életet, a mai napig találkozhatunk vele celebpartikon és az újságok oldalain.

Ha kíváncsi vagy arra, hogyan nyerte meg Laci a ValóVilág második szériáját, nézd meg:


A ValóVilág 3 győztesével Gyukin Milovannal, azaz Milóval nemrégiben a VV6 játékában találkozhattunk, de már vendége volt a negyedik szériának is. A fiú az eddigi valóságshow-k legfiatalabb győztese lett, mindössze 18 éves volt, amikor mindent vitt. A fiú a médiában talált állást, az RTL Klub szerkesztőjeként dolgozik, így nincs reflektorfényben. Egy darabig úgy tűnt, hogy bejön a papírforma és a harmadik szériából is a második helyezettnek terem a legtöbb babér. A Leo becenévre hallgató Nagy Zsolt eleinte több műsort is kapott az RTL Klubon majd a Cool televíziónál, de nem sikerült a felszínen maradnia. Leónak és a villában megismert szerelmének, Ágicának egy darabig a zűrös magánéletével bérelt helye volt a címlapokon. Később szakítottak, a szőke lány azóta többször feltűnt a TV2 realityjeiben, mint például a Hal a tortánban vagy az Édes életben.

Ti még emlékeztek Milo legjobb pillanataira? Ha nem, most felidézhetitek.

A legtöbb, a mai napig reflektorfényben lévő celebet kétségkívül a ValóVilág 4 "termelte ki". Alekosz, Anikó, Éva, Béci... Velük a mai napig találkozhatunk a különféle sztárműsorokban, vagy ha éppen nem, akkor a Facebookról tájékozódhatunk minden lépésükről. (Ugye, hol volt még a Facebook az első szériák idején...?) Az első három szériával ellentétben, ezúttal a győztesenek, Nagy Alekosznak is sikerült a médiában maradnia, legalábbis egy darabig. Előbb műsort kapott az RTL Klubon, ám a Szerelem a legfölsőbb szinteken – Alekosz menyasszonyt keres után a csatorna nem bombázta ajánlatokkal, így 2011-ben igent mondott a TV2 ajánlatára, és beköltözött az ÖsszeEsküvők című műsorba, ami hatalmas hiba volt. Ezt a valóságshow-t már nem sikerült megnyernie, az RTL Klub pedig perbe fogta szerződésszegésért. Ezzel együtt a görögnek nincs miért aggódnia, bár nem tudni miből, de úgy tűnik gondtalanul él Bettyjével. Talán nincs is olyan bulvárújságíró, aki ne követné a közösségi oldalon Alekoszt, ugyanis ő az, aki a mai napig bőven szolgáltat témát a napilapoknak. A legutóbb a Facebook atyjának, Mark Zuckerbergnek magyar nyelven írt levelén röhögött az ország.

A széria ezüst érmese, VV - polgári nevén Baukó - Éva is beírta magát a a celebtörténelembe. A valóVilág 4 törtetője azonban nem tehetségével, hanem a balhéival és alkoholfogyasztási szokásaival segítette hozzá a bulvárlapokat a nagyobb példány számhoz. A lány később úgy döntött, ideje letenni a poharat, elvonókúrára ment, majd a TV2 - rövid életű - Az élet show-ja realityjében kapott szerepet.

Alekosz és Éva - akik egyébként a műsor után is kapcsolatban maradtak egymással - valóvilágos szösszenetét itt nézheted meg. A felvétel rövid, de kihagyhatatlan:

Úgy tűnik azonban, Nádai Anikónak sikerült megcsinálnia a szerencséjét. A szép, fekete hajú lány szerepelt A szépségkirálynő című RTL-es produkcióban, műsort vezetett a Cool TV-n, vezette a BeleValóVilág háttérműsort is, jelenleg pedig az Éjjel-Nappal Budapest egyik legkedveltebb sztárja.

A negyedik széria kapcsán talán még VV Béci az, akinek a nevét megemlítenénk. Ahogy Anikó az ötödik szériában, úgy ő ValóVilág 6 Belevalójában kapott lehetőséget. Csobot Adéllal váltásban vele beszélgethettek a nézők a valóságshow történésreiről estéről estére.

A ValóVilág ötödik szériájának győztese Knapp Attila Milóhoz hasonlóan szintén feltűnt a ValóVilág 6 vendégeként. A bulvárlapok címoldalára mostanság fogyásával és nyereménylakásának eladásával került. A szériát követően sem ő, hanem inkább VV Veronika és VV Cristofel parádéztak az újságokban. többet olvastunk róluk, mint a győztesről. Gyakorlatilag a magánéleti balhéikból életek egészen tavaly őszig, amikor egy brutális verekedéssel véget vetettek a kapcsolatuknak, majd el is tűntek a süllyesztőben. Cristofel Kubai ritmus című "dala" azonban örökre belénk égett:


Még csak most ért véget a hatodik széria, így még megjósolni sem tudjuk, kinek a nevére emlékszünk majd a díszes kompániából jövőre is. Annyi biztos, hogy a győztes Aurelión kívül egyik szereplő sem nagyon hallatott magáról az elmúlt hetekben. A hírek szerint a nemrégiben balhéba keveredő bajai farokpörgettyűs egy-egy hakniért akár százezer forintot is zsebre tehet, ám valódi produktum nélkül minden bizonnyal gyorsan ráunnak a "rajongói". A korábban klipben szereplőszupermodell álmokat szövögető Izát vagy második helyezett Zsófit lehet, hogy viszontlátjuk majd valamelyik férfimagazin cínmlapján, de legkésőbb ősszel, a hetedik széria indulásakor szinte már a nevükre sem fogunk emlékezni.

VV Iza 18+-os klipben tekerhttp://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20140521-vv-iza-spike-dilo-suna-cimu-klipjeben-szerepel.htmlVV Iza mindig is különbözött villatársaitól. Valamiféle tekintély vette őt körül, valószínűleg általa rendszeresen felemlegetett topmodell-múlt okozhatta ezt. Amit már olyan régen kutatunk, eredménytelenül, most hirtelen az ölünkbe hullott. Végre szembesülhetünk Iza mesterségének egy igen színvonalas produktumával.Katz DávidRTLKLUBVV Aurelio a villán kívül is helikopterezne - Az első interjú a VV6 győztesévelhttp://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20140512-vv-aurelio-a-valovilag-6-nyertese-az-elso-interju.htmlAz elmúlt három hónapban megtanultuk, hogy a férfikönnyeket nem kell szégyellni, és új jelentéssel bővült a helikopterezés szó. VV Aurelio ezzel a két dologgal biztosította, hogy egy ideig még emlékezzünk rá. A ValóVilág 6 győztesével a Life.hu sztárszerzője, Katz Dávid készítette az első interjút. Kiderül, hogy Aurelio kinek ad a nyereményből, és ki az a villából, akinek egy darabig biztosan nem veszi fel a telefont...Katz Dávid--VV Ádám kiteríti lapjait: így szexelnek a villában a többiek!http://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20140317-a-vv6-bol-kiesett-adam-nem-tartja-magaban-a-villalakok-titkait.htmlA Life.hu száguldó riportere, Katz Dávid ezúttal a VV6 vasárnap kiesett játékosát, VV Ádámot kérdezte. A srác majdnem felhúzta magát a szexuális szokásait firtató kérdéseken, de aztán belátta, hogy felesleges: csak úgy áradt belőle a szó, és ő aztán tudja mit beszél. Semmi sem maradhat többé titokban, se a többiek péniszmérete, se az, hogy melyik lány jött be neki, úgy. És annyira mélyen.Katz Dávid--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.