Ha az ember lánya egy herceghez megy feleségül, vállalnia kell, hogy csak extrakevés kilengés fér bele a hétköznapjaiba. Katalin hercegnének azonban néhány húzásával idén is sikerült felborzolnia a kedélyeket – mutatjuk, melyek voltak ezek.

Egy bűnöző lakásában élni vétek 
Májusban derült fény arra a tényre, hogy a Katalin és Vilmos lakhelyéül szolgáló Anmer Hall egy Wall Street-i üzletembertől, Ernest Hooley-tól került a brit királyi család birtokába. Hooley politikai befolyás miatt kötötte az üzletet Erzsébet királynővel, később pedig csalás miatt börtönbe került – erről bővebben itt írt a Life.hu. Az uralkodónő pár évvel ezelőtt unokájának, Vilmosnak ajándékozta a birtokot

Anmer HallForrás: Northfoto

Féltékenykedés a köbön 
Amikor Vilmos herceg civil mentőpilótaként kezdett dolgozni, a sajtó másról sem beszélt, csak a trónörökös csinos kolléganőjéről, aki kísértetiesen hasonlít Katalin hercegnére. Bár ha történt is bármilyen félrelépés, az Vilmosra nézve nevezhető botránynak, ám tény, hogy ebben az időszakban állítólag rengeteget veszekedett a hercegi pár, olyannyira, hogy még a válásuk híre is felröppent. Katalin beteges féltékenykedése később odáig vezetett, hogy még a sógora, Harry herceg szerelmi életébe is megpróbált beleszólni. 

Forrás: Northfoto

Kimerültség és depresszió 
Idén adott életet második gyermekének, a kis Charlotte hercegnőnek Katalin, nem olyan meglepő tehát, hogy a pihenés helyett most a kislány és fia, György herceg körüli teendők kötötték le leginkább az idejét. Kimerültsége, karikás szemei és depressziója állandó témáját képezték a sajtónak, mindezeket sokan Erzsébet királynőnek tudták be. A brit uralkodónő ugyanis nem csupán az öltözködésébe és a gyereknevelésbe szólt bele előszeretettel, de Katalin 2 hónapos szülési szabadságát is erőteljesen bírálta. 

Forrás: AFP/Glyn Kirk

Beteges vékonyság 
Katalin hercegné nem hogy nem hízott egy dekát sem a második terhessége alatt, de a szülés után még vékonyabban tért vissza, mint valaha. Nem csoda, hiszen kemény diétába kezdett, hogy visszanyerje terhessége előtti alakját. Bár Vilmos herceg hitvese sosem tartozott a teltkarcsúak közé, extravékony dereka és hihetetlenül karcsú lábai miatt már nem egyszer felmerült a sajtóban, hogy étkezési zavarral küzd. 

Forrás: AFP/Chris Jackson

Mi van a szoknya alatt? 
Kínos pillanatokból minden hírességnek kijut, ám egy hercegnőnek duplán kellemetlen, ha netalántán többet mutat meg magából a kelleténél. Katalin számtalanszor járt már így, Erzsébet királynő például éppen emiatt akarta átalakíttatni a hercegnét, illetve szoknyatestőrt fogadni mellé, és valószínűleg ezért is váltott nagymamás stílusra. Idén már elővigyázatosabb volt, ám a villantásközeli helyzetekből így is kijutott: nézd csak meg itt, hogyan akadályozta meg Katalin, hogy nagyobb baj legyen!