Ettől zengett a Buckingham-palota! Íme, az 5 legnagyobb botrány Katalin hercegné körül

Forrás: Northfoto -
bűnöző depresszió házasság Erzsébet királynő kimerültség Katalin hercegnő válás Katalin hercegné Vilmos herceg féltékenység villantás veszekedés botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha az ember lánya egy herceghez megy feleségül, vállalnia kell, hogy csak extrakevés kilengés fér bele a hétköznapjaiba. Katalin hercegnének azonban néhány húzásával idén is sikerült felborzolnia a kedélyeket – mutatjuk, melyek voltak ezek.

Egy bűnöző lakásában élni vétek


Májusban derült fény arra a tényre, hogy a Katalin és Vilmos lakhelyéül szolgáló Anmer Hall egy Wall Street-i üzletembertől, Ernest Hooley-tól került a brit királyi család birtokába. Hooley politikai befolyás miatt kötötte az üzletet Erzsébet királynővel, később pedig csalás miatt börtönbe került – erről bővebben itt írt a Life.hu. Az uralkodónő pár évvel ezelőtt unokájának, Vilmosnak ajándékozta a birtokot.

Anmer Hall Forrás: Northfoto

Féltékenykedés a köbön


Amikor Vilmos herceg civil mentőpilótaként kezdett dolgozni, a sajtó másról sem beszélt, csak a trónörökös csinos kolléganőjéről, aki kísértetiesen hasonlít Katalin hercegnére. Bár ha történt is bármilyen félrelépés, az Vilmosra nézve nevezhető botránynak, ám tény, hogy ebben az időszakban állítólag rengeteget veszekedett a hercegi pár, olyannyira, hogy még a válásuk híre is felröppent. Katalin beteges féltékenykedése később odáig vezetett, hogy még a sógora, Harry herceg szerelmi életébe is megpróbált beleszólni.

Forrás: Northfoto

Kimerültség és depresszió


Idén adott életet második gyermekének, a kis Charlotte hercegnőnek Katalin, nem olyan meglepő tehát, hogy a pihenés helyett most a kislány és fia, György herceg körüli teendők kötötték le leginkább az idejét. Kimerültsége, karikás szemei és depressziója állandó témáját képezték a sajtónak, mindezeket sokan Erzsébet királynőnek tudták be. A brit uralkodónő ugyanis nem csupán az öltözködésébe és a gyereknevelésbe szólt bele előszeretettel, de Katalin 2 hónapos szülési szabadságát is erőteljesen bírálta.

Forrás: AFP/Glyn Kirk

Beteges vékonyság


Katalin hercegné nem hogy nem hízott egy dekát sem a második terhessége alatt, de a szülés után még vékonyabban tért vissza, mint valaha. Nem csoda, hiszen kemény diétába kezdett, hogy visszanyerje terhessége előtti alakját. Bár Vilmos herceg hitvese sosem tartozott a teltkarcsúak közé, extravékony dereka és hihetetlenül karcsú lábai miatt már nem egyszer felmerült a sajtóban, hogy étkezési zavarral küzd.

Forrás: AFP/Chris Jackson

Mi van a szoknya alatt?


Kínos pillanatokból minden hírességnek kijut, ám egy hercegnőnek duplán kellemetlen, ha netalántán többet mutat meg magából a kelleténél. Katalin számtalanszor járt már így, Erzsébet királynő például éppen emiatt akarta átalakíttatni a hercegnét, illetve szoknyatestőrt fogadni mellé, és valószínűleg ezért is váltott nagymamás stílusra. Idén már elővigyázatosabb volt, ám a villantásközeli helyzetekből így is kijutott: nézd csak meg itt, hogyan akadályozta meg Katalin, hogy nagyobb baj legyen!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.