Verebes István másodjára beszél nyilvános a kirobbant zaklatási ügyről Rónai Egonnak, ezúttal arról, hogy együtt érez mindenkivel, akinek van ilyen története. Ezen felül egy döbbenetes dolgot árult el: barátja lányát egy másik rendező zaklatta ugyanabban a színházban.

A Marton-ügy kirobbanása óta rengeteg közszereplő megszólalt, erről mindenkinek van véleménye. Sokan kaptak hideget-meleget nyilatkozatukért, Verebes István is, aki most újra nyilatkozott Rónai Egonnak  az egész ügyről. Leszögezte, hogy együtt érez minden olyan minden megtámadott nővel és férfival, majd azt is elmondta, hogy az egyik barátjának a lányával is megtörtént ez ugyanabban a színházban, tehát a Vígszínházban, csak egy másik rendező tette. 

Verebes István egyik barátjának lányát is zaklatta egy rendezőForrás: Youtube/ATV

"Elmondom neked, hogy egy színházban, ugyanabban a színházban egy másik rendező egy barátomnak a kislányát le is fektette. És az én barátom odament, és a szemébe nézett ennek az illetőnek, és a maga módján megfenyegette. Az illető már nem él. Arról tudott mindenki. Tudni való, hogy ez a jelenség van. Ezért fontos, ami most előbukott" - mondta Verebes István.