Verebes István elárulta, barátja lányát zaklatta egy másik vígszínházi rendező

Forrás: Youtube/ATV -
Verebes István Vígszínház zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Verebes István másodjára beszél nyilvános a kirobbant zaklatási ügyről Rónai Egonnak, ezúttal arról, hogy együtt érez mindenkivel, akinek van ilyen története. Ezen felül egy döbbenetes dolgot árult el: barátja lányát egy másik rendező zaklatta ugyanabban a színházban.

A Marton-ügy kirobbanása óta rengeteg közszereplő megszólalt, erről mindenkinek van véleménye. Sokan kaptak hideget-meleget nyilatkozatukért, Verebes István is, aki most újra nyilatkozott Rónai Egonnak az egész ügyről. Leszögezte, hogy együtt érez minden olyan minden megtámadott nővel és férfival, majd azt is elmondta, hogy az egyik barátjának a lányával is megtörtént ez ugyanabban a színházban, tehát a Vígszínházban, csak egy másik rendező tette.

Verebes István egyik barátjának lányát is zaklatta egy rendező Forrás: Youtube/ATV

ugyanabban a színházban egy másik rendező egy barátomnak a kislányát le is fektette.

Így élte meg Bochkor Gábor a haláláról szóló álhíreket: videó http://www.life.hu/sztarok/20171025-bochkor-gabort-megviseltek-a-halalarol-szolo-alhirek.htmlVárkonyi Andrea a Mokka vendégeként mesélt arról a szörnyű élményről, amelyet Gáborral éltek át a haláláról szóló álhírek kapcsán. TV + SztárokOrigoWeinstein-ügy: durva részleteket mesélt egy másik asszisztens is (18+)http://www.life.hu/sztarok/20171025-igy-kenyszeritette-egykori-asszisztenset-szexre-harvey-weinstein.htmlAhogy azt már korábban megírtuk, Harvey Weinstein asszisztense is a producer áldozatává vált, aki még pénzt is ajánlott a nőnek a hallgatásáért cserébe. Zelda Perkinstől masszírt kért a férfi, majd ezt követően megpróbálta beráncigálni őt az ágyba.TV + Sztárok--Puzsér Róbert is reagált a molesztálási botrányra: Stohl Andrást is bíráltahttp://www.life.hu/sztarok/20171025-puzser-robert-is-reagalt-a-molesztalasi-botranyra.htmlPuzsér Róbert sem maradt ki, a molesztálásokról, nemi erőszakról és hatalommal való visszaélésről ő is elmondta a véleményét. Hosszú Facebook-posztban reagált a többi között Stohl András megnyilvánulására. TV + SztárokOrigoEzért szakított Damu Roland és Linda http://www.life.hu/sztarok/20171025-damu-roland-elarulta-miert-szakitottak-lindaval.htmlA híres magyar színész őszintén mesélt arról, hogy 7 hónap együttlét után, miért szakítottak a kedvesével. TV + Sztárok--Korda Gyuri bácsinak és Balázs Klárinak van egy fogadott lányahttp://www.life.hu/sztarok/20171025-korda-gyurinak-es-balazs-klarinak-van-egy-fogadott-lanya.htmlKorda Györgynek és Balázs Klárinak nem született közös gyermeke, de van egy lány, akiről mindig úgy gondoskodtak, mintha a sajátjuk volna. TV + SztárokOrigoDér Heni és Vincze Gábor szakítottak http://www.life.hu/sztarok/20171025-szakitott-der-heni-es-vincze-gabor.htmlDér Heni és a vőlegénye újból a szakítás mellett döntöttek. De vajon miért? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.