Voksán Virág élő adásban mutatta meg kisfiát – videó

videó Voksán Virág kisfia élő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Voksán Virág először mutatta meg kisfiát élő adásban: a büszke anyuka a Mokkában mesélt a kezdeti nehéz időszakról.

Voksán Virág a Mokkában mutatta meg kisfiát, aki 5 hónapja látta meg a napvilágot. A kis Beni kezdetben sok fejfájást okozott a szüleinek, de mára szerencsére vége a küzdelmes időszaknak, sikerült egymásra hangolódnia a családnak. Virág kifejtette, pontosan mi okozott problémát, és milyen érzés anyának lenni.

Voksán Virág élő adásban mutatta meg kisfiát Forrás: TV2

„Jó érzés nagyon, főleg most, hogy már elmúltak a hasfájós hónapok, így tényleg rá tudtunk hangolódni a picire. Az elején nagyon sok nehézség volt emiatt, meg hát nyilván új helyzet, most van az, hogy teljesen ráhangolódtunk Benire, és így már nagyon jó. Túlsúlyban vannak a jó dolgok” – árulta el Virág.

Szinetár Dóra törli és tiltja a rosszindulatú kommentelőket http://www.life.hu/sztarok/20190311-szinetar-dora-torli-es-tiltja-a-rosszindulatu-kommenteloket.htmlSzinetár Dóra nem tűri tovább a rosszindulatú hozzászólásokat: mindenki, aki ilyesmit ír törölve és tiltva lesz. TV + Sztárok--A nagy nap és a haldokló bolygó - Ettől lesz zöld egy esküvőhttp://www.life.hu/csalad/20190307-a-nagy-nap-es-a-haldoklo-bolygo-ettol-lesz-kornyezettudatos-egy-eskuvo.htmlAhogy melegszik az idő, egyre inkább beindul az esküvői szezon, a nagy nap és az előkészületek során pedig tetemes mennyiségű hulladékot termelünk. A házasságkötésnek azonban nem feltétlenül kell együtt járnia klímaváltozást okozó tevékenységekkel. Néhány egyszerű praktikával sokat tehetünk a bolygónk és saját magunk egészségéért. CsaládOrigoCaramel felesége, Szilágyi Szilvi elárulta, mikor jöhet a második babahttp://www.life.hu/csalad/20190311-caramel-felesege-szilagyi-szilvi-elarulta-mikor-johet-a-masodik-baba.htmlCaramel és családja nagyon nehéz időszakon van túl: egy évvel ezelőtt leukémiát diagnosztizáltak kislányuknál, Szofinál. A kicsi szerencsére már jól van, így a szülők hamarosan teljesítik legnagyobb álmát: kistestvért kap. Család--A várandósság "fertőző" lehet, erre a megállapításra jutottak a kutatókhttp://www.life.hu/csalad/20190307-a-varadossag-fertozo-lehet-erre-a-megallapitasra-jutottak-a-kutatok.htmlEgy több évet átölelő vizsgálat során a kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy a várandósság – főként baráti körben – igencsak fertőző lehet. A hirtelen feléledt anyai ösztönök mellett más, furcsa okokat is találtak erre a jelenségre. CsaládOrigoCsobot Adél cuki fotót posztolt: így ébreszti a család Istenes Bencéthttp://www.life.hu/csalad/20190309-csobot-adel-cuki-fotot-posztolt-igy-ebreszti-a-csalad-istenes-bencet.htmlÉdes fotót posztolt Csobot Adél: Istenes Bence plüssállatokkal a testén ébredezik. Család--Az olimpiai bajnok öttusázó Vörös Zsuzsanna mindent megtesz a kisfia hallásáért http://www.life.hu/csalad/20190308-az-olimpiai-bajnok-ottusazo-voros-zsuzsanna-mindent-megtesz-kisfia-hallasaert.htmlVörös Zsuzsanna öttusázó gyermeke halláskárosult, a hároméves Áron így még nem tud beszélni. Édesanyja azonban minden megtesz azért, hogy a kisfiú behozza a kortársait. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.