Pletyka vagy valóság? Andi mellett más lánnyal is kavarhat Marics Peti

komment szerelem Marics Peti pletyka kapcsolat Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hazánk két legismertebb fiatal énekese, Tóth Andi és Marics Peti alig pár napja vállalták fel a kapcsolatukat, a hír pedig sokként érte a jóképű sztár rajongóit. Néhányan azzal fenyegetőztek, hogy kárt tesznek magukban, míg mások dühösek az énekesnőre, amiért el merte ragadni tőlük a tinisztárt.

Habár csak július végén posztolták az első közös, intim képet, a pletykák szerint már régóta együtt lehetnek. Tóth Andi és Marics Peti vélhetően a Sztárban Sztár forgatásán ismerkedett össze, de többször szerepeltek együtt Istenes Bence netes műsorában is, így bármikor szárba szökkenhetett a szerelem, mely most lázban tartja a magyar tiniket.

Marics Peti, Tóth Andi Forrás: Bors

A gratulációk mellett sokan támadják is a fiatalokat, ugyanis nem hiszik, hogy valódi lenne a kapcsolatuk. Egyesek úgy vélik, hogy mindez egyszerű médiahekk, és így akarnak nagyobb elérést generálni, vagy éppenséggel ezzel a "kamu" szerelemmel terelnék el a figyelmet a magánéletükről. Bárhogy is legyen, a rosszindulatú kommentekből nincs hiány.

Egy illető például biztosan tudja, hogy Marics Peti mással is kavar Andi mellett – írja a Blikk, de nem tudni, hogy ez csak pletyka vagy az igazság lenne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.