Hazánk két legismertebb fiatal énekese, Tóth Andi és Marics Peti alig pár napja vállalták fel a kapcsolatukat, a hír pedig sokként érte a jóképű sztár rajongóit. Néhányan azzal fenyegetőztek, hogy kárt tesznek magukban, míg mások dühösek az énekesnőre, amiért el merte ragadni tőlük a tinisztárt.

Habár csak július végén posztolták az első közös, intim képet, a pletykák szerint már régóta együtt lehetnek. Tóth Andi és Marics Peti vélhetően a Sztárban Sztár forgatásán ismerkedett össze, de többször szerepeltek együtt Istenes Bence netes műsorában is, így bármikor szárba szökkenhetett a szerelem, mely most lázban tartja a magyar tiniket.

Marics Peti, Tóth AndiForrás: Bors

A gratulációk mellett sokan támadják is a fiatalokat, ugyanis nem hiszik, hogy valódi lenne a kapcsolatuk. Egyesek úgy vélik, hogy mindez egyszerű médiahekk, és így akarnak nagyobb elérést generálni, vagy éppenséggel ezzel a "kamu" szerelemmel terelnék el a figyelmet a magánéletükről. Bárhogy is legyen, a rosszindulatú kommentekből nincs hiány.

Egy illető például biztosan tudja, hogy Marics Peti mással is kavar Andi mellett – írja a Blikk, de nem tudni, hogy ez csak pletyka vagy az igazság lenne.