Szexpózok a focivébé szüneteire és a hosszabbítás utánra (18+)

félidő párkapcsolat szex focivébé fociVB szerelem foci orgazmus erotika kapcsolat szexpóz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pasivélemény: Mi a dolga a barátnőnek a focivébé ideje alatt című cikkünkben már kifejtették az urak, mit is várnak tőlünk a meccsek idején. A kommentek között elhangzott az is, hogy amelyik nő nem képes szexre csábítani a pasiját akár a döntő félidejében is, nem érdemli meg az orgazmust. Íme tehát a Life.hu tippjei a szünet perceire!

Akár a félidőben, akár a hosszabbítások szüneteiben, akár pedig az összecsapásokat követően estek egymásnak, fontos tudnod, hogy a férfi a sípszó után még jó ideig a látottak, az eredmények és az érzelmei hatása alatt van. Így fontos, hogy ne zökkentsd ki túl hamar a fociérából!

Nem szexel velem a meccsek miatt: rámehet egy kapcsolat a focivébére? című cikkünkben a Life.hu szakértője, Deáki Tímea párterapeuta elmondta, hogy minden, amit a nő a férfiért a futball-világbajnokság alatt megtesz, a kölcsönös empátián kell, hogy alapuljon, és hogy a pasi is hasonló odaadással kell, hogy kezelje később a barátnője hóbortosnak vélt szokásait.

Ha azonban kellően nyitottak, empatikusak és odaadók vagyunk, belemehetünk egy jó kis focis szerepjátékba, bebizonyítván, hogy ha nem is vagyunk őrült rajongók, a kapcsolat bármely területén támogatni tudjunk szerelmünk szenvedélyét. És így az ágyban is.

Kezdjétek a mezcserével!

Forrás: AFP

Sajnos a köztévé közvetítése nem terjed ki a mezcserékre, azért hisszük, hogy a sztárok Brazíliában is előszeretettel adogatják egymásnak izzadtságtól nedves pólóikat. Ezt te is bedobhatod odahaza. Szervezz egy mezcserének álcázott vetkőzést, ahol nemcsak az ingek és pólók kerülnek le, hanem a nadrágoktól is megszabadultok! A pályán ugyan sárgalap járna érte, odaahaza azonban másfajta büntik járnak.

Jöhet a szándékos kezezés!

Forrás: AFP

Szintén sárgalap, de akár tizenegyes is követheti a pályán való kezezést, az ágyban történő kézimunka azonban sosem tilos. A profi kézimunka: Őrjítsd meg a pasidat című írásunkban említettük már, hogy sokan a kezdetektől fogva rossz úton járnak, mert valamiféle unalmas kötelezettségnek fogják fel a pénisz manuális ingerlését. Semmi sem lohasztja le jobban a férfi szenvedélyét, mint az az érzés, amikor a nő minél hamarabb túl akar esni rajta. Ha azonban kellő áhítattal és osztatlan figyelemmel fordulsz kedvesed legbecsesebb testrésze felé, libidója soha nem látott magasságokban fog szárnyalni.

Ugyanilyen fontos természetesen a visszapassz is, hogy te is megkaphasd, amire vágysz. A profi kézivezérlésről, és arról, hogyan juttatható csúcsra a nő puszta kézzel, itt írtunk korábban.

Fektesd el a kapust!

Forrás: AFP

Ha a szexpartnered még mindig a hosszabbítás vagy a tizenegyespárbaj lázában ég, ideje, hogy a sztárfocistákhoz hasonlóan te is elfektesd a veled szemben álló hálóőrt. A drukkolásban megfáradt rajongónak javasolhatsz egy laza 69-et oldalt fekve, vagy éppen egy kellemes hancúrpózt, ahol te a hátadon fekszel, ő pedig az oldalán fekve íveli be neked középre a büntetőt. Ezt a kifejezetten lustáknak ajánlott szexpózt itt részleteztük korábban. Ebből pedig könnyen átpördülhetsz a kanálpózba, ahol test a test elleni harcban teheted a popódat a párod útjába.

Nem tilos a magasláb!

Forrás: AFP

Brazíliától távol, a hálószobában kifejezetten engedélyezett a pályán komolyan büntetendő magasláb. Emeld csak jó magasra a tappancsaidat, és pakold őket a csapattársad vállára. A Life.hu ajánlata ehhez a csigapóz, ahol mindkét comb az égbe emelkedik.

Sarokrúgás és szögletzászló

Forrás: AFP

Innen már csak egy lépés, illetve egy mozdulat az általunk csak szögletpóznak keresztelt mutatvány, ahol te továbbra is a hátadon fekszel, de csak az egyik lábadat pakolod ki oldalra, tökéletes merőlegest mutatva ezzel a szigorú partjelzőnek. A Life.hu korábbi cikkében bemutattunk már egy olyan pozíciót, ahol ebben a testhelyzetben csak az egyik lábadat kell feltartanod, de spártai szexpózok haladóknak, amik fájnak, de jók írásunkban részleteztük már ennek az ollózós verzióját is. A fájdalom és futball amúgy sem állnak olyan messze egymástól, a focisták előszeretettel fájlalják végtagjaikat a hátukon fekve az eddig ismertetett pozíciókban.

Meccslabda és gólöröm

Forrás: AFP

Egy jól eltalált gól, egy meccslabda, egy, a győzelmet, a továbbjutást és a világot jelentő találat, egész biztosan orgazmusközeli élmény a világbajnokságon, hiszen közel ekkora eksztázist jelent férjurunknak is, aki csak a kanapéról figyeli az eseményeket. Hogy ő is részese lehessen a gyönyörnek, fordulj a néha szidott, de oly sokszor bemutatott kutyapózba, és engedd, hogy párodat magával ragadja a kéj és a betalálásának mámora.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.