Ashton Kutcher Robbie Williams Milan Piqué Mebarak Shakira Neymar Gerard Piqué születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, ebben a hónapban a kisgyermekes sztárapukák ünnepelnek. Focisták, színészek és zenészek, akiket imádunk. Íme, a Life.hu szülinapos kedvencei.

Amióta csak beköszöntött az ősz, mármint tavaly (szeptember, október, november, december), csokorba szedjük a szülinapos szívtiprókat, hogy ha máshogy nem is, legalább így velük ünnepelhessünk. Jó szokásunkat 2015-ben is folytatjuk, így végigvettük már, kik ünnepeltek januárban, most pedig itt vannak február szülöttjei is.

Gerard Piqué február 2-án lett 28 éves

Az FC Barcelona szexi védője épp a napokban töltötte be 28. életévét, és biztosak vagyunk abban, hogy a lehető legszebb születésnapi ajándékot kapta meg az élettől. Január 29-én született meg ugyanis második kisfia, méghozzá Shakirától, aki szintén február 2-án ünnepli a születésnapját. A Piqué-Mebarak család különleges bolygóegyüttállási történetéhez az is hozzátartozik, hogy a pár másik kisfia, Milan, 2013. január 22-én látta meg a napvilágot. Isten éltesse hát az egész családot!

/1502/Egy_n201521173759

Cristiano Ronaldo február 5-én lesz 30 éves

A nemrég szinglivé váló Cristiano is februárban ünnepel, így maradunk a spanyol foci élvonalában. Négyéves kapcsolatának végével sem valószínű, hogy a világklasszis egyedül ünnepel, a hírek szerint ugyanis már meg is van a szépséges Irina Shayk utódja. Nem csak a Real Madrid sztárja, az FC Barcelona csatára, Neymar is éppen február 5-én született, de ő csak 22 éves lesz idén. Isten éltesse a legtehetségesebb labdarúgókat!

Forrás: Facebook/Cristiano Ronaldo

Ashton Kutcher február 7-én lesz 37 éves

Demi Moore nemrég édesapává váló exe is szülinapozik, ő ugyanis 1978. február 7-én született Iowában. Három hónapja, október 1-jén látta meg a napvilágot Aston és Mila Kunis kislánya, Wyatt Isabelle Kutcher, így a büszke apuka egész biztosan családi körben ünnepel. Ha szeretnél látni egy különösen cuki fotót a dögös papáról és imádnivaló kislányáról, kattints ide! Boldog születésnapot, Ashton!

Forrás: AFP

Robbie Williams február 13-án lesz 41 éves

Nem is olyan régen bombaként robbant a hír, hogy a brit zenész a 2015-ös Sziget "mínusz egyedik" napján, azaz augusztus 10-én fellép majd hazánkban. Ennek mi persze nagyon örülünk, valamint boldog szülinapot is kívánunk neki, ugyanis február 13-án a kétszeres apuka betölti 41. életévét. Isten éltessen, Robbie, és találkozunk augusztusban!

Fotó: Sean & Seng

Februárban ünnepel még:

Harry Styles, Tom Hiddleston, Taylor Lautner, John Travolta, Cruz Beckham és Alan Rickman. Isten éltesse az urakat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.