Úgy tűnik, ebben a hónapban a kisgyermekes sztárapukák ünnepelnek. Focisták, színészek és zenészek, akiket imádunk. Íme, a Life.hu szülinapos kedvencei.

Amióta csak beköszöntött az ősz, mármint tavaly (szeptemberoktóbernovemberdecember), csokorba szedjük a szülinapos szívtiprókat, hogy ha máshogy nem is, legalább így velük ünnepelhessünk. Jó szokásunkat 2015-ben is folytatjuk, így végigvettük már, kik ünnepeltek januárban, most pedig itt vannak február szülöttjei is.

Gerard Piqué február 2-án lett 28 éves

Az FC Barcelona szexi védője épp a napokban töltötte be 28. életévét, és biztosak vagyunk abban, hogy a lehető legszebb születésnapi ajándékot kapta meg az élettől. Január 29-én született meg ugyanis második kisfia, méghozzá Shakirától, aki szintén február 2-án ünnepli a születésnapját. A Piqué-Mebarak család különleges bolygóegyüttállási történetéhez az is hozzátartozik, hogy a pár másik kisfia, Milan, 2013. január 22-én látta meg a napvilágot. Isten éltesse hát az egész családot!

/1502/Egy_n201521173759

Cristiano Ronaldo február 5-én lesz 30 éves

A nemrég szinglivé váló Cristiano is februárban ünnepel, így maradunk a spanyol foci élvonalában. Négyéves kapcsolatának végével sem valószínű, hogy a világklasszis egyedül ünnepel, a hírek szerint ugyanis már meg is van a szépséges Irina Shayk utódja. Nem csak a Real Madrid sztárja, az FC Barcelona csatára, Neymar is éppen február 5-én született, de ő csak 22 éves lesz idén. Isten éltesse a legtehetségesebb labdarúgókat!

Forrás: Facebook/Cristiano Ronaldo

Ashton Kutcher február 7-én lesz 37 éves

Demi Moore nemrég édesapává váló exe is szülinapozik, ő ugyanis 1978. február 7-én született Iowában. Három hónapja, október 1-jén látta meg a napvilágot Aston és Mila Kunis kislánya, Wyatt Isabelle Kutcher, így a büszke apuka egész biztosan családi körben ünnepel. Ha szeretnél látni egy különösen cuki fotót a dögös papáról és imádnivaló kislányáról, kattints ide! Boldog születésnapot, Ashton!

Forrás: AFP

Robbie Williams február 13-án lesz 41 éves

Nem is olyan régen bombaként robbant a hír, hogy a brit zenész a 2015-ös Sziget "mínusz egyedik" napján, azaz augusztus 10-én fellép majd hazánkban. Ennek mi persze nagyon örülünk, valamint boldog szülinapot is kívánunk neki, ugyanis február 13-án a kétszeres apuka betölti 41. életévét. Isten éltessen, Robbie, és találkozunk augusztusban!

Fotó: Sean & Seng

 

Februárban ünnepel még:
Harry Styles, Tom Hiddleston, Taylor Lautner, John Travolta, Cruz Beckham és Alan Rickman. Isten éltesse az urakat!