7 tuti ok, amiért üzletemberekkel jobb a szex

Forrás: Thinkstock -
üzletember határozottság szex magabiztosság irányítás vágy bátorság kockázat erotika kapcsolat spontán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vegyünk egy kis leleményességet, adjunk hozzá határozott személyiséget, hintsük meg ambíciókkal, és megkapunk egy ellenállhatatlan férfit. Ő az, aki mer vállalkozni, és bele mer fogni valami újba, és ez nemcsak az üzleti életben, de a hálószobában is igaz rá. Íme, hét ok, amiért jó a szex egy üzletemberrel.
Forrás: Thinkstock

Kockáztat

Először is, az üzletemberek mernek kockázatot vállalni, van elég önbizalmuk ahhoz, hogy belefogjanak valami újba, amiről még alig tudnak valamit. Így aztán ők azok, akiknél nem kell attól félni, hogy a misszionárius pózon kívül mást nem fogunk kipróbálni, vagy hogy a szexuális életünk a hálószobára fog korlátozódni, mikor számos ennél izgalmasabb helyszín is akadhat.

Hét dolog, amit nem tudtál a misszionárius pózról:

1.) Florida államban ez az egyetlen legális szexpóz. De valószínűleg nem fognak letartóztatni, ha egy nyaralás alkalmával valami izgalmasabbat találtok ki a pároddal.
2.) Valószínűleg ez a legősibb pozíció. Egyébként a gorillák is ezt a pózt preferálják. A további pontokért kattints ide!

Ambiciózus

Másodszor, ezek a férfiak ugyanolyan ambiciózusak az ágyban, mint az üzleti életben, így addig nem nyugszanak, míg maguk és partnerük számára is tökéletessé nem válik a szexuális élmény. Nem érdekli őket, hogy másnap reggel fontos tárgyalásuk lesz, hogy már hajnali kettőt mutat az óra, addig nem állnak le, míg csúcsra nem értek mindketten.

Bátor

Harmadszor, ezek a férfiak nem félnek elmondani, hogy mire vágynak, hiszen az üzleti életben is megtapasztalták, hogy néma gyereknek anyja sem érti szavát. Nem szégyellősek elmondani azt sem, mi jó nekik az ágyban, ezzel jelentősen megkönnyítik partnerük dolgát is, hiszen ki ne szeretné boldoggá tenni azt, akivel együtt van?

6 dolog, amit minden pasi akar az ágyban:

A legtöbb férfi imádja az orális kényeztetést, szívesen néz pornót a párjával, és nem bánja, ha időnként elmarad az előjáték, ám bizonyos idő elteltével már nem elégíti ki szexuális igényeiket pusztán a meztelen női test látványa. Ha szeretnél egy kicsit mélyebbre ásni, és többet megtudni a férfiak legféltettebb vágyairól, a Life.hu elárulja, hogyan válhat a standard szex ötcsillagos szórakozássá.

Türelmes

A következő előnyük az üzletembereknek, hogy nemcsak a végeredményt élvezik, de az odavezető utat is. Tudják, hogy mennyi munka van egy-egy üzleti sikerben, és már magát a folyamatot is élvezettel végzik, hiszen az vezet eredményre. Ugyanígy gondolkodnak az ágyban is, ezért nem siettetnek semmit, hagynak időt mindkettőtöknek ahhoz, hogy a bemelegedjetek.

Forrás: Thinkstock

Magabiztos

Az sem elhanyagolható szempont, hogy az üzletemberek többnyire magabiztosak. Semmi sem rosszabb egy önbizalomhiányos férfinél, ellenben, aki magabiztos, annál könnyen elfelejtjük, ha nem tökéletes a külseje, vagy nem elég nagyok az izmai, mert el tudja velünk hitetni, hogy ő a tökéletes férfi, így azt is, hogy mi vagyunk a tökéletes nő.

5+1 dolog, amitől szexi lesz a pasi:

Számtalan olyan dolog van, amitől vonzóbbnak látjuk a férfiakat. Ezek ugyan nem szó szerint szexisebbé, inkább magabiztosabbá teszik őket, és végső soron ettől fognak jobban izgatni minket. A Life.hu korábban összegyűjtötte a tuti befutókat!

Spontán

Hatodik érvünk mellettük, hogy ha kell, képesek eltérni a tervüktől. Egy üzletember esetében nagyon fontos, hogy alkalmazkodjon a folyton változó piaci világhoz, így nem ragaszkodhat mindig makacsul a jól bevált módszerekhez. Mindez a szexben sem hátrány, hiszen ott is jól jön, ha néha elszakadunk a megszokott, jól bevált helyzetektől, és hagyjuk, hogy a pillanat heve elsodorjon bennünket.

Irányító

Végezetül még egy nagy előnyük: tudnak irányítani. Az üzletemberek nem arra születtek, hogy kilenctől ötig üljenek egy unalmas irodában, ők ennél függetlenebbek, szabadabbak, és bennük van az ambíció, hogy főnökök legyenek. Ebben a kemény világban pedig, ahol már a nőktől is csak azt várják, hogy erősek és függetlenek legyenek, nem csodás érzés néha elgyengülni, és hagyni, hogy egy rövid időre más diktálja a tempót?

A modern társadalom "kasztrálja" a férfit?

Ha alfanőt játszol otthon (is), és minden apróság miatt leszidod a párodat, vagy minden eszközöddel aláásod a tekintélyét, csak azt bizonyítod, hogy a pasi, akivel élsz, nem egyenlő partner. Ne feledd, hogy ősidők óta csak a férfias férfi képes egy nőt oltalmazni és bátorítani, vagyis egyszerűen fogalmazva: csak ő legyőzhetetlen! Erről itt írtunk korábban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.