A színésznőt egy amerikai showműsorban faggatták ki arról, mit gondol a nemrég Oscar-díjjal jutalmazott sztár beszédjéről és megannyi hódításáról.

A vasárnapi Oscar-gáláról nem hiányozhatott a 45 éves Tina Fey sem, aki a napokban mindent, amit itt látott és hallott, meg is osztott a The Howard Stern showban - így a díjátadón elhangzott Leonardo DiCaprio beszédjéről is.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Nicholas Hunt

Mindig beindulok, amikor valaki ilyen dolgokról beszél, mert azért lássuk be, a színészek nagyon buták. De ő olyan okos, és a beszéde is olyan meggyőző volt - áradozott Leóról Tina, akivel a műsor házigazdája, Howard Stern beszélgetett és a színész szerelmi életét kezdte el firtatni. Egészen pontosan arra volt kíváncsi, nem tartja-e nőgyűlőlőnek Leót a rengeteg barátnője és híresen nagy csajozós életmódja miatt. Az nőgyűlölés, hogy lefekszel azokkal a nőkkel, akik le akarnak feküdni veled? Nem hiszem. Szerintem mindenki benne lenne, meg hát ő még mindig nagyon cuki.

Leonardo DiCaprio, az élet császára
Modellek, színésznők és más hírességek: a Life.hu korábban itt gyűjtötte össze a nemrég Oscar-díjjal is elismert színész hódításait a teljesség igénye nélkül.