Nagy szerelemnek indult, lapát lett a vége: 2016 szakításai!

Calvin Harris Demi Lovato Tom Hiddleston Taylor Swift Casper Smart Drake szerelem Rihanna Lady Gaga szakítás Taylor Kinney Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nekifutásból sehova. Így is lehetne jellemezni pár külföldi híresség idei évét, már ami a szerelmi életüket illeti. Ők azok, akik nagy hévvel vágtak bele egy vagy több új kapcsolatba, mégis sírás és dráma lett a vége. A szerencsétlenül járt sztárokat gyűjtöttük most csokorba.

Taylor Swift – Calvin Harris, Tom Hiddleston

Tuti komoly baj lehet ezzel a lánnyal, valamiért ugyanis senki sem marad meg mellette. Pár éve összeírtuk már, kiket fogyasztott el, azóta azonban folyamatosan bővül a lista. Calvin Harris ugyan nagyon lelkes volt, úgy tűnt, folytatta volna még a kapcsolatukat, Taylor azonban kidobta, illetve érthetetlen módon Lokira cserélte. A fiatal DJ nagyon nehezen viselte a szakítást, főleg, mivel végignézhette, ahogy Swift elsétált a naplementébe új udvarlójával, Tom Hiddlestonnal. Aztán mily meglepő, ők is szakítottak.

Calvin Harris, Taylor Swift és Tom Hiddleston Forrás: AFP

Lady Gaga – Taylor Kinney

Ahogy azt korábban a Life.hu megírta, Lady Gaga és a nála öt évvel idősebb színész július elején szakítottak. A sztárpár évekig arról volt híres, hogy a legnagyobb szerelemben éltek együtt, végül mégis eljegyzésük felbontása mellett döntöttek. Pedig Gaga jobban tette volna, ha hozzámegy a jegyeséhez, mert aligha fog majd ki még egy ilyen jó pasit.

Magunk között szólva Kinney túl jó volt hozzá. Már bocs!

Lady Gaga és Taylor Kinney Forrás: AFP

Demi Lovato – Wilmer Valderrama

A fiatal énekesnő – aki legutóbb teljesen meztelenül állt kamerák elé – és színész kedvese idén júniusban hat év után szakítottak, erről közleményben értesítették a közvéleményt. „Miután majdnem hat szeretetteli és csodálatos évet töltöttünk együtt, úgy döntöttünk, véget vetünk a kapcsolatunknak. Hihetetlenül nehéz döntés volt mindkettőnknek, de rájöttünk, a lehető legtöbb, amit tehetünk, hogy legjobb barátok vagyunk” – idézte akkor őket a People.

Demi Lovato és Wilmer Valderrama Forrás: AFP

Jennifer Lopez – Caspert Smart

Augusztusban számoltunk be róla, hogy Jennifer Lopez elhagyta 18 évvel fiatalabb szerelmét, Caspert. Ezt a kapcsolatot mondjuk amúgy sem értettük soha, de azért egy könnycseppet elmorzsolhat, aki nagyon ráér. A 47 éves díva barátai szerint a pár között nem történt semmi drámai, jó viszonyban voltak, úgymond természetes véget ért a kapcsolatuk, és a jövőben inkább barátok lesznek. Ámen!

Casper Smart és Jennifer Lopez Forrás: AFP

Rihanna – Drake

A 29 éves Drake és a nála egy évvel fiatalabb Rihanna októberben szakítottak, sőt, a férfi nem sokkal később össze is költözött valaki mással. Pedig augusztusban, az MTV Movie Awards-gálán még nyilvánosan bizonygatták hatalmas szerelmüket, ám ez nem volt elég: állítólag más utakat jártak, ez vezetett a szakításhoz. Úgy volt, hogy oltár elé állnak Riri szülőhazájában, Barbadoson, aztán mégsem. Ilyen ez.

Drake és Rihanna Forrás: AFP

Brooklyn Beckham – Chloë Grace Moretz

Lángoló volt a szerelem a 17 éves Brooklyn Beckham és a nála két évvel idősebb Chloë Grace Moretz között. Most úgy tűnhet, meglehetősen rövid volt a kapcsolatuk, de igazából csak két év együttlét után vállalták fel szerelmüket a nyilvánosság előtt is. Ezután elárasztották Instagram-oldalaikat közös, szerelmes képekkel, de ennek idén szeptemberben vége szakadt.

Brooklyn Beckham és Chloe Grace Moretz Forrás: AFP

Alicia Vikander – Michael Fassbender

Csodálatos szerelemnek indult, bár jó ideig egyikük sem erősített meg, majd miután igen, utána már rögtön a szakítás következett. A sztárpár tavaly találkozott közös filmjük, a The Light Between Oceans forgatásán, utána pedig többször lehetett őket kézen fogva, összeölelkezve látni. Májusban például együtt vettek részt a Forma-1-es Monacói Nagydíjon. Állítólag csak kilenc hónapig tartott, de nagyon sajnáljuk, hogy véget ért.

Alicia Vikander és Michael Fassbender Forrás: AFP

Katy Perry – Orlando Bloom

Idén februárban buktak le, miután Orlando elvált Miranda Kerrtől, Katy pedig megszabadult a pusztító Russell Brandtől. Elég furán mutattak együtt, de azért nem akartuk a vesztüket. Novemberben azonban jött a hír, hogy ennyi volt számukra megírva. Állítólag a színész kezdeményezte a szakítást arra hivatkozva, hogy

a csinos énekesnő túlságosan szorosra akarta fűzni a viszonyt,

amire Bloom még nem érezte magát készen.

Katy Perry és Orlando Bloom Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.