Nekifutásból sehova. Így is lehetne jellemezni pár külföldi híresség idei évét, már ami a szerelmi életüket illeti. Ők azok, akik nagy hévvel vágtak bele egy vagy több új kapcsolatba, mégis sírás és dráma lett a vége. A szerencsétlenül járt sztárokat gyűjtöttük most csokorba.

Taylor Swift – Calvin Harris, Tom Hiddleston

Tuti komoly baj lehet ezzel a lánnyal, valamiért ugyanis senki sem marad meg mellette. Pár éve összeírtuk már, kiket fogyasztott el, azóta azonban folyamatosan bővül a lista. Calvin Harris ugyan nagyon lelkes volt, úgy tűnt, folytatta volna még a kapcsolatukat, Taylor azonban kidobta, illetve érthetetlen módon Lokira cserélte. A fiatal DJ nagyon nehezen viselte a szakítást, főleg, mivel végignézhette, ahogy Swift elsétált a naplementébe új udvarlójával, Tom Hiddlestonnal. Aztán mily meglepő, ők is szakítottak.

Calvin Harris, Taylor Swift és Tom HiddlestonForrás: AFP

Lady Gaga – Taylor Kinney

Ahogy azt korábban a Life.hu megírta, Lady Gaga és a nála öt évvel idősebb színész július elején szakítottak. A sztárpár évekig arról volt híres, hogy a legnagyobb szerelemben éltek együtt, végül mégis eljegyzésük felbontása mellett döntöttek. Pedig Gaga jobban tette volna, ha hozzámegy a jegyeséhez, mert aligha fog majd ki még egy ilyen jó pasit. 

Magunk között szólva Kinney túl jó volt hozzá. Már bocs! 

Lady Gaga és Taylor KinneyForrás: AFP

Demi Lovato – Wilmer Valderrama 

A fiatal énekesnő – aki legutóbb teljesen meztelenül állt kamerák elé – és színész kedvese idén júniusban hat év után szakítottak, erről közleményben értesítették a közvéleményt. „Miután majdnem hat szeretetteli és csodálatos évet töltöttünk együtt, úgy döntöttünk, véget vetünk a kapcsolatunknak. Hihetetlenül nehéz döntés volt mindkettőnknek, de rájöttünk, a lehető legtöbb, amit tehetünk, hogy legjobb barátok vagyunk” – idézte akkor őket a People.

Demi Lovato és Wilmer ValderramaForrás: AFP

Jennifer Lopez – Caspert Smart

Augusztusban számoltunk be róla, hogy Jennifer Lopez elhagyta 18 évvel fiatalabb szerelmét, Caspert. Ezt a kapcsolatot mondjuk amúgy sem értettük soha, de azért egy könnycseppet elmorzsolhat, aki nagyon ráér. A 47 éves díva barátai szerint a pár között nem történt semmi drámai, jó viszonyban voltak, úgymond természetes véget ért a kapcsolatuk, és a jövőben inkább barátok lesznek. Ámen! 

Casper Smart és Jennifer LopezForrás: AFP

Rihanna – Drake

A 29 éves Drake és a nála egy évvel fiatalabb Rihanna októberben szakítottak, sőt, a férfi nem sokkal később össze is költözött valaki mással. Pedig augusztusban, az MTV Movie Awards-gálán még nyilvánosan bizonygatták hatalmas szerelmüket, ám ez nem volt elég: állítólag más utakat jártak, ez vezetett a szakításhoz. Úgy volt, hogy oltár elé állnak Riri szülőhazájában, Barbadoson, aztán mégsem. Ilyen ez.

Drake és RihannaForrás: AFP

Brooklyn Beckham – Chloë Grace Moretz

Lángoló volt a szerelem a 17 éves Brooklyn Beckham és a nála két évvel idősebb Chloë Grace Moretz között. Most úgy tűnhet, meglehetősen rövid volt a kapcsolatuk, de igazából csak két év együttlét után vállalták fel szerelmüket a nyilvánosság előtt is. Ezután elárasztották Instagram-oldalaikat közös, szerelmes képekkel, de ennek idén szeptemberben vége szakadt

Brooklyn Beckham és Chloe Grace MoretzForrás: AFP

Alicia Vikander – Michael Fassbender

Csodálatos szerelemnek indult, bár jó ideig egyikük sem erősített meg, majd miután igen, utána már rögtön a szakítás következett. A sztárpár tavaly találkozott közös filmjük, a The Light Between Oceans forgatásán, utána pedig többször lehetett őket kézen fogva, összeölelkezve látni. Májusban például együtt vettek részt a Forma-1-es Monacói Nagydíjon. Állítólag csak kilenc hónapig tartott, de nagyon sajnáljuk, hogy véget ért. 

Alicia Vikander és Michael FassbenderForrás: AFP

Katy Perry – Orlando Bloom

Idén februárban buktak le, miután Orlando elvált Miranda Kerrtől, Katy pedig megszabadult a pusztító Russell Brandtől. Elég furán mutattak együtt, de azért nem akartuk a vesztüket. Novemberben azonban jött a hír, hogy ennyi volt számukra megírva. Állítólag a színész kezdeményezte a szakítást arra hivatkozva, hogy a csinos énekesnő túlságosan szorosra akarta fűzni a viszonyt, amire Bloom még nem érezte magát készen.

Katy Perry és Orlando BloomForrás: AFP