Az ünnepek után leginkább egy közkedvelt magyar sztár drasztikus fogyása és egy titkos esküvő foglalkoztatta a pletykákra éhes olvasókat. Íme a Life.hu heti bulvárkoktélja.

Botrány és brutális fogyás

A napokban került fel az egyik népszerű közösségi oldalra az a fotó, melyen nem lehet nem észrevenni Palik László megváltozott külsejét. A magyar sztár a drasztikus testsúlycsökkenését önkéntes életmódváltással magyarázta: ,,Egy éve csupán zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok, a szénhidrátot teljesen száműztem az életemből. Reggelente megiszom egy-két pohár joghurtot" - nyilatkozta korábban egy napilapnak. Reméljük, tényleg csak a kőkemény diéta áll a háttérben. Míg Palik külseje itthon meglepte az olvasókat, Angliában és Hollandiában egy imádott sztárpár válása sokkolta a rajongókat. Rafael van der Vaart, a Hamburg holland válogatott labdarúgója és gyönyörű felesége, Sylvie ugyanis bejelentették, hoyg vége a kapcsolatuknak. Hogy miért, arról itt olvashatsz bővebben. Baukó Éva is odatette magát az év elején. Az egykori villalakó egy videoklipben vállalt szerepet, ami azonban kiverte a biztosítékot. Hogy miért, arról itt olvashatsz.

Forrás: www.twitter.com

Sztárok akkor és most - Nézegess képeket!Esküvők decemberben

Néhány ismert ember az ünnepek előtt és alatt szánta rá magát a házasságra. A napokban derült ki, hogy a politikus Deutsch Tamás harmadszor is megnősült. A politikus új feleségéről a Life.hu megtudott néhány igen meglepő dolgot, melyekről itt olvashatsz. A nyuszis magazin atyja, Hugh Hefner is nősülésre adta a fejét. Hugh szilveszter éjszakáján vette feleségül a nála 60 évvel fiatalabb, 26 éves Crystal Harrist, aki tizennyolc hónappal ezelőtt kihátrált az eljegyzésből.

Forrás: Twitter.com

Babavárás az év elején

Január elején tudtuk meg, hogy gyors esküvője után apa lesz a ValóVilág egykori sztárja, Béci. A celeb maga tudatta az örömhírt közösségi oldalán egy fénykép segítségével, melyet itt nézhetsz meg. A hét elején derült ki az is, hogy az első számú amerikai celeblány, Kim Kardashian is babát vár. Jessica Simpson pedig kifejezetten élvzi a terhességét, olyannyira, hogy pocakos fotót is tett fel magáról a közösségi oldalára. Az RTL Klub műsorvezetőjéről, a Life.hu sztárszerzőjéről, Ördög Nóráról is találtunk egy bájos pocakos fotót. A képet itt nézheted meg.

Forrás: Twitter.com

Dráma a Voice-ban

A héten több megdöbbentő dolog is történt a TV2 tehetségkutatójában. A pénteki adásban derült fény a Szécsi-ikrek tragédiájára - erről a Life.hu is írt itt. Mező Misi is kiakadt a műsor főpróbáján, méghozzá néhány meztelen kebel miatt. Erről itt olvashatsz bővebben. Ezúttal négyen távoztak a műsorból, a kiesők előadásait megnézheted itt. Nemrég pedig az is kiderült, hogy a tehetségkutató egyik mestere, Caramel a műsor csinos énektanárnőjével került közelebbi kapcsolatba....

Fotó: TV2

Temetői gondnokból sztárhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130103-sztarok-hihetetlen-foglalkozasai-ok-sem-a-csillogas-vilagaba-szulettek.html Bulizz böllérekkel - Programok januárrahttp://www.life.hu/szorakozz/20130103-a-januari-programajanloban-van-korcsolya-hofesztival-borkostolo-es-disznovagas.html Rihanna botrányhős exével ünnepelthttp://www.life.hu/szorakozz/20130102-rihanna-exevel-chris-brownnal-toltotte-a-karacsonyt-es-a-szilvesztert.html Jim Carrey levetkőzötthttp://www.life.hu/szorakozz/20130102-jim-carrey-szinesz-levetkozott-a-the-incredible-burt-wonderstone-cimu.html Ilyen egy nudista szépségverseny (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20130102-nudista-szepsegversenyt-rendeztek-meztelen-nokkel.html