Ez a hét leginkább a csemetékről és a sztárok kisebb-nagyobb betegségeiről szólt. Persze nem kell félteni celebjeinket, megvoltak a heti kötelező villantások és ciki helyzetek is. Íme a Life.hu heti bulvárkoktélja.

Sztárcsemeték a középpontban 

Shakira január 22-én életet adott kisfiának, Milan Pique Mubaraknak. A büszke apuka, Gerard Piqué természetesen már másnap megosztotta a kicsi első képét. Így tett az ikerlányoknak, Nicónak és Blake-nek életet adó ex-Atomic Kitten, Jenny Frost is, aki igen nehezen viselte már terhessége végét. A nagyobb babák is fontos szerepet kaptak a héten: három apróságot is megmutatott a héten az édesanyja a nagyvilágnak. Drew Barrymore és Olive a Oprah show vendégei voltak, Claire Danest a LAX reptéren kapták lencsevégre a kis Cyrus Michael Christopher Dancy-vel, Salma Blair kisfia, Arthur pedig nagyon reménykedik abban, hogy szülei újra öszejönnek.

Forrás: Facebook/OWN: Oprah Winfrey Network

A sztárokat sem kerülik el a betegségek

Úgy tűnik, a sztárság sem óv meg a betegségektől és különböző kóroktól. A Barátok közt Vili bácsijánál például súlyos érrendszeri rendellenességet állapítottak meg, így életmentő műtétre lesz szüksége. Moldova György írót szívinfarktus gyanújával szállították kórházba, és egyelőre még nem is engedték haza. Hazai kedvenceinken kívül Penelopé Cruzért is aggódhatunk, akinek legújabb filmpremierjén gyanús akupunktúrás tűkre lehettünk figyelmesek. Michael Douglas fia továbbra is drogfüggő, és amennyiben nem sikerül meggyógyulnia, lehet, hogy sosem szabadulhat a börtönből.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Divatbakik és villantások

A hét elején komolyan megijedtünk attól, hogy talán valóban divatba jön a szőrös ortopédszandál. Később Michelle Keegan mutatta meg a bugyiját, de Liptai Claudia is őrületesen szexin festett. Ez nem mondható el sem a fiatal Willow Smithről, aki egy két lábon járó kis divatszörny, sem pedig Kim Kardashian gyermekének apjáról, Kanye Westről, aki érthetetlen módon egy piros maszkot húzott a fejére a párizsi divathéten. Nicole Scherzinger ugyan igyekezett eltakarni mellbimbóját, így azonban csak még jobban felhívta rá a figyelmet. Egy valaki azonban minidig maximálisan trendi és csinos. Ő pedig Katalin hercegnő húga, Pippa Middleton, akinek saját táskáját hamarosan talán mi is megvásárolhatjuk.

Forrás: Northfoto

Könyvet írt Whitney Houston anyjahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130124-konyvet-irt-a-hires-enekesno-whitney-houston-anyja.html Buddha nyomában Thaiföldönhttp://www.life.hu/szorakozz/utazas/20130124-thaifold-utazas-buddha-nyomaban-a-tavolkeleten.html Éheztetik magukat az Oscar előtt a sztárokhttp://www.life.hu/szorakozz/20130124-oscardij-utani-balon-a-sztarok-fustolt-lazacot-es-pizzat-esznek.html Teljesen meztelen a 49 éves világsztárhttp://www.life.hu/szorakozz/20130124-helen-hunt-a-kezeles-cimu-uj-filmjeben-szinte-egesz-vegig.html Keira Knightley új módon töri a házasságothttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130123-keira-knightley-uj-modon-tori-a-hazassagot.html Bikiniben parádéznak a sztárokhttp://www.life.hu/szorakozz/20130122-jennifer-aniston-jennifer-lawrence-rihanna-es-leann-rimes-is-tengerparton.html