Így lehetsz gyönyörű - pénz nélkül!

modell Takács Nóra szépségápolás pakolás smink alvás bőrápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét törpéből én biztos Szundi lennék. Képes vagyok aludni fényben, hangzavarban, délelőtt, délután, de semmit sem szeretek jobban, mint a nagy pihentető éjszakai alvást! Főleg akkor, ha elég időm van alaposan felkészülni rá. Nézd meg ezt is!Ez lesz 2011 legdivatosabb cipője - fotó!Nagyon csúnya, mégis modellkedik a sztárcsemete!

Forrás: www.noratakacs.com
Forrás: www.noratakacs.com
megtisztítom az arcomat,
Első aranyszabály: tisztítsd meg a bőrödet lefekvés előtt! Mindig. Nincs kifogás. Ez a szépség alapja.

egyél gyümölcsöt
Második aranyszabály: sose várd meg, hogy szomjas legyél!

Aludj okosan és eleget! Harmadik aranyszabály: aludj 6 órát vagy 7 és felet, vagy 9-et!



Élesztős-mézes arcpakolás:

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=OjmtkT5RV2EW9tG9


Ahhoz, hogy szép legyél, igenis tenned kell: aludj, igyál elég vizet és tisztítsd megfelelően a bőröd! Ennyi. Ez váljon a mindennapi rutinod részévé, és akkor se térj le a helyes útról, ha elgörbül az estéd. Nincsenek kifogások. Ez a szépség 1x1. Szép álmokat!

Itt még többet megtudhatsz Nóráról!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Nő vagyok, és borotválom az arcomhttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110128-borotvalkozo-nok.htmlLady Gaga vér és sperma illatú parfümmel sokkolhttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110128-lady-gaga-ver-es-sperma-illatu-parfumot-dob-piacra.html8 dolog, amivel garantáltan tönkreteszed a hajadhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110126-8-dolog-amivel-garantaltan-tonkreteszed-a-hajad.htmlDurván eltorzult az énekesnő lába - fotó!http://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110126-eltorzult-beth-ditto-terde.htmlCiki volt Jennifer Aniston frizurájahttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110120-jennifer-aniston-frizuraja.html7 csodaszer az arcodra, melyeket otthon is elkészíthetsz!http://www.life.hu/szepulj/borapolas/20110118-hazi-arcpakolasok-ranctalanitas-hidratalas-borfeszesites-bornyugtato.htmlOlyan a szagod, mint amit megeszel!http://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110117-izzaszto-etelek.html8 frizura, amit ki kell próbálnod, mielőtt meghalsz!http://www.life.hu/szepulj/haj/20110117-nyolc-frizura-amit-ki-kell-probalnod-mielott-meghalsz.html4 szépségtipp, amit minden nőnek tudnia kellhttp://www.life.hu/szepulj/borapolas/20110117-5-szepsegtipp-amit-minden-nonek-tudnia-kell.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.