Legendás valóságshow-szerelmek

Forrás: Life.hu -
valóvilág Dennis eljegyzés VV Zsolt VV Dorka Aurelio szerelem ValóVilág powered by Big Brother VV Kinga VV Fanni szakítás VV Attila RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A se veled, se nélküled kapcsolatoknak se szeri, se száma nem volt az alatt a 14 év alatt, amióta mások életét kukkolhattuk a tévében. Most az elmúlt évek lávsztorijaiból csemegéztünk.

A ValóVilág 7 egyik emblematikus szereplője a hatalmas hajkoronájáról felismerhető VV Fanni volt. A lány sokáig húzta

VV Dennist, aki fülig belesett, és még azt is megbocsátotta, amikor a fekete szépség dührohamában leköpte őt.

Bizony volt ott minden, amire a néző felkaphatta a fejét. Ám a srác ezután sem hátrált meg, és még a lánykérésre is sor került. A románcnak nem lett hollywoodi csöpögős vége, és szakítottak.

VV Dennis és VV Fanni

Forrás: Life.hu

A VV6 is tartogatott bőven lamúrt. Ott volt elsőként VV Zsolt és Dorka, akik hosszan tartó, feszültségekkel teli udvarlás után végül egymás karjaiban kötöttek ki. Majd a luxusbörtön falain kívül is, folytatódott a románc.

A távkapcsolat azonban nem tett jót a szerelemnek,

és a féltékenykedés rányomta a bélyegét a gerlepár szerelmére, így végül szakítottak.

VV Zsolt és VV Dorka Forrás: RTL Klub

A széria másik legendás párosa, a helikopterező Aurelio és VV Zsófika volt, szerelmük nehezen bontakozott ki, de a műsor után még egészen hosszan folytatódott. Azonban a közös nyaralás, a

sok szép emlék sem volt elég ahhoz, hogy a fiatalok kapcsolatát ne emésszék fel a veszekedések,

és végül szakítottak. Aurelio pedig nem sokáig tétlenkedett, és egy másik VV-s lány karjaiban vigasztalódott.

VV Aurelio és VV Zsófika Forrás: RTL 2

A VV5-ben is volt egy emlékezetes, könnyű szerelemnek egyáltalán nem nevezhető összeborulás.

VV Kinga és a műsor nyertese, Attila végig húzták egymást a show alatt,

majd a műsor végeztével szerelembe estek, amit egy ideig titkolni próbáltak. A párocska pár hónapig remekül elvolt egymással, ám azon sem lepődtünk meg, amikor szakításra került a sor. „Általában úgy van, hogy hétfőn szakítunk, pénteken meg összejövünk, és ez akármilyen lerázós kamudumának tűnik, tényleg így van” – mondta akkor Attila. Ám Kinga nem bírta, a se veled, se nélküled kapcsolatot, és más oldalán találta meg a boldogságot.

VV Kinga és VV Attila Forrás: Hajnal András

Végül egy igazi klasszikussal zárnánk, mégpedig a VV3-ból megismert Ágica és Leo szerelmével, akik az egész műsor alatt, majd a show után is küzdelmes szerelmi viszonyban próbálgatták egymás határait.

Igazi szappanopera volt az ő kapcsolatuk,

így aztán a bulvárlapoknak volt miről írniuk még bőven a valóságshow vége után is. A pár útjai már réges-régen elváltak, ami már a műsor alatt is borítékolható volt.

VV Ágica és Leo Forrás: Szabó Balázs, Facebook/Leó

Hamarosan indul a Való Világ powered by Big Brother

Igazi nyár végi csónakházhangulatban fogadott minket a valóságshow stábja. Less be a Life.hu-val a megújult villába.
Hoppá! Sztárok, akik visszavonták eljegyzésükethttp://www.life.hu/sztarok/20160824-sztarok-akik-visszavontak-eljegyzesuket-iszak-eszti-berki-krisztian-muri-eniko-lola-varga-viktor.htmlÚgy tűnik, a celebeknél az eljegyzés nem igazán vehető komolyan, Varga Viktor, Berki Krisztián és Iszak Eszti is meggondolta magát, gyűrű ide vagy oda. TV + SztárokOrigoA megújult Való Világ-villában jártunkhttp://www.life.hu/sztarok/20160824-az-rtl-klub-valovilag-powered-by-big-brother-valosagshow-villajaban-jartunk-nadai-anikot-fagattuk.htmlIgazi nyár végi csónakházhangulatban fogadott minket a valóságshow stábja. Nádai Anikó pedig azt is elárulta, melyik helyiség a kedvence a megújult villában. TV + Sztárok--Ilyen gyermeksztár volt Szandi, Szinetár Dóra és Beryhttp://www.life.hu/sztarok/20160822-szandi-szinetar-dora-sugar-bertalan-szekeres-nora-abel-anita-wolf-kati-ullmann-monika.htmlGyermeksztárként indultak, és van, akinek a karrierje ma is töretlen, de például Sugár Berci teljesen más hivatásban találta meg önmagát. TV + SztárokOrigoEbben éli ki vágyait Liptai Caludia a terhessége alatthttp://www.life.hu/sztarok/20160825-liptai-claudia-nem-egy-otthon-ulos-tipus-kismamakent-is-kieli-a-vagyait-a-musorvezeto.htmlBár más édesanyák már javában pihennének, Claudia mégis inkább a munka mellett tette le a voksát. Az egész nyarat pihenéssel töltötte, ősztől azonban újra jöhet a munka. TV + Sztárok--Vámos Erika újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20160825-hurra-vamos-erikara-ismet-ratalalt-a-szerelem.htmlA TV2 műsorvezetője hat hosszú év után ismét szerelmes. Erika június 6-a óta alkot egy párt új kedvesével, aki ugyan nem szívesen szerepel, a tévés most mégis elárult pár dolgot a kapcsolatukról.TV + SztárokOrigoCsobot Adél boldogabb nem is lehetne - elárulta, mi az okahttp://www.life.hu/sztarok/20160824-csobot-adel-nagyon-boldog-zsuritag-lesz-a-sztarban-sztar-meg-egy-kicsi-musorban.htmlAz újdonsült anyuka nemcsak otthon állja meg a helyét, de egy szuper feladat is rátalált. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.