meztelenség kirúgás sztárok Morning Show Vujity Tvrtko Friderikusz Sándor Lilu Baukó Éva botrány Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez az év sem volt „csendes” a magyar sztárvilágban. Bőven akadtak meghökkentő fejlemények és nem várt fordulatok, melyek mellett mi sem mentünk el szó nélkül. Az év utolsó napján elevenítsük hát fel, miről is beszélt a magyar 2016-ban.

Kirúgták Vujity Tvrtkót

A népszerű műsorvezető február 26-i hatállyal távozott a TV2-től. A híresztelések szerint az ügyben közrejátszott a Berki Krisztiánnal folytatott vitája is. Állítólag a műsorvezető csekkes játéka sem aratott osztatlan sikert, így mennie kellett. Vujity Tvrtko a csatorna indulásával egy időben, 1997-ben csatlakozott a kereskedelmi csatorna csapatához. Ma már Amerikában éli a mindennapjait, ahonnan rendszeresen beszámol a követőinek.

Vujity Tvrtko február 26-i hatállyal távozott a TV2-től, ma már Amerikában él Forrás: TV2

Lilu levetkőzött

Az egyik női magazin a feminizmus témája köré épülő lapszámában mutatta meg meztelen testét Lilu, „Az én testem, az én döntéseim” – címmel. A kép láttán sokan kiakadtak, köztük a Dumaszínházból ismert Kormos Anett is, aki markáns véleményével igencsak felkavarta az állóvizet.

Aki vetkőzik, írja oda azt, hogy levetkőztem, mert eleget fizettek érte.

írta

Lilu az egyik női magazinban mutatta meg meztelen testét, amin sokan kiakadtak, köztük Kormos Anett is Forrás: Facebook/Lilu, MTI/Zih Zsolt

Friderikusz Sándor otthagyta a TV2-t

Áprilisban rajtolt volna az Összezárva Friderikusszal, de a műsorvezető úgy döntött, nem hajlandó tovább a TV2-nél dolgozni. Állítja, a TV2-nél olyan helyzet állt elő, amihez nem akarja a nevét adni. „Nem leszek tehát a TV2 új Naplójának riportere, sőt, legnagyobb sajnálatomra arról is lemondok, hogy folytassam az Összezárva Friderikusszal-t. A nézőktől pedig, akik szerették ezt a műsort, elnézést kérek, azok nevében is – mert ők úgysem fogják megtenni –, akik ismét, nem először, olyan helyzetet idéztek elő (a TV2-nél), amelyet tisztességes és professzionális műsorkészítő már nem vállalhat” – olvasható a műsorvezető közleményében.

Friderikusz Sándor otthagyta a TV2-t Forrás: MTI/Földi Imre

Baukó Éva kiakadt a Való Világra

Az egykori villalakó nem bírta szó nélkül hagyni az idei év játékosainak viselkedését. Évát a „szerelmespár”, Soma és Evelin bőszítette fel. A fiatalokról egy igen kemény véleményt is írt a közösségi oldalán.

Még én voltam a legundorítóbb, legvállalhatatlanabb játékosnak kikiáltva?

Baukó Éva Forrás: Facebook/Baukó Éva

Sebestyén Balázs: „Hazugság a Class FM sajtóközleménye”

November 16-én végleg elhallgatott a Class FM-en a Morning Show. A csatorna hivatalos sajtóközleménye szerint Sebestyén Balázs döntése volt, hogy minimalizálja a rádiós munkáját, emellett nem kíván többet a reggeli adásokban részt venni. A műsorvezető hamar megcáfolta a dolgot, ami szerinte hatalmas hazugság volt. A népszerű trió így frekvencia nélkül maradt, ám nem sokáig: december 2-án kiderült, hogy Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani a sok ajánlat közül a Rádió 1-et választotta, mivel itt ott folytathatják, ahol abbahagyták, méghozzá Reggeli Show néven. A névváltoztatásra azért volt szükség, mert a műsor készítői nem birtokolják a Morning Show védjegyét, ám elmondásuk szerint már megtették a szükséges jogi lépéseket.

A Class FM sajtóközleménye szerint Sebestyén Balázs döntött úgy, hogy minimalizálja a rádiós munkáját, a műsorvezető viszont hamar megcáfolta a dolgot, ami szerinte hatalmas hazugság volt Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Könnyek és fájdalom 2016-ban: ők döntöttek a szakítás mellett

2016-ban nemcsak botrányoktól, de szakításoktól is hangos volt a magyar sajtó. Sok rajongó szinte ledöbbent, amikor az érintettek bejelentették a fájdalmas hírt, ám elmondásuk szerint ez a döntés a legjobb, ami születhetett.

Sztárok, akik 2016-ban fogadtak örök hűséget egymásnak 2. részhttp://www.life.hu/sztarok/20161221-sztarok-akik-2016-ban-kotottek-ossze-az-eletuket-meses-fotok.htmlMagyar és külföldi sztárlagziból sem volt hiány az elmúlt évben! Több híresség is oltár elé állt, hogy örök hűséget és szerelmet fogadjon a szeretteik előtt. Most összeszedtük nektek a legszebb esküvőket. TV + SztárokOrigoPikali Gerda sosem hagyná el Rékasi Károlyt http://www.life.hu/sztarok/20161228-rekasi-karoly-nehezen-viseli-a-betegseget-szerelme-kitart.htmlRékasi Károly és Pikali Gerda már három éve vannak együtt. A hírekkel ellentétben nem készülnek szakítani, sőt erősebb a szerelmük, mint valaha. TV + SztárokOrigoLeia hercegnő élete: szex, drog, Star Warshttp://www.life.hu/sztarok/20161228-carrie-fischer-kitalalta-drogos-multjat.htmlMegdöbbentő őszinteséggel vallott függőségeiről, illetve az életének egyéb más hibáiról is Carrie Fischer. TV + Sztárok--Lucy Hale pucér képei pornóoldalakra kerültekhttp://www.life.hu/sztarok/20161227-lucy-hale-kepei-pornooldalakon-sokan-irnak-neki-tamogatva-ot.htmlA 27 éves sztár telefonját egy hacker törte fel, majd megszerezte a meztelen képeit. Persze a fiatal szépség teljesen kiborult a dolog miatt. TV + Sztárok--Így gyászolja a sztárvilág George Michaelthttp://www.life.hu/sztarok/20161226-george-michaelt-igy-gyaszoljak-a-sztarok.htmlOtthonában, békésen érte a halál George Michaelt, mindössze 53 évesen. Az egész világ gyászolja az énekest, aki rengeteg slágerrel kápráztatta el a rajongóit. Mindenkit lesújtott, hogy távozott a legenda. TV + SztárokMTI/Kollányi PéterHosszú Katinka mostantól Shane családjával ünnepelhttp://www.life.hu/sztarok/20161226-hosszu-katinka-san-franciscoba-megy-shane-csaladjahoz-karacsonyra.htmlHosszú Katinka eddig Baján ünnepelt, most viszont San Franciscóba utazik, hogy férje, Shane családjával is karácsonyozzon. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.