Tóth Gabi Zséda Palvin Barbara Glamour parti Glamour Glamour Women of the Year
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén a tavalyinál kreatívabban választottak ruhát a magyar sztárok a Glamour Women Of The Year gálára. A hazai díjátadószezon egyik legtrendibb eseményét csütörtök este rendezték, és természetesen a Life.hu is ott volt. Sarka Kata és Dukai Regina ruháját - hála a közösségi oldalaknak - már korábban megmutattuk, most következzen még néhány feledhetetlen ruhaköltemény. 

Ruhák, amiket szerettünk

Tóth Gabi

Tavaly nem egy cseresznyepiros csipkeruhát láttunk a gálán, idén pedig Tóth Gabi volt az, aki ilyenre voksolt. A Sármán Nóra tervezte darab tényleg meseszép, még mindig nem tudjuk nem szeretni a csipkét. Azt azonban hiányoltuk, hogy Gabi nem mutatta meg eszméletlen virgácsait. Az egyszerű, letisztult frizura azonban remekül állt neki - nyomát sem láttuk a szakítása miatti szomorúságnak.

Még több ruha a gáláról! Kattints a képre a galériáért! Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

Osvárt Andi

A legjobb színésznő díját elnyerő Andi viselte az este egyik legextrább ruháját. A USE márkájú darabot azért szerettük, mert abszolút megjegyezhető és nagyon egyedi volt. Megfigyeltétek, hogy az estélyin ott díszeleg a Gellért-hegyen lévő szabadságszobor képe is? Andinak villantania sem kellett ahhoz, hogy azt mondhassuk, ő volt az est egyik legüdébb jelensége.

Elkapott pillanatok a gáláról! Kattints a fotóra! Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

Palvin Barbi

Míg külföldön hódít a maszkulin stílus, addig ezt a hazai sztárok nem merték megkockáztatni. Bár Barbi már próbálkozott ezzel a stílussal, és mindig eszméletlenül passzolt hozzá, ezúttal csak félig merte bevállalni: a modell egy ujjatlan overállban érkezett a díjátadóra. Így természetesen a bugyivillantás is elmaradt. Barbi gyönyörű volt, de nem bántuk volna, ha a ruha egy kicsit azért különlegesebb.

Még több ruha a gáláról! Kattints a képre a galériáért!
Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

Akiket még emésztgetni kell

Tolvai Reni

Az énekesnő idén egy Kiss Márk tervezésű kreációban érkezett a díjátadóra. Cicivillantás helyett Reni ezúttal a hasát mutatta meg. Idén a sztárok kedvence a hasvillantás, ez Reninek is jól állt, de a flitteres szoknya mellé nekünk sehogy sem passzol a sportmelltartó. Értjük mi, hogy extra és egyedi akart lenni, de a szemünket kiszúró márkajelzés miatt a szett nem lett a kedvencünk. Pedig lehetett volna, de mégsem...

Bolondos képek a Glamour gáláról! Kattints a fotóra! Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

Zséda

A hasvillantás mellett a másik trend a kislányos öltözet, amit többek között Sarah Jessica Parker is imád. Mi ezzel nem vagyunk így, ezért is gondoljuk, hogy Zsédának sokkal jobban állnak a szexi, igazán nőcis ruhaköltemények. Ez a H&M ruha azonban nem az. A szandált azonban elfogadnánk!

Még több ruha a gáláról! Kattints a képre a galériáért!

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

Iszak Eszti

Az újdonsült menyasszonynak ki kellett próbálnia, hogyan is áll rajta a hófehér, földig érő ruha. A színnel nincs baj, a ruha azonban enyhén szólva is unalmas volt. Pedig Eszti gyönyörű lány, aki szinte bármit magára vehet - tudott volna ő ennél sokkal jobbat. Akár egy feltűnő kiegészítő is megmenthette volna a szettet - ám ez most nem történt meg.

Kattints a képre a galériáért!
Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

Ki volt a legszebb a gálán?

Dögösen partizik Sarka Kata és Dukai Reginahttp://www.life.hu/trend/20140320-glamour-gala-igy-partizik-sarka-kata-es-dukai-regina.htmlA hazai sztárvilág zöme megmutatja magát az idei Glamour gálán. Sarka Kata és Dukai Regina igen szexisre vették a figurát. TrendOrigoTavaszi divathoroszkóp - eláruljuk, mit viseljhttp://www.life.hu/trend/20140305-divat-es-trend-divathoroszkop-2014-re.htmlBöngészgeted a kedvenc márkáid kollekcióit, szívesen kipróbálnál egy új stílust, de nem tudod, merre indulj? Mi arra buzdítunk, hogy idén tavasszal légy kreatív, és vállalj be új dolgokat! Ha pedig nincs ötleted, merre indulj, fordulj a csillagok felé! Következzen a Life.hu nagy tavaszi divathoroszkópja!Trend--A hónap színe: az angyali pasztellrózsaszínhttp://www.life.hu/trend/20140318-divat-es-trend-a-honap-szine-a-pasztellrozsaszin.htmlAlig vártuk már, hogy a sötét, téli ruhákat világos, kellemes színű tavaszi göncökre cseréljük. Imádjuk az évszak árnyalatait, így nem volt könnyű megválasztani a hónap színét. Idén hódít a halványrózsaszín a kifutókon és az üzletekben is, mi pedig egyszerűen imádjuk - a Life.hu megmutatja, hogyan viseld!TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.