2 gyerek után is dögösen - 5 sztár, akinek nagyon irigyeljük a bikinialakját

Forrás: Instagram/Kate Hudson -
Doutzen Kroes bikini fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napok óta fagyoskodunk, és eszünkbe sem jut fürdőruhába bújni. De álmodozni azért szabad, néha pedig kell egy kis motiváció is, így kiválasztottuk azt az 5 hírességet, akinek bármikor elfogadnánk a bikinialakját. Hinnéd, hogy mindegyiküknek 2 gyermeke van? Igen, nekik könnyű, ez a dolguk, de lépjünk most túl ezen - a következő 5 nő testében csakis gyönyörködni tudunk. 

Doutzen Kroes

Minden vágyunk, hogy 2 szülés után is úgy fessünk, mint a holland modell fürdőruhában. Sehol egy kis narancsbőr, egy kis babaháj... Persze Doutzen a génjeinek is sokat köszönhet, mi azonban akkor is boldogok lennénk, ha legalább csak feleennyire jól néznénk ki a balatoni nyaralás alkalmával.

Forrás: Instagram/Doutzen Kroes

Life.hu tipp

Edzés otthon - ingyen van, időt sporólsz vele, ráadásul azokat a területeket dolgoztatod meg, amiket csak akarod. Kezdj neki még ma - itt megmutattuk, hogyan!

Kate Hudson

A színésznő - akinek szintén van már 2 gyermeke - kivirágzott az utóbbi időben, és ahogy múlnak az évek, ő csak dögösebb és dögösebb. Sugárzik róla a magabiztosság, mindegy, hogy a tengerparton vonul vagy a vörös szőnyegen.

Forrás: Instagram/Kate Hudson

Life.hu tipp

Kate Hudson napi 1800 kalóriát fogyaszt, és rengeteget edz: jógázik, fut, és hetente háromszor két órát edzőjével, Nicole Stuarttal tornázik, méghozzá egy speciális core-tréninget végeznek. Ha kíváncsi vagy, hogyan tartja magát formában a többi híresség, kattints ide!

Gisele Bündchen

Bár már visszavonult a kifutókról, azért szerencsére látjuk még eleget a szépséges brazil modellt. Közösségi oldalán Gisele szívesen mutatja meg, hogyan tölti az idejét a családjával, mi pedig csak ámulunk és bámulunk tökéletesre edzett testén. A modell a jóga szerelmese, ha ilyen testet akarsz, érdemes megtanulni az ászanákat!

Forrás: Instagaram/Gisele Bündchen

Life.hu tipp

Fitt, szép, izmos test - próbáld ki a dinamikus jógát!

Alessandra Ambrosio

A brazilok génjeiben lehet valami különleges? Alessandra Ambrosio hosszú évek óta a Victoria's Secret angyala, és hiába múlt el 34 éves, a fehérneműcég még a mai napig igényt tart rá. Hogy miért? A fotók magukért beszélnek!

Forrás: Instagram/Alessandra Ambrosio

Life.hu tipp

Futás mindig, mindenhol - ITT korábban felsoroltuk azt a rengeteg okot, amiért érdemes beiktatnod az életedbe a futást!

Jessica Alba

Ha kifognánk az aranyhalat, és megkaphatnánk a földön bárkinek a testét, akkor Jessica Alba alakját kérnénk. A színésznő nemrég egy vele készült interjúban elmondta, igenis néha ő is gyűlöli, hogy neki kell állnia edzeni, mert van, hogy semmi kedve sincs a mozgáshoz, mégis megteszi. Mindig azt a mozgást választja, amihez épp kedve van: spinningel, hot jógázik, nyújt, imádja a kitöréseket, a plankinget, de ha van ideje, gyalogol és táncol.

Forrás: shape.com, fotó: James Macari

Life.hu tipp

Hasizmozz az álomhasért - Íme 5 remek gyakorlat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.