Tavaly vitathatatlanul Blake Lively volt a sztárvilág legcsinosabb kismamája, idén pedig jó pár kihívója akadt Ryan Reynolds feleségének. Vannak, akik már túl vannak a szülésen, vannak, akiknél ez csak jövőre esedékes, mi pedig megmutatjuk, idén kik tudták legcsinosabban megélni a babavárás különleges pillanatait. 

Keira Knightley

A madárcsontú színésznő a terhessége alatt abszolút előnyben részesítette a fodrokat, a tüllt, a bájos motívumokat. Ez nagyon keveseknek áll jól, Keira azonban tündéri kismama volt, és persze roppant stílusos!

Keira KnightleyForrás: AFP

Carey Mulligan

A színésznő titokban tartotta szinte az egész terhességét, ám a nyáron viselt estélyi ruhái mindent elárultak az akkor már igencsak pocakos világsztárról. Ő nem az a fajta filmcsillag, aki közszemlére teszi terheshasát, de így is sikerült nagyszerű szetteket találnia vékony alakjára.

Carey MulliganForrás: Northfoto

Evangeline Lilly

A Lost és A hobbit gyönyörű színésznője láthatóan kikerekedett második terhessége alatt, de csodásan festett pocakosan! Kedvencünk volt tőle ez az aszimmetrikus monokróm szett, ami remekül állt neki!

Evangeline LillyForrás: AFP
Life.hu tipp
Pocakosan is lehetsz stílusos - itt bemutattuk, hogyan érdemes kombinálnod a ruhákat, ha a babavárás alatt is szeretnél jó formában lenni!

Kim Kardashian

A celebek nagyasszonya a napokban adott életet második gyermekének, és hónapok óta igyekezett azon, hogy szexibbnél szexibb szettekbe bújjon kismamaként. Nemrég összeszedtük a legnagyobb mellényúlásait, amikből sajnos volt bőven, Kimet ugyanis pocakosan sem érdekelte túlzottan a jó ízlés és a stílus. De azt meg kell hagyni, hogy a babavárás vége felé viselt hófehér estélyije abszolút tökéletes volt!

Kim KardashianForrás: AFP

Chrissy Teigen

A modell a hatodik hónap környékén jár, de egyenlőre még csodásan fest a vörös szőnyegen. Apró pocak, bájos mosoly, csak így tovább, Chrissy!

Chrissy TeigenForrás: AFP

+1: Katalin hercegnő

Vilmos herceg felesége májusban adott életet második gyermekének, a babavárás alatt pedig igyekezett csinos, mégis szolid lenni. Mutatjuk is két kedvenc idei, pocakos szettünket az immár kétgyermekes édesanyától!

Katalin hercegnőForrás: AFP

 

 

Akire kíváncsiak vagyunk
Hivatalosan még nem erősítette meg, de a róla készült lesifotók igazolják: Anne Hathaway kisbabát vár. A színésznő általában csodásan fest a vörös szőnyegen, így alig várjuk, mit mutat nekünk pocakosan!