Topmodellek és topgázsik – Ők a leggazdagabb és legszebb nők a világon!

gázsi modell Victoria's Secret
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyönyörűek, előttük hever a divatvilág, a legnagyobb márkák kifutóin és kampányaiban szerepelnek. De ki a 10 legkeresettebb és legjobban fizetett topmodell? Íme!

10. Miranda Kerr, 6 millió dollár

Orlando Bloom exfelesége 1997-ben, 13 évesen nyerte meg élete első modellversenyét. Innen egyenes út vezetett a pálya csúcsára, vagyis a Victoria's Secret-modellek közé. Miranda Kerr, igaz csak a 10. lett a leggazdagabb modellek között, azért nem kell sajnálni, ugyanis a milliárdos Snapchat-alapító, Evan Spiegel a vőlegénye.

Forrás: GQ Magazine

8. Liu Wen, 7 millió dollár

A 28 éves modell az első ázsiai származású, aki felkerült a top 10-es listára 2013-ban. A New Yorkban élő modell tartja is a helyét a legjobbak között, ami nem is csoda, hiszen olyan cégekkel dolgozik, mint az Estée Lauder és a La Perla.

Forrás: GQ Magazine

8. Candice Swanepoel, 7 millió dollár

Liu Wennel holtversenyben van Candice Swanepoel. A dél-afrikai származású modellt Durban város piacán fedezték fel. A Victoria's Secret-modell, aki már tökpucéran is megmutatta tökéletes alakját, első gyermekével terhes szintén modell vőlegényétől.

Forrás: Vogue

7. Cara Delevingne, 8,5 millió dollár

A 24 éves Cara Delevigne-t többek között az YSL, a Burberry és a Tag Heuer kifutója segítette hozzá ehhez a hetedik helyhez. A modell, akinek szintén nem okoz gondot a meztelenkedés, nemrégiben színésznőként is megmutatta magát, az Suicide Squad című filmben kapott szerepet.

Forrás: Yves Saint Laurent Beauty

6. Rosie Huntington-Whiteley, 9 millió dollár

Jason Statham menyasszonya manapság a Marks & Spencerrel dolgozik együtt. A közreműködés egy fehérnemű-kollekcióval kezdődött, de most már sportruházat, sőt kozmetikumok is kötődni fognak a nevéhez.

Forrás: Instagram/Rosie Huntington-Whiteley

5. Gigi Hadid, 9 millió dollár

Gigi Hadid nemcsak kozmetikai és divatmárkákkal dolgozott együtt, mint a Maybelline és a Topshop, de a BMW és az Evian is vele reklámozott. A fiatal modell, aki 2015-ben divatikonná avanzsált, már kétéves korában megismerkedett a szakmával. Nem csoda, hogy ennyire természetesen mozog a fényképezőgépek előtt.

Forrás: Sport Illustrated

4. Karlie Kloss, 10 millió dollár

A 3. helyen holtverseny alakult ki, Karlie Kloss és Kendall Jenner is 10 millió dollárral áll ezen az előkelő helyen. Karlie Kloss a Carolina Herrera- és a Swarovski-reklámokból keresett a legtöbbet, illetve azt se felejtsük el, hogy bizony ő is angyal volt, pontosan négy évig.

Forrás: Swarovski

És íme, a top 3

3. Kendall Jenner, 10 millió dollár

Az egyik legvitatottabb jelenség a divatszakmában a testvére, Kim Kardashian árnyékából kilépő Kendall. Illetve már csak volt, hiszen már a legnagyobbak is behódoltak neki: a Victoria's Secretet és a Vogue-ot is meghódította, ráadásul a szeptemberi címlapot.

Forrás: Karl Lagerfeld

2. Adriana Lima, 10,5 millió dollár

A brazil származású modell igazi veteránnak számít az angyalok között, ugyanis 2000 óta ott van a Victoia's Secret kifutóján. A kétgyermekes, immáron szingli anyuka ezek mellett persze rengeteg márkának volt az arca.

Forrás: Victoria's secret

1. Gisele Bündchen, 30,5 millió dollár

Gisele Bündchen évek óta toronymagasan vezeti a listát. A brazil származású modell ugyan már visszavonult a kifutóktól, de még most is szerepel különböző világmárkák kampányaiban, ráadásul saját fehérneműmárkája és kozmetikumai is vannak a kétgyermekes anyukának.

Forrás: Instagram/Gisele Bündchen

Palvin Barbi sem áll rosszul

A lista persze nem csak a top 10-ből áll, és érdemes is tovább böngészni a Forbes listáját, hiszen a 17. helyen ott van Palvin Barbi is, aki nemcsak világhírű márkákkal, de világhírű pasikkal is ismerkedik manapság.
A top 3 legbotrányosabb ruha az MTV VMA történetébenhttp://www.life.hu/trend/20160830-a-top-3-legbotranyosabb-ruha-a-mtv-vma-torteneteben-lady-gaga-lil-kim-miley-cyrus.htmlA vasárnap esti MTV VMA idén is hozott néhány meghökkentő szettet, habár a top 3 ikonikus ruhának idén a közelébe se értek a sztárok. Trend--Beyoncé és a 88 éves divatnagyi vitték el a show-t! Stílusmustra az MTV VMA vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20160829-stilusmustra-az-mtv-vmarol-szerepel-benne-beyonce-rihanna-naomi-campbell-britney-spears.htmlVasárnap este tartották az MTV Video Music Award díjátadóját, ahol Beyoncé mindent vitt. A legtöbb díj, a legjobb show és a legvagányabb stílus az övé volt. Persze, ami a stílust illeti, voltak még néhányan, akik kitűntek a tömegből, például a 88 éves Instagram-sztár, Baddie Winkle. TrendAFP5 idézet a ma 95 éves stílusikontól, Iris Apfeltőlhttp://www.life.hu/trend/20160826-5-idezet-a-ma-95-eves-divatgurutol-iris-apfeltol.htmlKi gondolná, hogy a világ szó szerint legszínesebb egyénisége immáron 95 éves. A bizsumániás Iris Apfel, aki mindig a saját feje után megy, elképesztő életpályát tudhat maga mögött, és reméljük még sok-sok évig okoz nekünk meglepetéseket. Trend--Tolvai Reni is az ujjszopiszelfi híve letthttp://www.life.hu/trend/20160828-tolvai-reni-enekesno-ujjszopi-szelfit-posztolt.htmlNemrégiben beszámoltunk a közösségi média legújabb szelfitrendjéről, az ujjszopiról, amit ezúttal Tolvai Reni mutatott be tökéletesen rajongóinak. TrendOrigoA legdurvább divatbaki: két sztár, ugyanaz a ruha – 3. részhttp://www.life.hu/trend/20160825-a-legdurvabb-divatbaki-ket-sztar-ugyanaz-a-ruha-3-resz.htmlManapság minden napra jut egy-egy vörös szőnyeges esemény, és habár rengeteg tervező igyekszik kielégíteni a sztárok igényeit, mégis előfordul, hogy egy-egy ruha több celeben és több eseményen is feltűnik. Még kínosabb, ha ugyanazon a partin viselik ugyanazt a ruhát ketten is. Nézzük, ezúttal kiknek sikerült ezt a bakit elkövetni! TrendOrigo"A teljes testes tetoválások eltüntetését is vállaljuk" - A fitneszmodellek sminkesével beszélgettünkhttp://www.life.hu/trend/20160824-interju-faludi-agnessel-a-fitneszmodellek-sminkesevel.htmlFaludi Ágnes a ProTan Magyarország vezető sminkese. Ma már a legtöbb fitneszversenyző őket keresi, mert tudják, hogy a minőség mellett az egyéni igényekre is figyelnek, még ha nagyon gyorsan kell is dolgozni, nem „futószalag stílusú” sminkeket készítenek. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.