Gyönyörűek, előttük hever a divatvilág, a legnagyobb márkák kifutóin és kampányaiban szerepelnek. De ki a 10 legkeresettebb és legjobban fizetett topmodell? Íme!

10. Miranda Kerr, 6 millió dollár 

Orlando Bloom exfelesége 1997-ben, 13 évesen nyerte meg élete első modellversenyét. Innen egyenes út vezetett a pálya csúcsára, vagyis a Victoria's Secret-modellek közé. Miranda Kerr, igaz csak a 10. lett a leggazdagabb modellek között, azért nem kell sajnálni, ugyanis a milliárdos Snapchat-alapító, Evan Spiegel a vőlegénye

Forrás: GQ Magazine

8. Liu Wen, 7 millió dollár 

A 28 éves modell az első ázsiai származású, aki felkerült a top 10-es listára 2013-ban. A New Yorkban élő modell tartja is a helyét a legjobbak között, ami nem is csoda, hiszen olyan cégekkel dolgozik, mint az Estée Lauder és a La Perla. 

Forrás: GQ Magazine

8. Candice Swanepoel, 7 millió dollár 

Liu Wennel holtversenyben van Candice Swanepoel. A dél-afrikai származású modellt Durban város piacán fedezték fel. A Victoria's Secret-modell, aki már tökpucéran is megmutatta tökéletes alakját, első gyermekével terhes szintén modell vőlegényétől. 

Forrás: Vogue

7. Cara Delevingne, 8,5 millió dollár 

A 24 éves Cara Delevigne-t többek között az YSL, a Burberry és a Tag Heuer kifutója segítette hozzá ehhez a hetedik helyhez. A modell, akinek szintén nem okoz gondot a meztelenkedés, nemrégiben színésznőként is megmutatta magát, az Suicide Squad című filmben kapott szerepet.  

Forrás: Yves Saint Laurent Beauty

6. Rosie Huntington-Whiteley, 9 millió dollár 

Jason Statham menyasszonya manapság a Marks & Spencerrel dolgozik együtt. A közreműködés egy fehérnemű-kollekcióval kezdődött, de most már sportruházat, sőt kozmetikumok is kötődni fognak a nevéhez. 

Forrás: Instagram/Rosie Huntington-Whiteley

5. Gigi Hadid, 9 millió dollár 

Gigi Hadid nemcsak kozmetikai és divatmárkákkal dolgozott együtt, mint a Maybelline és a Topshop, de a BMW és az Evian is vele reklámozott. A fiatal modell, aki 2015-ben divatikonná avanzsált, már kétéves korában megismerkedett a szakmával. Nem csoda, hogy ennyire természetesen mozog a fényképezőgépek előtt. 

Forrás: Sport Illustrated

4. Karlie Kloss, 10 millió dollár 

A 3. helyen holtverseny alakult ki, Karlie Kloss és Kendall Jenner is 10 millió dollárral áll ezen az előkelő helyen. Karlie Kloss a Carolina Herrera- és a Swarovski-reklámokból keresett a legtöbbet, illetve azt se felejtsük el, hogy bizony ő is angyal volt, pontosan négy évig. 

Forrás: Swarovski

 És íme, a top 3 

3. Kendall Jenner, 10 millió dollár 

Az egyik legvitatottabb jelenség a divatszakmában a testvére, Kim Kardashian árnyékából kilépő Kendall. Illetve már csak volt, hiszen már a legnagyobbak is behódoltak neki: a Victoria's Secretet és a Vogue-ot is meghódította, ráadásul a szeptemberi címlapot

Forrás: Karl Lagerfeld

2. Adriana Lima, 10,5 millió dollár 

A brazil származású modell igazi veteránnak számít az angyalok között, ugyanis 2000 óta ott van a Victoia's Secret kifutóján. A kétgyermekes, immáron szingli anyuka ezek mellett persze rengeteg márkának volt az arca. 

Forrás: Victoria's secret

1. Gisele Bündchen, 30,5 millió dollár 

Gisele Bündchen évek óta toronymagasan vezeti a listát. A brazil származású modell ugyan már visszavonult a kifutóktól, de még most is szerepel különböző világmárkák kampányaiban, ráadásul saját fehérneműmárkája és kozmetikumai is vannak a kétgyermekes anyukának. 

Forrás: Instagram/Gisele Bündchen
Palvin Barbi sem áll rosszul
A lista persze nem csak a top 10-ből áll, és érdemes is tovább böngészni a Forbes listáját, hiszen a 17. helyen ott van Palvin Barbi is, aki nemcsak világhírű márkákkal, de világhírű pasikkal is ismerkedik manapság.