Szexi jógi! Gisele Bündchen bikiniben jógázott

Forrás: facebook/Gisele Bündchen -
Gisele Bündchen szexi szupermodell Hilaria Baldwin bikini tengerpart fejenállás jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pazar tengerparti környezetben, fürdőruhában állt fejen a szupermodell Gisele Bündchen, aki köztudottan a jóga szerelmese. 

Gisele Bündchen nemrég egy felfújható gumidelfinen anyaszült meztelenül pózolt. A brazil szupermodell, aki kirobbanó formában van 2 gyermek után is, ezúttal lapos hassal és izmos karokkal pózolt a tengerparton, fejjel lefelé. Íme, a mutatvány:

Forrás: facebook/Gisele Bündchen

Life.hu-tipp:

Kapcsolj ki a jógapózok királyával, a fejenállással! Itt már írtunk arról, miért is hat nagyszerűen a testre ez a jógapóz.

Nem ő az egyetlen! Alec Baldwin neje, Hilaria Baldwin rendszeresen posztol magáról szexi jógás képeket, nyaralás közben, vagy épp kisestélyiben.

Az izmaid mindenre emlékeznek! Így segít az elengedésben a jógahttp://www.life.hu/ez-zsir/20140806-jogaiskola-a-jogaklikkel-az-izmok-memoriaja-ez-tortenik-jogazas-kozben.htmlA jóga filozófiája szerint a test, az elme és a lélek egy és ugyanaz. Nem lehet őket egymástól elkülönítve edzeni, csak együtt és egyszerre. Sokan csupán testedzésnek tartják a jógát, de aki rendszeresen jógázik, tudja és érzi a mentális és energetikai testre gyakorolt jótékony hatásokat.Ez Zsír!--Nyári sporttippek Istenes Bencétől – így hozd magad formába!http://www.life.hu/ez-zsir/20140808-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetoje-a-legjobb-nyari-sportokat-mutatja-be.htmlBence remek szabadtéri sportokat ajánl, amelyekkel szórakozás és kikapcsolódás közben leszaladnak rólad a felesleges kilók.Ez Zsír!--Sokszorozd meg a nyári feltöltődést Jin jógával!http://www.life.hu/ez-zsir/20140731-jogaiskola-a-jogaklikkel-sokszorozd-meg-a-nyari-feltoltodest-jin-jogaval.htmlVan, hogy úgy érzed, hiába van nyár és napsütés, mégsincs elég energiád a napi feladatok elvégzéséhez? A kínai taoista szerzetesektől olyan megoldást tanulhatsz, amivel megsokszorozhatod az energiaszintedet!Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.