Szombaton éjszaka kiderül, hanyadik helyen végez Kállay-Saunders András az Eurovíziós Dalfesztiválon, vasárnap pedig a ValóVilág döntőjét nézhetjük. A hét eseményei körülbelül ezek körül forogtak, de hírt adtunk Cseke Katinkáék szerelmi balhéjáról, Nkuya Sonia gyermekelhelyezési gondjairól is. Ha lemaradál volna ezekről, most pótolhatod. 

 

A héten egészen biztosan az Eurovíziós Dalfesztivál tartja lázban az országot. Bár kedden már egyszer izgulhattunk Kállay-Saunders Andrásért, aki a döntőbe jutott, így aztán szombaton is egész biztosan a tévéképernyők elé ülnek a rajongói, hogy megnézzék ezúttal mennyire lesz sikeres a Running!-gal. A dalversenyt persze nem csak András miatt nézzük, kíváncsiak vagyunk arra is, mi lesz az elődöntőben kifütyült orosz ikrekkel és egészen biztosan nem hagyjuk ki Conchita Wurst színpadra lépését sem. A férfinézők egészen pedig biztosan a Donatan és Cleo nevű lengyel lánycsapatnak szurkolnak, no persze csak a magyar versenyző után. 

Forrás: AFP/Betina Garcia

Cseke Katinka, párja, Olasz és a férfi állítólagos szeretője története simán elmenne bármelyik szappanoperába. A zenészt és - mint kiderült - exét kompromittáló szituációban kapták lencsevégre. A Jóban Rosszban Bodolai Böbéje előbb hitetlenkedett, később sírt, Olasz tagadott és magyarázkodott, a szerető pedig kitálalt. 

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Nkuya Sonia szövevényes történetét is a héten ismerhettük meg. Az egykori énekesnő kétéves gyermekét jogerősen kiutasították az országból. Az énekesnő azonban küzd a kis Anabelláért. Olyannyira, hogy egyelőre azt sem tudni, hol tartózkodik. Sonia a köztársasági elnökhöz fordult, akinek hivatala azonban a válaszlevélben azt írta, nem segíthet. 

Forrás: TV2

Vasárnap véget ér a ValóVilág 6 szériája. Hogy Viki és Aurelio mellett ki lesz ott a döntőben, még nem tudni, szombaton Iza és Zsófi küzd meg azért, hogy a top 3-ba kerülhessen.  A műsor persze most is hiánypótló információkkal látott el minket, Aurelio arról beszélt, hogy miért nem tiszteli a nőket, az ideiglenes beköltöző VV Attila a tőle megszokott módon ármánykodott.

Forrás: RTL II

Kommentelők pedig Lilut hozták hírbe, állítva azt, hogy a műsorvezető és VV Viki rokonok. Itt említenénk meg Alekosz zseniális ötletét is. A ValóVilág 4 egykori okostojása besokallt, hogy a Facebookon csak 5000 ismerőse lehet. Klaviatúrát ragadott és egyenesen Mark Zuckerbergnek intézte a levelét: magyarul. No comment. 

Forrás: Origo